בא לי......

משקיעה

New member
בא לי......

אני לבד בבית אחרי מקלחת טובה וריחנית מרשה לעצמי להשאר ערומה נוגעת בעצמי מלטפת את הגוף הרך שלי כה רך ועדין נוגעת בבטן שלי היא שטוחה ומתוחה גוף של אישה תמיד ניראה סקסי גם אם היא שמנה לא מאוד אך אני רזה רק עתה סמתי לב אני רזה גוף סקסי להחריד אותו מישקל כבר 16 שנה גברים נועצים מבטם בי חשה את המבט עמוק אך למי יש זמן גם כשאומרים לי שאני סקסית וגוף נהדר אני עוברת הלאה אך היום אני שוכבת ככה במיטה יש לי זמן לעצמי מחבקת את הגוף הקטן שלי רעבה לאהבה כן הרבה זמן לא הייתי עים גבר אולי חצי שנה ואני באמת רעבה לעיתים כשגבר מתקרב אלי אני מרטיבה ואיי לוא רק ידע גופי רעב למגע של גבר ללטיפה וכשאני ככה שוכבת רוצה להרגיש אותו עלי שיסחרר את חושי החזה שלי עגלגל הפתמות ורודות כבוסר מסתבבת אני על הבטן מדמה אותי עליו ממ איזה ריח חושניי גוף שרירי והבליטה ממש בתוכי נאנחת מתענגת השער הארוך שלי מכסה לי תפנים מלקקת אותך משביעה רעבוני ואתה אוחז בי חזק ידיים גדולות גבריות הכוח העוצמה מגברים את תשקתי רוצה אותך עוד ועוד ואתה מלטף מוצץ משביע רעבוני שואל אותי כמה זמן ואני אומרת הרבה רוצה אותך תמיד איתי קרוב [ אך איפה אתה ?

Francuz

New member
Twuva!!!

At woelet eifo ani? Ani ba zava. Iowev al kise be miklahat ve howev alaih! Ani soger einaim ve hine at muli, wohevet al ha mita ve melatefet et gufeh ha iafe. Einaih sgurot ve at lo roa et ha bahur lezad hamita. Ani roe otah ve roze likfoz alaih kmo haia torefet aval mahzik et azmi! Ani mitkarev le sfataih ha adumot ve nogea bahem be sfatai be adinut. At margiwa et newmati ha kveda. Ani golew lemata menawek et zavareh ha adin. Ha haze ha madhim ve ha agol welah mitromem ve iored mi ha newimot ha amukot. Ani menawek et pitmotaih ha kawot kmo even, melakek et kol gufeh. Iadai melatfot ve ha maga weli ke maga wel noza! Iadai golwot lemata ve magiot le kuseh ha varod ve ha ham. At kuleh retuva. At margiwa et ezbaotai nihnasot le toheh ve at gonahat mi rov taanug. Ani ole alaih, at mehabeket et gufi ha wriri ve ha ham. At potahat einaim, ve hine ani ha bahur mi halomeh, lezideh!

למעלה