אדוםאדום .
S super music1 New member 19/6/06 #24 גם לי היה, אדום כהה כזה עשיתי שטיפה בחופש הגדול של שנה שעברה כי לא רציתי צבע כי זה מייבש ת'שיער, ואני רוצה עכשיו לעשות עוד פעם שטיפה....
גם לי היה, אדום כהה כזה עשיתי שטיפה בחופש הגדול של שנה שעברה כי לא רציתי צבע כי זה מייבש ת'שיער, ואני רוצה עכשיו לעשות עוד פעם שטיפה....
S super music1 New member 19/6/06 #26 מממ איזה חודשים בערך.. אני חושבת שזה עלה בסביבות 30-40 ש"ח.... נראה לי שזה היה של חברת wella(אם ככה כותבים...) וזה נקרא צבע ללא חמצן,צבע טבעי או משו כזה...
מממ איזה חודשים בערך.. אני חושבת שזה עלה בסביבות 30-40 ש"ח.... נראה לי שזה היה של חברת wella(אם ככה כותבים...) וזה נקרא צבע ללא חמצן,צבע טבעי או משו כזה...
C chen2408 New member 19/6/06 #28 אני לא אוהבת שטיפה, לי זה הוריד צבע הרבה זמן... :/ אבל בעיקרון עדיף שטיפה כי זה פחות פוגע בשיער למרות שהכל אותו חרא...
אני לא אוהבת שטיפה, לי זה הוריד צבע הרבה זמן... :/ אבל בעיקרון עדיף שטיפה כי זה פחות פוגע בשיער למרות שהכל אותו חרא...
S super music1 New member 20/6/06 #31 נכון,חוצמזה ששטיפה מחזיקה פחות זמן מצבע, וגם לא היה בא לי שיתחילו לי אחר כך שורשים כהים,וזה ימשיך לחצי שיער אדום וחצי חום,ואז זה היה נראה מוזר...:/
נכון,חוצמזה ששטיפה מחזיקה פחות זמן מצבע, וגם לא היה בא לי שיתחילו לי אחר כך שורשים כהים,וזה ימשיך לחצי שיער אדום וחצי חום,ואז זה היה נראה מוזר...:/
° ° w a v e ° New member 20/6/06 #29 יאאאאא באמאשלך? יו יש גם בלונד? כי אמרת שזה ללא חמצן וכעיקרון בלונד מבוסס על חמצן יו איך באלי אוף ):
S skwooshi New member 20/6/06 #33 צבע כל פעם בא לי שיגעון אדום אחר:] אבל זה שעכשיו ממש יפה..:]הוא אדום כתום שדהה והוא כבר לא צועק ככ הוא יפה
צבע כל פעם בא לי שיגעון אדום אחר:] אבל זה שעכשיו ממש יפה..:]הוא אדום כתום שדהה והוא כבר לא צועק ככ הוא יפה
א אסי סרחנה בנשמה New member 19/6/06 #10 פששש כל הכבוד!../images/Emo194.gif כל הכבוד על היוזמה! גם לי בא חבר ;[
א אסי סרחנה בנשמה New member 19/6/06 #27 נו את מכירה אותי כבר../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo194.gif נו סתם חן אני אוהבת אותך
נו את מכירה אותי כבר../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo194.gif נו סתם חן אני אוהבת אותך