בא לכם ראיון

בא לכם ראיון../images/Emo35.gif

הנה אני מבקשת לפתוח פינה חדשה ב
הנפלא הזה ואשמח לקרוא מה דעתכם, ועוד יותר להשתתפותכם. אז זה הולך ככה: בכל פעם, נעלה מישהו אחר מחברי הבית, חדשים ו"ישנים" כאחד, כי יש לנו מקום לכולם
ופשוט נראיין אותו... נשאל את הדברים שהכי מעניינים אותנו, בהתאם למה שאנו יודעים או לא, על האיש. אני מתנדבת להיות המרואיינת הראשונה, אז... מה מעניין אתכם
מבטיחה לעצמי לענות בכנות ובפתיחות מירבית....

כן זה באמת מעניין

איך הגעת לזה שאת מנחת סדנאות העצמה ומודעות? מה הוביל אותך למה שאת היום. ספרי קצת. זה מעניין אותי מאד.

WOW, את לא ממש מרחמת, מה?../images/Emo6.gif

מבטיחה לענות לקראת הצהריים מחר, כי כרגע - סחוטה לגמרי... תשובה ארוכה מצפה לך.. תכיני קפה לפני שאת באה

זה בסדר תנוחי יש לי זמן

אומנם אני סקרנית אבל מה שלא מתאים לך לענות כמובן שתרגישי נוח בתשובתך. ותאמיני לי כל מילה שתכתבי אני אקבל. חחחחחחח אני מאד נוחה. חחחחח

מה הוביל אותי להנחות קבוצות../images/Emo23.gif

אני חושבת שאפשר לומר במילה אחת - אהבה
אבל זה כמובן לא מספק.... אז אספר לך: בהתחלת דרכי, למדתי... למדתי המון תורות שונות ומגוונות, החל מטארות ונומרולוגיה וכלה בבודהיזם ופילוסופיה, ופסיכולוגיה חברתית ועוד כל מיני כאלה. יום אחד פיטרו אותי מהעבודה - עבדתי בסוכנות ביטוח המון שנים, ומצאתי את עצמי מובטלת בדיכאון של החיים... לא ידעתי מה עושים עם חוסר מעש.. תקופה לא מבוטלת ייסרתי את עצמי, והחלטתי שאני חייבת לצאת מזה, ולהתפרנס - אלא שהפעם אני עושה מה שאני אוהבת. פירסמתי את עצמי והתחלתי לקרוא בקלפים, ולייעץ למי שהיה זקוק לכך. הבנתי עם הזמן, שאם לי זה עושה טוב, הרי זה עשוי לסייע לעוד כמה שהיו במצב שלי לפני כן... ואז החלטתי ללמד את הקריאה בקלפים. קשה? כן... בהתחלה לא ידעתי איך עומדים מול קבוצה ומעבירים את האמת שלי, הן לגבי הקלפים והן לגבי דברים אחרים שאני קוראת להם מודעות. אז אספתי כמה חברים והעברתי כביכול ערב מבוא מבוים, כשכל אחד אמור להעיר ולהאיר לי בסופו, נקודות שראוי היה לשנות. מתוך ערב המבוא הזה, ובעזרתם הלא מעטה של חברים נולד הקורס הראשון שהיה בעצם - קריאה בקלפים למתחילים. בתום הקורס, חילקתי לתלמידים ספר שכתבתי לפי הקורס... ואז נפל עוד אסימון... אני בעצם מלמדת עוד כמה דברים מלבד הקריאה נטו בקלפים. לימדתי על אמונות ודפוסים, לימדתי נומרולוגיה למשל, לימדתי מדיטציה והרפיות, ועד כמה כלים שמסייעים להעצמה האישית של כל אחד מאיתנו ואז נולד קורס חדש, או בעצם... שם חדש לקורס... "לדעת לחוות"... קורס שבו לימדתי מהי מודעות והעצמה אישית, ושילבתי בו ידע שצברתי במשך השנים. בד בבד התחלתי להרצות לפני חוגים כמו "משפחות חד הוריות", ערבי ימי הולדת ורווקים ומסיבות וכל מיני כאלה. למה ללמד? משום שכאשר אנשים מגיעים לקריאה בקלפים, נדמה לא פעם שהם מצפים שאני כיועצת, אתן להם תשובות ופתרונות קסם. אני לא חושבת כך. אני חושבת שרצוי להקנות לאדם כלים בכדי להגיע לפתרונות בעצמו, ומכאן בעצם הצורך והרצון ללמד. האמת היא שמאז שאני פה באילת.. אני לא מלמדת, ואולי זה אמור להיות תשובה לאריק... תודה על ההזדמנות להיחשף
אז לא לחסוך שאלות.

גם אני

מי את? מה את יכולה לומר על עצמך? בשתי מילים אתן לך את הראשונה "אני... מה לא עובד בחייך? מה כן עובד? אור אוהבה

גם לזה אני מבטיחה לענות../images/Emo24.gif

באריכות אפילו, מחר בצהריים.... בשתי מילים? אני מדהימה.... למה, אספר לך מחר
כמו גם השאלות האחרות

מי אני מה אני מי מה מו..../images/Emo24.gif

בשתי מילים כתבתי שאני מדהימה.... למה? אם אני מסתכלת לרגע אחורה, או לא לרגע.. כי אני עושה את זה כל הזמן ולא משום שאני רוצה להתרפק על העבר, אלא משום שזהו איזה שהוא אמצעי לבדוק עד כמה התקדמתי ולאן. אז... החיים היו למודי סבל וייסורים, כאלה שעל פי הסטטיסטיקות אמורים היו להסתיים מזמן באשפוז באברבנאל או במוות שאגב ניסיתי.. כן, ניסיתי להתאבד פעם. אז כשאני מסתכלת על עצמי היום ומגלה את האושר בכל תא בגופי, לעומת הדרך הלא קלה שעברתי, אני חושבת שאני מדהימה.. אני מדהימה ביכולת שלי היום לראות את כל מה שהיה וכאב, כמצע עליו גדלתי למה שאני היום.. אדם אוהב, אדם מאושר, פשוט מאושרת. מה לא עובד בחיי כרגע? וואלה, מאד רוצה לשוב וללמד, אחרי הפסקה של שנה וחצי בערך, בה הספקתי לעבור מחיפה לאילת. לנתק כמעט טוטלית קשרים שהיו בעבר ולבנות את עצמי מחדש, צעד אחר צעד. נדמה שהצעד הבא, הוא לבנות קורס חדש פה בעיר המקסימה הזו שמשום מה אני עדיין לא עושה... למה? לא ממש יודעת לענות. נדמה שכל מה שלא אומר ייחשב בעיני כתירוץ
אז.. עשייה.. פשוט עשייה....

שושוצ

New member
can't write hebrew, something's

wrong with my computer
... what's your favorite color? what's your favorite music? what's your favorite animal? what's your favorite food? and... why did you move to Eilat?

אוהבתותך באנגלית../images/Emo6.gif

אז מה הצבע האהוב עלי? בעיקר כתומים וצהובים, וכמובן כחול אינדיגו... ההוא שמופיע רגע לפני הזריחה ורגע אחרי השקיעה. המוזיקה האהובה עלי.... אני חושבת שאני אוהבת כל מוזיקה שהיא, החל מאומכולתום, עבור דרך שירי ארצישראל הישנה, מוזיקת עולם וכלה בפינק פלויד והאוסים... תלוי מתי ואיפה. החיה האהובה עלי... סוס... כל כך חופשי, כל כך אציל. כל כך חזק.. ולא פחות חשוב - יפה. אוכל אהוב עלי... בישול.. ועדיף בישול מרוקאי.... מלא תבלינים וריחות קסומים.. אבל בעיקרון אני אוהבת כל אוכל כמעט, למעט פירות ים... לא מפונקת אנוכי
למה עזבתי לאילת? או אה... מורכב לאללה. במשפט אחד - כי זה המקום הכי רחוק שיכולתי להרשות לעצמי, ועדיין להישאר בארץ. עזבתי בגדול כדי לברר עם עצמי מי אני ומה אני באמת, אחרי שהבת שלי סיימה צבא, והבנתי שעכשיו, אני בעצם גילי... לא אמא של... ולא הבת של... רק גילי. בכדי לברר מה זה הגילי הזה.. הלכתי הכי רחוק מהעבר הקרוב והרחוק שלי, ואולי גם מכל מה שמסוגל להזכיר לי מה הייתי. רציתי רק להיות, אז הנני.

ע ו פ ר ה

New member
גילי, אין לי ממש שאלות

אני חושבת שאת מאוד מיוחדת ולעיתים אני שואבת כוחות מהאופטימיות שלך. אני מכירה את השם שלך כבר די הרבה שנים ברשת. וכן, יש לי שאלה אחת: מה היה הטריגר / הדבר שגרם לך לקום ולהתחיל לעשות? להתחיל לפתוח בקלפים וללמד. ישנה נקודה אחת שאנחנו נמצאים בה ושם אנחנו אומרים: זהו. עד כאן. אני עושה. מה היתה הנקודה הזו בחייך? תודה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

קודם כל ../images/Emo51.gif ו../images/Emo24.gif

על כל מה שאת חושבת עלי
מה גרם לי להתחיל את שואלת? התחלתי ללמוד.. נדמה לי שמאז ומתמיד בער בי הצורך לדעת. אני אוהבת ידע, אוהבת חכמה, מעריצה אנשים בשל חכמתם ולאו דווקא כזו שמעוטרת בתעודות למינהן. עניין אותי לדעת מה אני עושה פה, למה, מה התכלית של הקיום בכלל, על פני האדמה וכך בעצם התחלתי ללמוד כלמיני ולהפתעתי, או שכבר לא.. עד היום אין לי ממש תשובה שמניחה את דעתי. קלפים התחלתי ללמוד אחרי שהייתי אצל מישהי שקראה לי בקלפים מתוך סקרנות. הוקסמתי מהקלות הבלתי נסבלת בה ניתן לקרוא אדם, מבלי להכיר אותו כפי שעשתה היא איתי, ואמרתי לעצמי שגם אני רוצה לדעת. אז פניתי ללמוד כל מה שרק יכולתי ועניין אותי, כל מה שחשבתי בעצם שמחבר אותי אל נדבכים חבויים בעצמי. כתבתי קודם בתשובה לשאלה דומה... העובדה שפיטרו אותי מהעבודה ומצאתי את עצמי חסרת מעש, למרות כל מה ש"אני יודעת" שהלא למדתי המונמון תחומים בחיים ולא ממש עשיתי עם זה משהו. אמנם ייעצתי לאנשים דרך קלפים, אבל הרגשתי שזה לא מספיק ולא ממצה את היכולות שלי, ובעיקר את מה שרציתי להפיק - סיפוק. ישבתי מעל חמישה חודשים בבית, בדיכאון של הלייף
אחרי הפיטורין... ביכיתי את עצמי בכל מובן עד שהחלטתי שזהו.. נמאס לי לבכות ורצוי לי מאד להתחיל לעשות עם עצמי משהו. כך נולד הקורס הראשון... לפניו, כתבתי את הספר שחילקתי לתלמידים בסוף כל קורס.

../images/Emo51.gifגילי על החשיפה שלך ../images/Emo194.gif

מאד נהניתי לקרוא את מה שכתבת ובהצלחה לך בהמשך החיים. האם את מרוצה מאילת? אני אישית לא אוהבת את העיר הזו לא יודעת למה. שירתתי בצבא שם שנה והיא לא מושכת אותי בכלל.

בכיף... ו../images/Emo204.gif"בלי סודות"../images/Emo204.gif

האם אני מרוצה מאילת? האמת היא שמעולם לא ראיתי את עצמי גרה במקום הזה, ועוד יותר מזה, אפילו לא מגיעה הנה בכדי לבלות או לנוח. לא אהבתי את אילת מעולם.. אדרבה, היא הצטיירה בעיני כמרקחה, מקום שבו לא נחים רק רצים מסביב לשעון ולזנב כל היום. אלא מה... לפני שנתיים בערך, ביתי השתחררה מהצבא ובאה לאילת לכמה חודשים. אני... הפולנייה, באתי "לבקר" .. (לראות איפה גרה הילדה, עם מי? מה היא עושה? אמא יהודיה נו..) אז באתי הנה במרץ לפני שנתיים, לבושה בסוודר ומגפיים כיאה לצפונית, ולמחרת בבוקר, ירדתי לים. כן.. אפילו נכנסתי למים אחרי שקיבלתי קצת צבע באמצע החורף.. ברגע מסוים התסכלתי סביב, הכל נראה היה לי כמו חופש אחד גדול, אנשים שזופים, נראים כולם צעירים ויפים.. פשוט חופש ענקי עם ים מלוח שנראה כמו אגם כשמסתכלים מלמעלה... בין ההרים.. הוקסמתי... והחלטתי בו ברגע שאני מגיעה לגור פה, ויהי מה. כך עשיתי אחרי כמה חודשים. בספטמבר הגעתי, את בן זוגי הכרתי בדצמבר, ומאז בעצם... אושר ואושר ואושר ואושר... הכל פשוט מצויין. אז כן.. מאד אוהבת את המקום הזה, בניגוד למה שחשבתי - הקצב פה איטי ביותר ולא כמו בערי המרכז, יש פה נוף של הרים בתוליים ושקט מטורף, ים נקי וקר ומדהים, חם, אבל בלי לחות והזעה... מי צריך יותר מזה?

עדן 231

New member
היי גילי יש לי אחלה שאלה ...

מה את מגדירה כשינוי ? והאם עשית שינוי גדול שכזה בחייך שלך ?

סבבה עדן, ברוך הבא../images/Emo140.gif

שינוי אומר מבחינתי לצעוד בדרך שבה מעולם לא צעדתי קודם. לא פעם זה מלווה שפחדים עמוקים מאד, אז השינוי כולל גם את האופן בו אני מזהה את הפחדים הללו וחשוב יותר - את המקור שלהם. אח"כ, אני משנה ופשוט "מושיטה לפחד יד" וצועדת איתו בדרך שאני חושבת שתעשה לי טוב יותר מהמצב בו אני נמצאת ברגע הנתון. קרא את מה שכתבתי עד עכשיו, בעיקר תחת הכותרת "מה הוביל אותי להנחות קבוצות"... שם אני מדברת בעצם על שינוי אדיר שחוללתי בחיי. ברוך הבא, כבר אמרתי

למעלה