בא לי

א פ ר ו ח

New member
בא לי

שילטפו אותי כמו ילד קטן ס´אעמק האגו הגברי. אני צרכן של יחס ופינוק ! אבל לפחות מודה בזה. כל אחת והאופי שלו אצלי קוצי מוצי זה אחלה אוהב את זה מה לעשות !! מילים יפות ושירים , מרשימים אותי פי מליון מאחד שהוא מנתח מוחות אג´רג´טאון אני ילדותי? אולי !? אבל מי החליט מה בסדר ומה לא אפרוח שמסרב להתבגר בכוח !!!

נעלמתקה

New member
בן לו היה לי .....אך ../images/Emo24.gif

אפרוח ולכל אחד בכל גבר חבואי ...ילד , מי אמר שזה לא בסדר ? אכסה אותך תחת כנפיי, באהבה בחום ,בערגה ..... לחבק אותך ,צפוץ צפוץ כמו שאפרוחים אוהבים אם אגיד שאתה לא לבד ברצון שלך ..? שתיתי ועוד איך ..ואת הכוכבים אכלתי הם כבר מאירים לי את הימים

אז למה לא אמרת מההתחלה ... ../images/Emo132.gif

גש הלום ותתחיל לחלום מלטפת את הראש ורואה אותך נהנה מהדימיון כל אחד מאיתנו אוהב את הפינוק ואין אחד שיסרב להודות בכך קוצי מוצי שמות של חיבה מזכיר לי את השם של הכלבה שלי פטושה והיא מלאה כלפי באהבה גם אני פריקית של מילים יפים ושירה ולהגיד שאתה ילדותי , זה לא גנאי זה ברכה כי אני חושבת שבמציאות של היום אנשים אבידו את התמימות והחלום וכיף לדעת שיש עוד כאלה שנהנים לפנטז לחיות באשליה ולא מרגישים נבוכים .. שרון שלמרות עוד חודש וקצת מחליפה קידומת אבל נשארת שרון בת28 לנצח

*pank

New member
אפרוח עשית לי את זה!!!

אני זורקת את החתולים שלי ולוקחת אותך במקום!!! עד חצי המלכות, רק אל תבקש פרחים ( זה שייך לחצי השני) וגם אל תבקש שוקולד כי אני בגמילה ואל תבקש קוצי מוצי כי אני אוהבת שקט!!! יאללה לך לפינה!!!!

פאנקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo24.gif

שניםםםםםם יו כמה געגעתי מה שלומך?? מה שלום הרוח שגרה באמבטיה?? שולחת לך סלסלה מלאה בכוכבי געגוע ברכה ואושר רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה!!!

סידרה של שפעות התלבשה עלי רק עכשיו אני מחלימה. לגבי הרוח גברים ממשיכים להיות מכה גם אחרי שהם מתים, אז הרוח החצופה עזבה אותי בלי שום הסברים אבל עדיין הדירה שלי זוהרת ומלאה בסלסלות של כוכבים ויש לך ד"ש חם מבנג´י שסורס לפני מספר ימים, למרות כל הלבטים. ועכשיו הוא מתמחה אצל פליקס הג´ינג´י מהקומה השלישית בלהיות יועץ מדופלם. ויש לי מסר לגברים תפסיקו להיות כל-כך חמודים ומקסימים ומפתים!!! ומסר לנשים! עזבו גברים קחו חתולים הרבה יותר כיף לפנק אותם מקסימום הם קצת שורטים, גברים לעומת זאת....

פאנקקקקקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

מה פתאום חולה, מה פתאום נתת לשפעת להתלבש עליך????? שולחת במקום, שמלה חדשה מיוחדת במינה עשויה קורי עכביש סיני בצבע שנהב משהו משהו
וגברים... אממממ זן מיוחד במינו
... אין לי מה להוסיף... ד"ש חמה לבנג´י...שולחת לו קערת חלב כוכבים ולך סלסלה מלאה בכוכבי זוהר רק טוב!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתה יודע משהו... ה"גדולים" , אולי אפילו יותר מילדים ,זקוקים לליטופים דווקא בגלל שהם נראים כאלה בטוחים בעצמם וחזקים.. הם אלה שבאמת צריכים את החיזוקים.

אפרוחחחחחחח - צרכן של יחס ופינוק!

אמממממ יושבת לי בערסלי ומסרקת את משושי... שותה מיץ צוף ומהרהרת לי עם עצמי... צרכן של יחס ופינוק?? אמממ כל הגברים כאלו לא?
בעצם גם הנשים לא? (תמיד טענתי שבני האדם הם זן משונה
) ומילים יפות חשובות כמו ליטוף... ושירה היא הגיג הנפש... ואין החלטה ואין מחליט אחד, כל אחד והנפש שלו! מדליקה בשבילך את הכוכבים בשמיים, שיראו לך את נתיב הנפש והרוח שולחת סלסלת כוכבי אושר בכל מיני צבעים רק טוב!!!

א פ ר ו ח

New member
אאחחח אאחחח כן כןןןןןן

דייייי דיייייייי תמשיכוווווווו אחלה נשים שבעולם פה !!! אפרוח ( מבסוט ) ושתהיה לכן אחלה שבת. עם חיוכים שקט ואהבה. שתדעו רק שמחה וחלום אחת אחת אתן ממש יהלום

רגע רגע רגע !!!

ממש מבולבלת זה דייייי כמו להפסיק או להמשיך?? אוףףףף לא הבנתי כלום
אבל אין זה משנה כלל וכלל כי אם האפרוח "מבסוט"... זה הרי מה שחשוב... רק טוב!!!

נתן זך ../images/Emo79.gif

בעקבות דבריך רציתי לשבת ליד הפסתנתר ולנגן דבר מה... והשיר היחיד שעלה לי לראש/למשוש הוא השיר הזה... "כולנו זקוקים לחסד כולנו זקוקים למגע לרכוש חום לא בכסף לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל כמו שמש שזורחת כמו צל אשר נופל בוא ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום...." רק טוב!!!

למעלה