בא לכם על כרמן ג´יה ?

udi07

New member
בא לכם על כרמן ג´יה ?

בודי יפה אחרי פחחות (החלפת פח וריצפה)זקוקה לקוסמטיקה פנימית אודי053-341802 04-8760007 [email protected]

zxram

New member
השאלה

תאכלס מאוד בא לי אבל הבעיה היא התקציב מה הנזק?

chino

New member
דיברתי עם האדון

שמנסה להפטר מהקרמן-גייה, הוא רוצה 23,000 ש"ח על האוטו !!!! ומדובר רק בבודי, לאוטו אין מנוע וגם לא טסט וחסרים המון המון חלקים, לדעתי המחיר מאוד גבוהה !!!

udi07

New member
כמה אתם מוכנים להציע?

שילמתי עליה מספיק והבודי יפה ולאחר פחחות (החלפת פח ולא קאר קיט) יש מנוע מוכן להתקנה ולאחר אוורול (אצל מוסך של חבר טוב שיעשה את זה בסכום סימלי). כל שחסר הוא רק קוסמטיקה וריפודים פנימיים + 2 כיסאות של חיפושית. 4 צמיגים שהייתי מחליף וידיות של חיפושית. כלל החלקים המכניים הנם זהים בדיוק לחיפושית ( פרקו כל חלק שחסר מחיפושית מושבתת ואני מכיר כמה כאלה. הרכב לא פורסם עדיין בשום מקום. תוכלו להעביר לי הצעות ל: [email protected] כדרך אגב.....מדובר בדגם ב"קופה" יפהיפיה ודו מושבית.

dw2322

New member
תגיע למפגש מועדון ה-5 עם תמונות

ואולי תמצא מתעניינים. בפורום חיפושיות חוששני שלא תמצא קהל יעד לרכב במחירים כאלה.

udi07

New member
פשוט שילמתי המון - אודה באם יועבר..

המידע למפגשים ........בכל מקרה אופצייה למחיר גמיש יותר. בתודה מראש אודי

geva

New member
אם אתה מכיר חיפושית עם בעיה

(זרוקה) שצריכה תיקון.... אז תכתוב לי במסר אישי.... ונראה אולי אני יוכל להשמיש אותה.... (לתקן...)

redroze

New member
איזה צבע היא ????

לאחרונה אני רואה כרמן ג´יה בצבע חום עם גג לבן מסתובבת באיזור רמת גן גבעתיים, נראת מוזנחת, עם דפיקה רצינית מקדימה, מנוע עם רעש של טרקטור (נו, אופייני לחיפושית . . . .), בהתחלה חשבתי שזה פורשה מאוד ישנה (מהדגמים הראשונים, משהו כמו 356) בגלל מבנה עגלגל והנמוך, ורק בפעם השניה שראיתי אותה נוכחתי לדעת שזו כרמן . . . .

Type34

New member
ישנם לא מעט . . . .

. . . מכוניות קרמן גיה מהסוג הזה בארץ. הקרמן גיה הנפוץ יותר נקרא דגם-14, ויוצרו ממנו כ-400000 בין השנים 1955 (נדמה לי) ל-1974. הוא מבוסס פחות או יותר על השילדה והמנוע של החיפושית ובמשך השנים יוצר עם מונעי 1200, 1500 ו1600. הקרמן גיה הפחות נפוץ נקרא דגם 34 והוא מבוסס על השילדה והמנוע של הווריאנט. בהתחלה היה לו מנוע 1500 - קודם עם קרבוראטור אחד ואחר-כך עם 2 - ולבסוף 1600. יוצרו ממנו כ-42000 בין השנים 1962 ו1969. למרות שהוא יותר נפוץ, הדגם 14 שווה יותר ויותר מבוקש ע"י אספנים. הכי מבוקש הוא דגם הקברולט. חוץ ממספר קטן של פרוטוטיפים, לא היה דגם 34 פתוח.

למעלה