בא לי,,,, על קעקוע נוסף,, יש רעיונות מקוריים,,????
W Windbluesea New member 30/10/02 #3 שלום לך ../images/Emo105.gif או...... תשמרי לי איזה רעיון או שניים גם אני רוצה קעקוע נוסף .
Y yafit75 New member 30/10/02 #5 גם אני רוצה,,, אבל הבעל שלי חושב אחרת לגמרי,,, מה עושים בנדון,,? איך אפשר לשכנע אותו?
ש שולינקה 27 New member 30/10/02 #6 אויייי,,,,,../images/Emo105.gif או ,,,, נעלמתתתת,,,,,,,, איפה היית ומה עשית,,,?????
ה הצופה. New member 30/10/02 #8 אם הראשון לא הספיק לך גם השני לא תחליפי תחביב חוץ מזה מדבקות זה לא רע בכלל אפילו אני עשיתי מדבקה על הקטן סיפרתי לכולם כמה זה כאב (כמובן שהראתי לכולם) אחרי שבוע בלעו לי את הקעקוע זה לא כאב
אם הראשון לא הספיק לך גם השני לא תחליפי תחביב חוץ מזה מדבקות זה לא רע בכלל אפילו אני עשיתי מדבקה על הקטן סיפרתי לכולם כמה זה כאב (כמובן שהראתי לכולם) אחרי שבוע בלעו לי את הקעקוע זה לא כאב
N nightroll New member 30/10/02 #9 הממממממ אתה יודע שאתה נמצא בפורום הזה המון זמן, כשבתוך הודעה כזו, הדבר היחיד שמפריע לך הוא: "כמובן שהראיתי לכולם"
הממממממ אתה יודע שאתה נמצא בפורום הזה המון זמן, כשבתוך הודעה כזו, הדבר היחיד שמפריע לך הוא: "כמובן שהראיתי לכולם"