בא לכם סקר ?

בא לכם סקר ?

לכולם יש סקרים רק לנו אין. צריך לחשוב על סקר ומיד למישהו רעיון ?

הפורום עוד חי ובועט ../images/Emo88.gif

היום היה לנו אפילו ויכוח ותחרות

קבלי סקר על הזדמנות שניה לאהבה ../images/Emo23.gif

האם היית נותן הזדמנות שניה לאהבה ? מערכת יחסים שלא עלתה יפה האם לאחר תקופה תתן לה צ'אנס נוסף.. אני יודע שהתגובה הראשונית של כולם היא "תראה כל מקרה לגופו...תלוי למה זה הסתיים" אז אני לא נכנס לקטנות ולהתפלספויות
אני מדבר על כאלה שברמה העקרונית לא יתנו צ'אנס
אין חובה לענות

וזהו ../images/Emo4.gif

ראית כמה השקעתי בסקר וכל מה שיש לך להגיד זה "כן" אז נכון כתבתי בלי להתפלסף אבל נשמה בכל קצת השקעה, משהו..

אני לא טובה בהתפלספויות

אני פשוט חושבת שאנשים משתנים, מתבגרים, גדלים כמו האהבה גם אנחנו משנים צורה ולכן, תמיד אפשר לנסות, להרגיש שוב לחוות. אהבה היא רגש חזק מדי, רגש שאנשים יעשו הכל ע"מ לדעת אותו (תרתי משמע) ולכן ברוב המקרים לא ניתן למנוע, לעצור או להפסיקו. יוצא מן הכלל אלמנטים של אלימות, אובססיביות, ניצול וכדומה. יותר טוב ?

יווווווו ../images/Emo12.gif

לא האמנתי שממש תעני תפרטי ועוד ברצינות.... טוב אז יש לנו עכשיו את תוצאות הסקר, איפה מפרסמים סקרים..חשוב שהציבור יידע וילמד

shefil

New member
אפשר להגיב?

ניסיון נוסף לאהבה.....? האם מ- 3 ניסיונות שונים לתת צ'אנס לאהבה וב- 3 הנושא נכשל אםפשר להבין שלא? לא יודעת מבחינתי היום לאהבה יש רק צ'אנס אחד....

ברור שאפשר ../images/Emo13.gif

רק מה...עכשיו סיבכת לי את התוצאות
קודם היו 100% בעד לתת צ'אנס נוסף עכשיו פיפטי פיפטי... אי אפשר בלי משפט על הפקת לקחים
גם אם שלש פעמים הצאנס לאהבה לא הצליח זה עדיין לא אומר שבפעם הרביעית זה לא יעבוד... לא חסרים מקרים שזוגות התגרשו ואחרי שנים חזרו וחיו באושר ועושר...
אומרים שבאהבה אין חוקים.. מחר הסקר הבא

לא יודעת

מהנסיון שלי אין דבר כזה. כשמשהו נגמר הוא נגמר ואין להחיות אותו בכח. צריך תקופת "אבל" קטנה תקופה של הסתגרות והתחדשות ואחר כך אפשר לצאת לחיים שוב.

לא מדבר על להחיות בכוח

מדבר על מצב ששניים שבעבר היה בינהם קטע רומנטי ניפגשים לפתע...הפרפרים מתעוררים..התשוקה...
יש כאלה שיפסלו מראש כי מטבעם הם לא נותנים צ'אנס שני... ויש את אלה שילכו אחרי ליבם ויתנו צ'אנס נוסף

אז לא הבנתי אותך ../images/Emo13.gif

אם הניצוץ או איך שתקרא לזה קיים. או אם הרומן הסתיים למרות רצונם של המעורבים אז קיים סיכוי שהם עוד שומרים על התקווה ועל האש ,אפילו שהיא קטנה ואם המצב או הנסיבות ישתנו אז הרומן יכול לפרוח שוב. אני התכוונתי למצב שבו אחד\אחת ניתק\ה מיוזמתו \יוזמתה והשני\ה כן מעונינ\ת בחידוש הקשר, במצב הזה אין לדעתי לנסות בכח פשוט לתת לו\לה ללכת. כמה שזה כואב ואני יודעת שזה כואב. אחר כך קל יותר עם הזמן.

למעלה