בא לי שניצל :(
מ מ י ס ט ר גונס New member 8/4/16 #4 רק שניצל ? בלי שום דבר בצד, פירה, ציפס, ירקות מוקפצים, משהו ?   ובאותו ענין, יש לך המלצות מנצחות לתיבול הפרורי לחם ?
רק שניצל ? בלי שום דבר בצד, פירה, ציפס, ירקות מוקפצים, משהו ?   ובאותו ענין, יש לך המלצות מנצחות לתיבול הפרורי לחם ?
ד דניאל35אי New member 8/4/16 #6 בא לי ז.. אז מה עם בא לי ? לא מקבלים מה שרוצים !   תאכלי מה שיש !!! או שתכיני !!!     את מוזמנת גם אלינו יש מלאאאאא אוכל   שבת שלום  
בא לי ז.. אז מה עם בא לי ? לא מקבלים מה שרוצים !   תאכלי מה שיש !!! או שתכיני !!!     את מוזמנת גם אלינו יש מלאאאאא אוכל   שבת שלום  
S simple minds New member 9/4/16 #12 לדפוק את מתכוונת שדפקת עם פטיש או שאכלת כמה , אלוהים ..........מה עם המשקל ???????
N newcharm New member 9/4/16 #13 בואנה איזה תגובה של כוסית שלא לדבר על העלבה של ציבור שלם שלא יכול לראות את עצמו בלי שניצלים. תתנצל ונשכח מזה.  
בואנה איזה תגובה של כוסית שלא לדבר על העלבה של ציבור שלם שלא יכול לראות את עצמו בלי שניצלים. תתנצל ונשכח מזה.  
ד דניאל35אי New member 9/4/16 #14 מי דופק היום? קונים דפוק ואוכלים כמה שיותר ועם צ'יפס בצד    
R Rihanna2 New member 9/4/16 #16 אני אוהבת לדפוק אותם בעצמי... שונאת את אלו שמגיעים דפוקים..( תרתי משמע
R Rihanna2 New member 9/4/16 #18 מה הבעיה? תוציאי ויאלה לדפוק.. רק לא חזק שהשכנים לא יתלוננו למה את לא ישנה??
ד דניאל35אי New member 9/4/16 #19 אני תמיד דופקת חזק ואם היה לי אחד להוציא לא הייתי פה     לא בא לי לישון את באה להשתולל קצת ?  
אני תמיד דופקת חזק ואם היה לי אחד להוציא לא הייתי פה     לא בא לי לישון את באה להשתולל קצת ?