בא לי

שירלי6

New member
אתה יכול להמשיך לאכול

לנו את הלב. עשית את זה יפה מאד בארוחת הבוקר שלך.

crisRobin

New member
וואללה

מזמן לא אכלתי לבבות, אקפוץ אח"כ לדליית אל כרמל, מתאים ותודה. זאת גם הזדמנות לקנות לילד "חלבה שערות" (החלבה הכי טעימה שיש)

crisRobin

New member
לא יודע

אני ממש לא יודע אם לתרנגול קראו דקל או לא, בדרך כלל לא מתעניין בפרטים האלו.

אשתאר1

New member
../images/Emo6.gifאתה מזכיר לי אותי .כששואלים אותי

מה אני אוהבת לאכול.אז אני עונה שלא משנה מה העיקר שלא יברח לי מהצלחת.

vered 37

New member
קלאמרי מטוגן ...או....

שרימפס מוקפץ ברוטב שמנת+ שום או אנטריקוט עסיסי ..איך שתרצה מדיום או WELL DONE ברוטב חרדל או שמנת ופלפל.... או דג דניס בגריל מלווה בתפוחי אדמה בשמן זית ורוזמרין.... שאמשיך... ולקינוח ..כדורי קטנטן...

crisRobin

New member
רוטב שמנת

לא מתאים הרוטב כי בערב אני אוכל טורטליני גבינה ברוטב שמנת ועגבניות שאני חולם עליו כבר שבוע ורק אתמול קניתי. אם היה לי כוח הייתי עושה פילה בבצק פילו ברוטב פלפלת (מת על זה) אבל זה המון עבודה למה אחת.

vered 37

New member
אחח זה מעדן...ראיתי

פעם את אהרוני בתוכנית שלו מכין פילה בבצק פילו.... עסיסי וטעים .. .תגיד לי התחלת לנו את הבוקר בסדרת עינויים...על מעדני גורמה כאלה.. לא יפה ככה... קנית טורטליני..חשבתי שאתה מכין ..מעשה ידיך להפליא ..

מממ...

האמת שפירות ים מוקפצים נשמע נהדר. העיקר שיהיו הרבה שרימפס ולא הבייבי הגדולים !!! טיגריסים כאלו. אחחח... עשיתם לי חשק לאכול כבר עכשיו ! ועוד לא 11 ! השתגעתם? חזרו לעבוד !

my sunshine

New member
../images/Emo124.gif דדדדדדדדדדדדדדדדדי

אני רעבההההההההההההההה יש פה מישהו שמאז שהוא מגיע מהבוקר הוא רק אוכל אתם מדברים על אוכל ואני נעשית רעעעעעעעעעעבה.... מי מכין לי לאכול היום

shemesh22

New member
עשיתם אותי רעבהההההההההה!!!!!

עם השרשור הזה על הבוקר:) הולכת לאכול טוסטעים ולדמיין.... (נשבעתי שלא אקנא בחיים במורות, אז נשבעתי סו וואט?)

crisRobin

New member
אני מביא..

את היין את הפסטה (אבל זה לא ממש טעים קר), אחשוב על משהו אחר.

למעלה