המקום ה-23 / פרק 1
(שם די זמני כי עדיין לא מצאתי לו שם אחר) (זה המשך של סיפור קודם - אם זה יילך טוב, אני אשמח להביא גם אותו פשוט התהליכים כאן הם החזקים ביותר) אני פשוט - אתה מבין כל הייתי חייב לדבר אם דני - להגיד לו רק מילה להגיד לו שרק לא יפחד ממני - שייתן לי להגיד לו מילה - אמרתי לאייל וביום רביעי באתי למכללה - ואחרי שיעור בוליאנית ישר התיישבתי במזנון אבל הוא לא היה הייתי מאוכזב - וישבתי במזנון ככה סתם והבטתי החוצה כי הוא הרי יצא החוצה - לא שראיתי אותו בחוץ - ופתאום שמעתי אותו - הוא נכנס ועלה במדרגות - ואני ישר קמתי אליו - ורציתי להגיד לו שלום דני מה שלומך - שמח לראות אותך - כי ממש הקרח ביננו עשה לי רע ! רע! ואני מנסה לתפוס איתו קשר עין כדי להגיד לו כי הרי אתה לא יכול סתם לזרוק את זה אתה חייב קשר עין עם הבן אדם - אבל הוא איך שהוא כל הזמן מסיט את העיניים שלו ואני אמרתי משהו שלא הבנתי בדיוק - לא חשוב על זה, והוא ישב שם ואני והייתה לי הזדמנות - היה לי המון זמן להפסקה והוא ישב שם - ואני לא הצלחתי להסיר ממנו את העיניים - אבל בזאת בצורה לא רצונית הם זזו מדי פעם כי כולם -כולם- היו שם אתה יודע מזה ואני עומד על ידו והוא מדבר עם כולם - צוחק ומחייך בדיוק את אותו החיוך שאני אוהב - ואני הייתי חייב להגיד לו מילה - פשוט התחננתי בלב רק למילה אחת איתו ושוב פעם ניסיתי אבל הוא לא הייתה שום תגובה מצידו ואני ה פשוט בצד הנגדי לו - ופשוט העינייים שלי ננעצו ביופי שלו, האוזניים בקול שלו וכל הלב רק מפרפר בכאב אדיר - עד שכבר הוא לא יכל לסבול - בזבזתי כבר 10 ! דקות 10 דקות שהייתי שם עם דני - ולא עשיתי כלום - הלב כבר הלך עוד רגע לעולמו לא יכולתי לסבול יותר - קמתי ממולו ומישהו התיישב ממש על ידו ממגמת טכנאים התיישבתי על ידו (על יד זה ממגמת טכנאים) ו... והמבוגר הזה ממגמת טכנאים התכופף מעט קדימה - והעיניים שוב ננעצו בדני והפעם אף אחד לא כל כך יכל לראות את זה כי הייתי מוסתר על ידו והעיניים רואות אותו את הדבר הכי מדהים בעולם במשך דקות ארוכות, והאוזניים שומעות אותו והלב עובר גיהנום!!!!!!! אז.... ולקחתי את שתי הציפורניים החדות שלי מיד ימין וצבטתי את שמאל - הכאב לא עבר צבטתי חזק יותר - חזק יותר - חזק יותר - דם התחיל לרדת - ולמרות הכל יותר חזק חתיכת עור נעקרה - הכאב בטח היה אמור להיות ממש חזק אבל לא הרגשתי כלום מביט מבעד לאותו טכנאי בדני ושומע את הקול שלו והלב מתחנן מתחנן רק למילה אחת והדם כל כך אדום מטפטף על הרצפה - ולמרות זאת הוא כאין הכאב ביד לעומת הכאב בלב ..... ו.. הוא קם - והלך 15 דקות היו לי איתו ומכל זה - כלום דמעות התחילו מתגנבות לתוך העיניים היבשות שכרגע חזו במראה החזק ביותר בתבל חזרתי לשיעור - שכבר התחיל אבל זה לא כל כך שינה לי - לא היה לי אכפת בכלל ממתי התחיל השיעור שלנו - והתיישבתי במקום שלי והסתכלתי בדף שקיבלנו אבל לא שמעתי את המורה בכלל - הדמעות זרמו וזרמו - פשוט זרמו היד כאבה לי נורא, והדמעות פשוט שטפו את החור ממש שנוצר ביד ודימם ולא יכולתי יותר יצאתי מהכיתה - עליתי לקומה שלישית לשירותים ו..... ופשוט הכל יצא החוצה - הכנסתי אצבע לתוך החור הזה אבל ממש לא כאב - כי במקום אחר כאב פי 200 ישבתי שם רבע שעה - עשרים דקות אולי עד שפשוט לא יכולתי יותר - פתחתי את האסלה - ולחצתי את זה נורא - הכאב היה תופתי - צרחתי צרחה רמה בלב ומכל הדם שזרם לתוך האסלה הוצאתי את הכאב הזה מהלב - אבל ככל הנראה לא את דני חזרתי לשיעור אסמבלר ו..... ורק אז הבחנתי רק עד כמה אנשים אטומים ומרוכזים בעצמם - הם בכלל לא שמו לב שמשהו השתנה אצלי - לא לפני שיצאתי ולא אחרי שחזרתי - והרי מזה פחדתי כל הזמן שאנשים ישימו לב.... אבל ממש לא הייתי בשיעור למרות שלמדנו משהו חדש- לא שמעתי כלום רק העתקתי מהלוח וישבתי כאבן שאין לה הופכין שם בלי לאמר כלום, בלי להרגיש כלום, בלי להיות כלום הגיעה ההפסקה לפני שיעור אלקטרוניקה - סתם הלכתי למזנון, כבר לא מסיבה מסויימת הייתי צריך איזה נייר טואלט או משהו - כי היד נוראה כאבה לי - פשוט לחסום את זה לרגע רק שיפסיק לרדת משם דם כל הזמן ... ו... נכנסתי למזנון - דני היה שם עם קבוצה די מצומצמת של אנשים - והיה מקום פנוי בדיוק על ידו ורק על ידו - לא שלטתי, פשוט הלכתי והתיישבתי על ידו - הייתה סיבה למה אף אחד לא ישב על ידו - הכיסא היה מלא בקפה שנשפך ממישהו ולא שמתי לב שמתי לב לזה רק אחרי שהתיישבתי - אבל התחושה שלי על ידו הייתה כל כך - רציתי את זה - ופשוט ישבתי על הרטוב ולא שינה לי בכלל כמו שלא שינה לי כשממש קרעתי לעצמי את היד - רק כולם עיוו בהבעת גיחוך מאלה שהבינו את הקטע לא החמיצו לתפוס טרמפ ..... מעווים את פניהם כאילו אומרים לדני "אחי, נדפקת!"