מה הוביל אותי להנחות קבוצות../images/Emo23.gif
אני חושבת שאפשר לומר במילה אחת - אהבה
אבל זה כמובן לא מספק.... אז אספר לך: בהתחלת דרכי, למדתי... למדתי המון תורות שונות ומגוונות, החל מטארות ונומרולוגיה וכלה בבודהיזם ופילוסופיה, ופסיכולוגיה חברתית ועוד כל מיני כאלה. יום אחד פיטרו אותי מהעבודה - עבדתי בסוכנות ביטוח המון שנים, ומצאתי את עצמי מובטלת בדיכאון של החיים... לא ידעתי מה עושים עם חוסר מעש.. תקופה לא מבוטלת ייסרתי את עצמי, והחלטתי שאני חייבת לצאת מזה, ולהתפרנס - אלא שהפעם אני עושה מה שאני אוהבת. פירסמתי את עצמי והתחלתי לקרוא בקלפים, ולייעץ למי שהיה זקוק לכך. הבנתי עם הזמן, שאם לי זה עושה טוב, הרי זה עשוי לסייע לעוד כמה שהיו במצב שלי לפני כן... ואז החלטתי ללמד את הקריאה בקלפים. קשה? כן... בהתחלה לא ידעתי איך עומדים מול קבוצה ומעבירים את האמת שלי, הן לגבי הקלפים והן לגבי דברים אחרים שאני קוראת להם מודעות. אז אספתי כמה חברים והעברתי כביכול ערב מבוא מבוים, כשכל אחד אמור להעיר ולהאיר לי בסופו, נקודות שראוי היה לשנות. מתוך ערב המבוא הזה, ובעזרתם הלא מעטה של חברים נולד הקורס הראשון שהיה בעצם - קריאה בקלפים למתחילים. בתום הקורס, חילקתי לתלמידים ספר שכתבתי לפי הקורס... ואז נפל עוד אסימון... אני בעצם מלמדת עוד כמה דברים מלבד הקריאה נטו בקלפים. לימדתי על אמונות ודפוסים, לימדתי נומרולוגיה למשל, לימדתי מדיטציה והרפיות, ועד כמה כלים שמסייעים להעצמה האישית של כל אחד מאיתנו ואז נולד קורס חדש, או בעצם... שם חדש לקורס... "לדעת לחוות"... קורס שבו לימדתי מהי מודעות והעצמה אישית, ושילבתי בו ידע שצברתי במשך השנים. בד בבד התחלתי להרצות לפני חוגים כמו "משפחות חד הוריות", ערבי ימי הולדת ורווקים ומסיבות וכל מיני כאלה. למה ללמד? משום שכאשר אנשים מגיעים לקריאה בקלפים, נדמה לא פעם שהם מצפים שאני כיועצת, אתן להם תשובות ופתרונות קסם. אני לא חושבת כך. אני חושבת שרצוי להקנות לאדם כלים בכדי להגיע לפתרונות בעצמו, ומכאן בעצם הצורך והרצון ללמד. האמת היא שמאז שאני פה באילת.. אני לא מלמדת, ואולי זה אמור להיות תשובה לאריק... תודה על ההזדמנות להיחשף
אז לא לחסוך שאלות.