בא לי

בתקופת השחור לבן

זו הייתה אטרקציה ! בעיקר לראות את סטיב אוסטין רץ בסלואו מושן ... חחח....
כאילו שהיום יותר טוב. מאות ערוצים ואין מה לראות.

vered 37

New member
עכשיו אתה מדבר לעניין..סטיבוש....

לא פיספסתי פרק אחד בסדרה....של סטיב אוסטין למען האמת הייתי מאוהבת בו...

כשהאפציות היו סטיב או קישקתא...

ברור לי עכשיו שאת גזלת לי את סטיב ואני נשארתי תקוע עם קישקשתא. למזלי אחרי מספר שנים הגיעה וונדר וומן ולדעתי הייתה הגדולה מכולן ! בקיצר עוד מעט זזים הביתה ! רץ לקחת את הילדודים. נראה לי שנבלה יחד במזגן. לא ממש בא בחשבון לבלות בגינה... חם חם חם

vered 37

New member
טוב וונדר וומן לא עושה לי את זה....

סטיב בוודאי !!! קישקשתא....ממש לאאאאאא ואתה קח את ילדייך ל- ים ...שם קרירררר ודרך אגב איך זה שאתה מסיים לעבוד לפניי... מה שנקרא חוסר שיוויון !!!!

לים ??? יחד עם 2 מליון מדוזות???

הספיקו לי בשבת ! כמעט אכלו לי ת'ילדון. מסיים מוקדם ? ככה זה בגופים ציבוריים ! מרוויחים יותר מידי. עובדים מעט מאוד. והולכים לפני 16:00. לפחות אני כנה

vered 37

New member
אופס שכחתי מה-../images/Emo181.gifות הפיכסיות...

למה למה...אתה דורך לי על יבלות... עובדת כל יום מ-8:00-17:00 ולא בגוף ציבורי.... אולי נתחלף ? מה אכפת לך.... תשמע גם Oפטימי ..גם כנה....פשששששש.

crisRobin

New member
מה אתה מתלונן

ישבה שם חולת מין ששרה לכל הילדים "כולכם שחקונה איתי"

vered 37

New member
כריסססססס חחחחח למה אתה מלכלך

על נירה רבינוביץ..... ככה יפה ? ומה אם את.. הריץ' את הרץ' את הריצ'רץ נפתח ונראה עולמות... ממש סוטים בערוץ הראשון !!!

מסכים עם כל מילה !!!

עד היום בפנטסיות שלי... חחח... בעיקר השרוולים מזהב. נראה לי שהייתה גרוזינית. או המלבישה שלה.

גרוזיניות? מממ...

האמת שזה לא באמת משנה . הכרתי אחת פשוט מדהימה !!!!!! וכשאני חושב על זה הכרתי כמה יפות. אבל... לא הייתי מסתבך עם המשפחה. חחח...

חחח...

שמעי, אחרי הסרט מתנה משמים, התחלתי לחשוב קצת אחרת על גרוזיניות
למרות שברור לי שהוא "קצת" הקצין שם. אבל אהבתי ת'סרט

vered 37

New member
סרט בהחלט חביב.....ולמען האמת....

אני לא אדם של סטיגמות.. ואני משוכנעת שיש גם גרוזיניות מדהימות וגרוזינים..חביבים.. כולם שווים בעיני . עדיין במזגן ??? איש שמשרת את הציבור נאמנה .....

עדיין במזגן ???!!!???

למה התקרר בחוץ ולא סיפרו לי ?
הגעתי הביתה אתמול עם הילדים ומיד טסתי להדליק את המזגן, הבית פשוט להט מחום. הם יצאו למרפסת וליקקו שם שלוקים ובדיוק אחרי 5 דקות נכנסו הביתה מיוזעים. ואני חשבתי שאני סובל מהחום. באמת שעבורי החום הזה בלתי נסבל. מוכן לוותר על הרבה אבל לא על המזגן ! נראה לי שאני אעשה איתו הסכם ממון... למרות שאין מצב שנתגרש.

vered 37

New member
הבנתי..אז ....אתה....

גם Oפטימי כנה בעל חוש הומור ... מה עם ספונטני ורגיש ? דרך אגב ילדים סובלים מחום הרבה יותר ממבוגרים.. אבל למרות החום לא מוותרת על ארצנו הקטנטונת ....

חס וחלילה לוותר !

טוב נו, אולי רק על עזה. Oפטימי, כנה, חוש הומור... בהחלט גם ספונטני ורגיש ! מה את מאמינה לכל מה שכותבים ?! חזרי לעבוד !!! אני עובד ציבור לא את !

vered 37

New member
שיטטט איזו תמימה אני...ואני חשבתי

לתומי שהנה..הפלא ופלא... הגיע למחוזותינו ..איזה גרוש Oפטימי כנה בעל חוש הומור סונטני ורגיש ממש חלומה של כל גרושה... אז מה חלומות לא מתגשמים ??? עבדה עבדה קשה קשה !!! טוב שסוף השבוע מתקרב ...

בטח שמתגשמים !

אחחחח. הסופ"ש... כמה כבר חיכיתי לו ! טוב נו, לא נשאר עוד הרבה... עוד שעתיים למנאיאק. שתוללי עד כלות

למעלה