בא לציון גואל...?

עמית123

New member
וואו

בשישי מערב כשאתה לא מצפה לשום ידיעה מתחום הכדורגל באה הפצצה המדהימה הזו. (בניגוד לפיטורים של מייק בראון למשל)
כולם ידעו שזה מוקש שעטר יצטרך להתמודד איתו מתישהו. יכול להיות שהוא גילה שהפנדל הוחמץ בכוונה.. מעניין מתי יניב המלך יפתח עליו את הפה ג'ורה שלו.
אני לא יודע אם עטר הוא האיש המתאים למכבי חיפה, אבל המהלך הזה הוא ללא ספק נכון לנו.
יש שחקנים שזקוקים למהלך שייגרום להם להתבגר ומהר (גולסה עטר וורד בראש הרשימה). והמהלך הזה הוא שחרור המלך שבעונות האחרונות בייש את תחילת הקריירה המדהימה שלו.
הוא היה יכול להיות סמל אמיתי הרבה יותר מכל אחד אחר בהיסטוריה. חבל. אין שום סיכוי שהוא יעבור לקבוצה אחרת. לבנאדם אין חשק לשחק, יש ים כסף בבנק וגב שבור. זוהי למעשה סוף הקריירה של יניב קטן.
מחזיק אצבעות שרובן יצליח לשקם את אוסף הפגועים שיש לנו כרגע.
אגב זה שהוא שוחרר עכשיו ולא בינואר, אומר ליש בינואר יהיה שחרור מסיבי של איזה 4-5 שחקנים.

Mellow29

New member
מה שמצחיק זה

לפני שעה שמתי לב לכותרת הזו בספורט5, נכנסתי ל-ONE ולוואלה וכל מה שהיה רשום שם זה שקטן מחוץ לסגל בשל מחלה. כמובן שהידיעה על מכבי חיפה הופיעה בערך חמישית או שישית, בעוד שבספורט 5 היא תפסה את כל העמוד הראשי.

"פרסום ראשון" my ass.

Benedictus2

New member
ועל זה יאמר - אל יתהלל חוגר כמפתח

כמו שזה הדבר הטוב ביותר שהיה יכול לקרות למועדון הזה, זה יכול להיות גם פלונטר לא קטן.
לפיכך צריך לחכות כמה מחזורים ולראות אם:
א. זה לא ספין וה"מלך" יחזור בגדול אחרי שהעיתונאים ידאגו לכך
ב. ואם זה לא ספין, כמה מחזורים עטר יגלה סבלנות כדי שגולסה יראה אם הוא מסוגל או לא מסוגל לעשות את מה שלפחות אני חושב שהוא מסוגל
ג. ואם זה לא ספין וגולסה יתברר כפלופ (לגבי ורד ועזרא אני כבר לא ממש מצפה), האם העיתונאים לא יחזירו את יניב קטן על מגש של כסף?
ד. ואם לא יחזירו אותו על מגש של כסף, מי ערב לכך ששחר יכניס את היד לכיס ויביא שחקן "שלא ידע את יוסף" (כלומר אחד שאין לו שום קשר עם דורון בן-דור ורצוי שזה יהיה בכגלל בעיות של שפה...) כדי שיריץ את הקבוצה קדימה??

לי נראה שזה ספין מבושל מבית המדרש של תא כתבי הספורט של חיפה והקריות שיוצא למלחמה על חייו הספורטיביים של יניב קטן, אבל זה רק אני כנראה...

Benedictus2

New member
ובלי שום קשר, או עם קשר...

איסמעיל ריאן ושובל גוזלן צריכים לעלות לבוגרים!!!
ריאן מסוגל לעשות מה שלדעתי אף שחקן בבוגרים לא יודע ולא ידע - להרים כדור נכון ומדוייק תוך כדי תנועה.
שובל למד משהו בשנה שעברה, ירד לנוער והמשיך ללמוד ועכשיו הזמן להחזיר אותו.
שניהם צריכים להשתפשף 10-15 דקות כמה משחקים ואז קדימה...

Cade Foster

New member
איבוד עשתונות, פאניקה, יו ניים איט

זה מה שהולך פה...

אני לא רוצה להגיב מעבר לזה. מעבר לכך שזה יום עצוב מאוד בשבילי, אני לא באמת יודע מה קרה שם ומה גרם לכל המהומה.

Benedictus2

New member
אכן יום עצוב

זה היה צריך להתרחש באופן שונה ובזמנים אחרים שנמנים על העבר הרחוק, ולא באווירה של פאניקה שמאפיינת את רוב המהלכים של ראובן בזמן האחרון. אבל אולי מעז יצא מתוק, ולו גם בבליעת רוקם של העיתונאים עלובי הנפש:
הנה ציטוט של עוד יבחוש ביצה שכתב בYnet:
"אם עטר ייפרד מחיפה, קטן לא יצטרך לעזוב בינואר וגם ישוב לתפקיד הקפטן עם המאמן הבא של חיפה. המועמדים שהוזכרו להגיע לכרמל במידה שעטר יעזוב הם רן בן שמעון, אברהם גרנט או אפילו אריק בנאדו, שיוקפץ מהנוער, שם הוא עושה חייל".

נכון שאני קונספירטיבי בנשמתי, אבל בכל מה שקשור לקשרי קטן ותא כתבי הספורט של חיפה והקריות, נראה לי שהקונספירציות שלי לא רחוקות כל כך מהאמת המרה...

שורה תחתונה... אם גולסה שווה משהו, יקום ויטול את התפקיד שלהערכתי הוא היחיד במכבי חיפה שיכול להיות ראוי לו... אם הוא לא יעשה זאת כולנו נצא מוכים (פרט לקטן). משום מה, יש לי תחושה שאתבדה, גולסה יפשל, ראובן ילך הביתה וקטן יחזור כמלך לתקוע את המשחק, את חדר ההלבשה ואת התקוות לכדורגל נורמאלי של המועדון הגדול במדינה.

baythedog

New member
אתה יודע מה? כמה דברים

1. קונספירטיבי או לא - אין מצב שרובן היה עושה מהלך כזה ללא דחיפה מלמעלה.

2. אני חושב שאין מצב שרובן עוזב עכשיו. כל זה נראה לי מתוכנן מדי. בספק אם הוא יעזוב גם בעונה הבאה.

3. הכותרות האלו בעיתונים זה כמו יריה ברגל לקטן. אם רובן יצליח אז קטן הפסיד בענק. אם רובן יכשל אף בן אדם שפוי במועדון לא יסתכל על קטן יותר אחרי מה שכתוב במדורי הספורט עכשיו. אף בעל בית לא אוהב מישהו עם כמות כזאת של כח בחדר ההלבשה.

4. לדעתי זה מתוכנן. הדבר היחיד שלא היה מתוכנן זה שנהיה בכזה מקום נמוך.

5. לא מבין את האוהדים. יש פה שחקן שעשה חישוב פעם איפה הוא ירוויח יותר כסף לאורך זמן ועשה החלטה חכמה (מבחינתו) לחזור למכבי. לא סמל ולא נעליים. אין סמלים חוץ מסמל הדולר. הגיע הזמן להיות מאחורי המאמן ולא להתרפס אל מול "שחקנים" כאלו ואחרים.

Benedictus2

New member
כמה חכם מצד הקב"ה שלא נתן לדורון בן דור שכל

האנאלפבית ממשיך לשדר מתחנת יניב קטן ליוסטון... "אתם שומעים, המעשה החמור הזה לא יעבור בשתיקה"... "גורמים בכירים במועדון רואים במעשהו של עטר פגיעה קשה בכבודו של יניב קטן"... "האוהדים מתכננים הפגנות נגד המאמן, שטעה בכל מה שעשה עד עכשיו..."
אילו היה לאיש הזה טיפה חומר אפור בין פאות הלחיים שלו, אולי היה מצליח להבין שבקשקשנות המתלקקת שלו הוא גורם נזק דווקא למי ששלח אותו!!!
הרי אם מכבי חיפה לא תנצח היום (ואני באמת אמביוולנטי בעניין: גולסה יעשה במכנסיים או יצא בעזוז ושמחה אל הדשא כדי לאכול אותו, כשהוא יודע שאיל קפיטנו לא לידו) אף אחד לא יחכה שנייה (כנהוג באתרי האינטרנט שמנפקים ניתוחים מעמיקים על המועדון והקבוצה לדורותיה דקה אחרי שריקת הסיום של המשחק) וישתו לעטר את הדם, מה שיחזיר את יניב קטן כמו גדול על גווייתו של המאמן, להנהגה בלתי מעורערת של חדר ההלבשה. אבל עם רעש תקשורתי שמייצרים "המקורבים" יהיה קשה לשכנע את האוהדים בצדקת הדרך ה'קטנית' אפילו אם מכבי לא תנצח היום. האוהדים לא אידיוטים והם מזהים את ההתנהלות הזאת. בן דור חושב שהקהל של מכבי חיפה מורכב מיבחושים כמותו שרואים את המשחק דרך משקפי הבר-מצווה שקטן קנה לבן שלו... אבל מה לעושת ולקהל אין מקורבים, אין מהלכים אצל אופירה והוא רק רואה את מה שהוא רואה, וזה רע מאד ככל שמדובר ביניב קטן...
סיכומו של עניין, לפחות לרגע זה...
צפיתי שנים לרגע הזה... נכון, הייתי מעדיף שזה יעשה עם עט ומשחק פרידה (ולא בגלל שאני חושב שמגיע לו, אלא בגל שאני חושב שמגיע למועדון להתנהל כך), אבל אני מעדיף את טובת המועדון. וכמי שמטיף כבר שנים לכך שיניב קטן הוא הגורם העיקרי למשחק הרע של הקבוצה בשנים האחרונות, אני צריך לצפות במתח רב למשחק הערב. אלא שלהבדיל מהרגש שלי, המוח שלי יודע ששינויים לא באים ברגע אחד... צריך לתת להם זמן, והפאניקה של עטר שמקרינה על השחקנים, עלולה לגרום לתוצא הפוכה מזו הרצוייה... תוצאה שתביא לסילוקו של עטר מיידית ולחזרת המלך אל המגרש...
עבור מכבי חיפה זה יהי רע ולכן, לראשונה אני מבקש שתנתן לי טיפת אופטימיות. אני מבקש לזרוק את הפסימיות לסל ולהיות מופתע לטובה... אני יודע שזה מנוגד לאופן שבו אני מבין את השינוי שצריך לחול במועדון אבל לטובת ההפרדות מהסמל המגוחך שנדבק לגב של המועדון הזה עם דבק עיתונאים, אני מבקש באופן הבנאלי והילדותי ביותר: תנצחו!!!! בבקשה!!!!

22wings

New member
מסכן קטן

כנראה לא ישחק באצטדיון החדש. לפחות "שיחק" באנגליה באצטדיונים לא פחות מפוארים.
במוקדם או במאוחר זה היה צריך לקרות, חבל מאוד שזה מכוער. זה מריח לא משהו, יש פה משהו מעבר לעניין מקצועי. מבחינת עטר זה כבר מאוחר מדי, הוא לא הולך להוציא את העגלה מהבוץ העונה. עם קטן או בלעדיו.

אסף Day

New member
לצערי הרב

baythedog

New member
ברוך שפתרנו.

אין שחקן מעל המועדון. ואנחנו ל-א מכבי ת"א. יאללה, להעיף גם את משומר ולהתחיל להציב שחקנים בעמדות שלהם ויש עוד סיכוי לעונה הזאת ולעתיד.

ופינת הקונספירציה - אולי רובן נתן לפתיחה הזאת לקרות בכדי שהקהל יהיה מפוצל כ"כ שגם לרוב הקהל כבר ימאס מקטן. אולי...

TheWiseGuy

New member
מביך

גם אם נניח שבאמת קטן לא מתאים מקצועית למכבי חיפה (שזאת חתיכת הנחה כי הוא השחקן היחיד בסגל שמסוגל לתת פס עומק או חלילה לבעוט כדור למסגרת מיותר מ-10 מטר) זאת לא הדרך להפרד ממנו.
נראה שעטר קיבל משימה שגדולה עליו בכמה מידות...

ARIS BOCH

New member
קטן לא הודח מהקבוצה

http://maccabi-haifafc.walla.co.il/?w=/3037/2584427

כנראה שמה שקרה זה שעטר הודיע לקטן שמעתה והלאה הוא יהיה שחקן משלים שבמקרה הטוב יעלה מהספסל, קטן לא אהב את זה ומיד הדליף לכל כתבי החצר שמעיפים אותו מהקבוצה. זו גם הסיבה שפתאום ביום שישי לילה, באותו רגע כל האתרים
ביחד פירסמו את הידיעה הזאת. זה לא יכול להיות מקרי.

pedigree

New member
הזוי הזוי הזוי

גם אם נניח בצד את העניין של הדרך הלא ראויה שבה בוצע המהלך, העיתוי שלו הוא פשוט נוראי. לא עושים מהלך כזה באמצע עונה, בטח לא כאשר הקבוצה במצב קטסטרופלי ובטח ובטח לא כאשר מדובר בשחקן כל כך חזק בחדר ההלבשה. יכול היות שלטווח הארוך מדובר אולי בהחלטה נכונה, אבל בטווח הקצר הוא רק יעמיק את הקרע בקבוצה. הבלאגן התקשורתי יחגוג פה שבועות וחדר ההלבשה יתעסק בהכל חוץ מבכדורגל.

יש ביקורת גדולה נגד קטן, אני אפילו מסכים עם חלק לא מבוטל ממנה, אבל אסור לעשות צעד כזה קיצוני ומטלטל כרגע, פשוט לא.

ראובן עטר עומד כבר כמה שבועות מול השריפה שהדליק בשוגג העונה. יש לו כוס מים ביד אבל מרוב לחץ הוא מחליט לזרוק בקבוק שמן במקום. ראובן אולי מחפש לזעזע, אבל אני חושש מאד מאיזה סוג של אפטר-אפקט יחזור לכיוונו.

אני עדיין צריך לשמוע את התגובות של כל הגורמים בפרשה, בעיקר את של יענק'לה, כדי להחליט איך אני אוכל אותה. נראה לי קצת מוזר ששחר נתן אור ירוק למהלך שכזה. מה שבטוח, לא הייתי ממהר לשים את הכסף שלי על כך שראינו את יניב לובש ירוק בפעם האחרונה. יהיה מעניין, אבל זה לא סוג העניין שאנחנו מחפשים בקבוצה שלנו.

ופאק... עוד יש היום משחק.

pedigree

New member
ועכשיו, אחרי קריאת התגובה של ראובן באתר הרשמי

אני חוזר בי. זה מתחיל להראות אפילו כמו איזה מהלך מלוכלך של יניב תוך ניצול הקשרים שלו עם העיתונאים. בכל מקרה, הנזק כבר נעשה, החגיגה רק החלה. נהדר.

Benedictus2

New member
מנהיגות של מאמן

לא רק של ראובן, של כל מאמן, נמדדת ביכולת שלו להכיל את בעלי האגו הנפוח בחדרי ההלבשה. בהיסטוריה של הכדורגל העולמי קרה לא פעם ששחקן גדול הועזב כדי לנקות את חדרי ההלבשה ולאפשר למאמן לבנות קבוצה שמבוססת על אמון מלא בינו לבין השחקנים. כך היה כשברצלונה ויתרה על מראדונה, ריבאלדו, רונלדיניו, אטו או זלאטן או כמנצ'סטר יונייטד העדיפה לא להחזיק את דיודי בקהאם או את רונאלדו. מאמנים חזקים לא אוהבים לקבל שחקנים גדולים ומסוקרים. במקרה הטוב הם יפתחו אחד כזה וכשיתחיל לבעוט בחדרי ההלבשה, יזרקו אותו.
מכבי תל-אביב התבחבשה עם אבי נמני במשך יות מעשור. האיש חירב לה את המועדון, והמשיך לעשות זאת גם כאשר שוכנע להפסיק לשחק. העיתונות האוהדת שלו והחברים שלו שנשארו בחדר ההלבשה לפניו, המשיכו לחרב את המועדון. באו הספרדים, זרקו את ברק יצחקי מחדר ההלבשה, סגרו את הדלת בני העיתונאים (יש תדריך מסודר פעם-פעמיים בשבוע וגמרנו), אילפו את עטר באישור הבעלים (הבחור משחק על הקו, מתאמן כמו שצריך ולא פותח את הפה שלו... 9 גולים יש לו כבר!) ולא מתכתבים עם אופירה. התוצאה - אליפות היסטורית אחרי 10 שנים ומכה קשה ביותר לנו - המועדון הנכון!
מכבי חיפה מועדות יותר מסודר ומאורגן ממכבי תל-אביב; יניב קטן לא זוכה לאהדה שאבי נמני זכה לה בקרב האוהדים; ראובן עטר - הגם שלהערכתי הוא לא מאמן - זוכה עדין להערצת והערכת הקהל; יש קבוצת נוער מצוינת; יש רוב מוחץ לאוהדים שפויים ביציע (להבדיל משתי קבוצות גדולות שלובשות צהוב) לכן צריך לאמץ את המודל של הצהבת הזיהומית, לסגור את חדר ההלבשה, לזרוק מהקבוצה כל שחקן שימצא מדליף לעיתונאים, לקיים פעם בשבוע תדרוך ליבחושי הביצה העלובים מתא כתבי הספורט של חיפה והקריות, לסלק את שאר הרעלים מחדר ההלבשה (דוידוביץ', משומר ולדעתי גם דקל קינן) שגם כך לא פוגעים מקצועית ולתת לראובן לכייר את הקבוצה. ממש כך. לקחת חומר גלם ולהתחיל לבנות. לרוץ עם הרכב אחד כמה משחקים, גם אם הוא מפסיד ולא להחזיר את קטן להרכב בשום פנים ואופן, גם לא בעשר הדקות האחרונות. נסיים את העונה המקום ה 10-9 אבל בשנה הבאה תהיה כאן קבוצה בצלמו ובדמותו של המאמן.

ה מרקיז

New member
סופסוף הרכב של 5 קשרים!

אני חופר על זה בערך שנתיים. בטח עם הסגל הקיים.

יניב קטן הוא אגדה וסמל ענק של המועדון

ולמרות שהוא מעולם לא הופיע למשחק גדול באמת,
ולמרות שתמיד כשהיה צריך אותו באמת הוא פישל, והרטיב במכנסיים, וברח מאחריות, והתחבא,
ולמרות שהוא כבר שלוש שנים לא מצליח לזוז על המגרש ומחרבן את המשחק של הקבוצה- עדיין צריך לזכור במי מדובר.
מדובר בסמל גדול של המועדון.

סמל לשחקן סתמי, שלא ברור מה הוא עושה במכבי חיפה.
הוא בקושי התאים ובלט בקבוצה בגיל 25, ובטח שהוא לא מתאים לרמה של הקבוצה בגיל 31.

s t i f f l e r

New member
נראה לי שמוקדם מדי לשמוח

קטן היה צריך ללכת מזמן, ולצרף אליו את דוידוביץ ומשומר, הנזק שהם גורמים לקבוצה עולה על התועלת.
עטר כמו שהקבוצה הזו נראית, לא היה צריך להגיע בכלל.
אני לא רוצה להתייחס כרגע לכשלונות (הצפויים מראש) בהבאת תמיר כהן, אמיר אדרי (חזרה לקבוצה) ועזריאל, ולכשלונות בשילוב שחקני נוער ו/או זרים (למרות שגם למיועדינו מהשורה הראשונה יש חלק גדול בחוסר ההשתלבות שלהם).
כמו שזה נראה אנחנו תקועים עם כל 3 המזיקים מהשורה הראשונה לפחות עד סוף השנה (איזה מאמן נורמלי בליגה יקח אחד מהם או את תשלום המשכורות שלהם?) ועם עטר לכל היותר עוד שבועיים-שלושה.

למעלה