בא לכם קווסטים?

Prongs

New member
בא לכם קווסטים?

לא אני לא מיתכוון למישחקי המחשב אני מדבר על משהו אחר לגמרי. אני מספר כם סיפור קצת מוזר ולא הגיוני ואתם שואלים איזה שאלה שבא לכם עד שאתם מגיעים לסיפור כולו. אני אתן כאן את האחד הכי קצר שאני מכיר בתור דוגמא: ``איש בדרכו לשדה ברגע שהוא יגיע לשם הוא ימות`` אז אתם צריכים לגלות למה ואיך ודברים כאלה.... זה נחמד. Prongs

Hermione

New member
נשמע נחמד...

אני אשאל שאלה, ותגיד לי אם זה מה שהתכוונת שנשאל, בסדר? טוב, הנה: האם האיש ימות בגלל משהו מסויים בשדה, או מסיבה אחרת, שלא קשורה למקום המסוים אליו הגיע?

התשובה שלי

פעם הייתי עושה קווסטים כל הזמן. זה שדה ירי? או שהשדה נשרף? מחכה שם מישהו? יש לו מום? (גם אלרגיות יתקבלו) אתה מכיר את המורה עמוס? הוא היה המורה שלי בשיעור של הקווסטים. מי יודע, פרונגס, אולי אני ואתה מכרים ישנים...

Hermione G

New member
עמוס?!?!?

עמוס?!?!?

את ממכירים את הוא היה המורה ש-ל-י לפיתוח המחשבה!!!!!!! זה ח-י-יב להיות אותו אחד! ואת הקווסט הזה הוא נתן לנו בשיעור הראשון שלו.. אני עדיין זוכרת אבל אני לא אגלה למי שלא יודע את התשובה... אני אהבתי את הקווסט עם הגבר והאישה שנגמר להם הדלק אז הגבר הלך להביא דלק מתחנה שהיתה כמה קילומטרים משם ואמר לאישה ``תסגרי את כל הדלתות והחלונות שאף אחד לא יכנס`` והיא באמת סגרה את הכל אבל שהוא חזר היא היתה מתה והיה מישהו זר במכונית.. אז איך זה קרה? מכירים את זה?

Hermione G

New member
זו לא התשובה

המכונית היתה אטומה לחלוטין - אף אחד לא נכנס ואף אחד לא יצא עד שבעלה חזר למכונית...

Prongs

New member
אנמי מכיר את זה!

גם לנו הוא נתן את השדה בראשון! אולי שלושתנו מכירים.... מאיפה את? ובאיזה ביצפר הוא לימד אותך? Prongs

Prongs

New member
אותי גם!

בפרוייקט למחוננים אבל לא באותו ביצפר Prongs

yearak

New member
RE:אותי גם

באיזה כיתה אתם ומתי הייתם בפרוייקט למחוננים ואיפה?

Prongs

New member
...

כיתה ח` מכיתה ג ועד היום מ-ג עד -ו עמוס לימד אותי בביצפר גרץ Prongs

Prongs

New member
וואלה?!

גם שלי! אז דבר ראשון לכל השאלות שלך התשובה היא לא ודבר שני מאיפה אתה? ובאיזה ביצפר הוא לימד אותך?

yearak

New member
הנה עוד קווסט

אתם הולכים בהרים לאחר לילה עם סופה. אתם מתקרבים לבקתה ורואים בפנים 4 אנשים מתים. אין עליהם סימנים חיצוניים של רצח, מוות, חנק וכו` אך הם כולם יושבים מתים. הם לא מתו מחוסר אויר. השאלה היא: איך הם מתו? רמז: תהיו יצירתיים - זה אחד ממש קשה...

למעלה