בא לי.

the mush

New member
בא לי.

יאללה, שירשור ממצב
תתחילו להתלונן, לספר, לצחוק, לשיר, ו- להשתעמם. גיליתי- אם אני עוברת את המבחן שאני עושה עוד מעט, אני יכולה לעבור לרמה 6. האמת? אני לא רוצה לעבור לרמה 6. אני לא רוקדת אפילו שנה בלט, ואני כבר ברמה 6, מבינים? כאילו, אני בכלל התחלתי ברמה 2, ואז המורה החליטה להעביר אותי לרמה 3, ואז עשיתי ת'מבחן בשביל לעבור ל4 אבל בכלל עברתי ל5, ועכשיו אני הולכת 6?! זה ריצה מדי.. למה אני ממהרת? ואני גם לא כזאת טובה... אני צריכה עוד אימון וזה.
סוף העולם שמאלה זה סרט מעולהההההה
{לא על בלט, אבל מעולה!} המשך יום טוב לכולנו

dani5451

New member
איך אני יכולה לדעת באיזו רמה אני?

מי עושה את הבחינות האלו???

Mr GK

New member
אני חושב שזה תלוי

בסטודיו שרוקדים בו. יש מקומות בהם מלמדים לפי השיטה הזאת ויש מקומות שבהם מעדיפים לעשות שיעורים שלא תלויים במסגרת הזאת, וזה לאו דווקא אומר שהם פחות טובים. היתרון בשיטה הוא שקנה המידה שלה הוא בין-לאומי ולכן מתאפשר לרקדן לבחון את עצמו ואת הרמה שלו לא רק ביחס לחבריו לסטודיו אלא גם (אמנם במידה פחות טובה, אך עדיין) ביחס לרקדנים מהעולם כולו. ככה לפחות אני הבנתי את השיטה.

the mush

New member
אני חושבת שעיקרנות,

זה מה שזה, אכן. פשוט RAD נחשב לבית ספר לבלט מאוד טוב, וללמוד לפי השיטות שלהם והכל, זה פשוט טוף, וכיף.

הבחינות האלו

מתקיימות בכל העולם... זה בחינות של האקדמיה לבלט מלונדון... זאת שיטה בין לאומית שנקראת R.A.D שמחולקת לפי רמות....כשאת עוברת בחינה של רמה מסויימת זה אומר שאת יכולה להמשיך לרמה הבאה...

n o a k

New member
את בת 17 ועושה את רמה 5?

מתי התחלת? ממתי את רוקדת? שתדעי במקור זה די לילדות קטנות לגיל שלך זה רמה 8 ויותר

the mush

New member
קודם כל,

אני מבינה מה שאת רוצה להגיד, אבל אם הייתי באמת בת 17 ברמה 5, הייתי ממש נפגעת מזה. וחוץ מזה, שנה שעברה, שהייתי ברמה 3, הייתה איתנו מישהי באוניברסיטה.

סוף העולם

שמאלה.... חחח סרט ממש מעולה... "זה מרגש אותך?" חחחחח פשוט מצחיק! וואייי עלית המון המון רמות!!!!! את ממש מעולה! ח"ח...לפי דעתי תתאמני עוד אבל אם מסוגלת לרקוד ברמה גבוהה יותר ויש לך את זה למה לא?

the mush

New member
מה?!

הוא באמת מרגש אותי! חח.. כאילו, בכיתי והכל. פייי.. כמה בכיתי בסוף. רק מהמחשבה כואב לי הלב
אני לא אספר והרוס לאחרים. אבל זה עצוב
כי אני רצה מדי.. ובכלל ברמה 6 המבחן מאוד קשה! ולא יודעת
לא בא לי כל זה, מבינה? {אני משערת שלא.}

אני לא יודעת

איך המבחן ברמה 6, הקבוצה שלי הייתה אמורה לעשות רמה 6 אבל הם עשו משהו מוזר...

רמה 6 בRAD?

אני הגעתי ל5 ופרשתי כי נמאסה עלי השיטה הזאת! עברתי לשיטה רוסית שיאן לי מושג אם יש לה שם...

the mush

New member
תראי,

אני לומדת בבית ספר אנגלי, ככה שאני ממש רגילה בכללי לאנגלים. אני בצעמי {לצערי} הופכת להיות אנגלייה. אני אומרת "צ'יריוס" שאני הולכת, "איי דיגרס" שאין לי כוח, ו"בלדי הל" שאני עצבנייה. סתם
אני רגילה, ואוהבת. ואני לא חושבת שיש פה ת'שיטה הרוסית, למרות שאם היה- הייתה שמחה לנסות.

למעלה