בא לכם ים מחר? יום שישי, אחה"צ, בסביבות 15:00? נראה לכם מתאים? אני בכ"א אהיה שם.
F fman1 New member 5/8/04 #1 בא לכם ים מחר? יום שישי, אחה"צ, בסביבות 15:00? נראה לכם מתאים? אני בכ"א אהיה שם.
S stefan10 New member 5/8/04 #2 איפה ..אולי אלך עם 2 חברים לחוף געש..אבל הכל פתוח מחר בבוקר אני בר"ג..
ז ז י ק ו New member 6/8/04 #3 אולי נדחה את זה לשבת ? אם לא לדחות אז אפשר גם בשישי וגם בשבת בכל מקרה אנחנ בים בשבת בשתיים, בסככה הימנית
אולי נדחה את זה לשבת ? אם לא לדחות אז אפשר גם בשישי וגם בשבת בכל מקרה אנחנ בים בשבת בשתיים, בסככה הימנית
F fman1 New member 6/8/04 #5 אני עובד בשבת...../images/Emo7.gif אבל אני אהיה שם היום. למען האמת, כבר עוד שעה... מקווה שבכל זאת תגיעו.
אני עובד בשבת...../images/Emo7.gif אבל אני אהיה שם היום. למען האמת, כבר עוד שעה... מקווה שבכל זאת תגיעו.
מ מסע אלחייר New member 6/8/04 #4 אני מקנא בכם הלוואי שיכולתי להיות ספונטני כמוכם ולקפוץ לים ככה לנפוש קצת. למה בירושלים אין ים ?
ז ז י ק ו New member 7/8/04 #6 ../images/Emo180.gifיום שבת 14:00 אנחנו בים../images/Emo180.gif חוף הילטון סככה ימנית