בא לי.....

Sודית

New member
בא לי.....

אחרי שנים כל-כך לשמוע את קולך... לחייג את המספר, שהאמנתי שלעולם לא אשכח. בא לי... לשמוע את ה "הלו" האחד והמיוחד לך... ולשתוק... להאזין להלמות ליבך כמו אז.... להרגיש את החיוך שלך שתמיד היה שם. בא לי... ואין לי את המספר ואם היה לי... האם היה בי את האומץ את העוז לספר לך שאני מ ת ג ע ג ע ת ??? סודית לא יודעת.

Sודית

New member
ת´אמת??? לא יודעת.....

מרוב פחד מהתגובה... נשארת רק עם המחשבה. אלוהים יודע למה.... בזמן האחרון זה עובר לי בראש... וכמעט אני....אבל בסוף לא. אם היה המספר ככה סתם מולי.... אולי ברגע של חולשה, הייתי עושה זאת. סודית מפנימה רגעי חולשה.

אני ME

New member
אם באמת היית רוצה

ודאי היית מוצאת את המספר.... אבל את משאירה את העניין ליד הגורל... סיבותיך עימך, אני מניחה....

דניאלה1311

Active member
מנהל
הפחד משתק אותי הפחד היה אוכל, לא הייתי מצליחה לצלצל מרוב כאבי בטן וממה שעלול לקרות, ואני תמיד חושבת בצורה לא אופטימית אז סודית, אני מאחוריך, תעשי מה שטוב לך.

magy

New member
לא מצליחה להכנס לפורום.....ולתפוז

גם אתם??????????? כבר רצתי לכיוון החטאים...........של יומכיפור.......... מי הולך למרק את חטאיו? איך מבקשים סליחה? איך מתנקים מחטאים? עוונות, פשעים...... ומה ההבדל ביניהם? מה זה בכלל חטא. זה משהו שבא אחרי זין....כמאמר שלונסקי.....? האם גם שקר לבן הוא חטא. שקר שחור, הלבנת פני הזולת, זלזול, אשליית אנשים, משיכה באף, חיטוט באף, סתם ציניות? לא להבין את ריגשות חברייך , לא לעודד אותו, לא לתמוך בנזקק לקצת יחס, נמצא בסידרת "הלא בסדר"? ואני מדברת "בין אדם וחברו" , לא כוללת את "בין האדם למקום".... העדרות מהפורום הוא חטא? גם הפורום הוא "מקום"...........

Sודית

New member
אני אסביר לך.....

"חטא" זה הולך ככה..... נגיד....רק נגיד....שהיה יכול להיות לך... איזה זי... מהסרטים....אבל...חשבת ש.... לא נעים, בגלל ההיא, או בגלל ההוא, או אולי בגלל ההם....ואז ה"חטא"ת את המטרה הנעלה.... ועל זה קשה מאד לסלוח....לעצמך... שקרים....זה רק לחברי כנסת ולשרים... מה לך ולזה ???? כל היתר...אם לא תפסו אותך על "חם" אז במשך הזמן זה יתקרר.... חוץ מזה יש לי שאלה יותר חשובה.... "איך אתם חושבים ש"הוא" כל יכול... יכפר על עוונות השנה שחלפה???? סודית חושבת שהוא צריך לצום.... לפחות חודש ימים....אולי יהיה קצת שקט.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הסרבר של תפוז על"פ היום

כבר הלכה לי האצבע של הרפרש ואני מתכוון לתבוע את תפוז. אגב מחפש דחוף כמה חטאים עסיסיים שיהיה על מה להתודות ביומכיפור (הצעות רציניות בלבד ניתן לשלוח לח"מ יחד עם ערבות בנקאית).

magy

New member
או. בדיוק על זה רציתי לדבר איתך

גם אני מחפשת איזה כמה חטאים שאין להם מה לעשות כרגע...... אולי יבואו איתי קצת.....להתחטות..... אבל.......יש מחסור בחטאים...... רב החטאים תפוסים עם חט(צ)איות אחרות....... וזה יוצר בעיה קשה.....של חטאוּת....... יענו, אינפלציה שלילית של חטאוּת..... אולי כדאי שהמדינה תייבא קצת חטאוּת מחו"ל?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
משרד התמ"ס מתכון ליבא חטאים מטורקיה

כנראה שיביאו אותם דרך הים יחד עם המים. סביר שיבדקו אותם קודם אצלנו בח"י לפני שינסו אותם על בני אדם. אם את רוצה להשתתף בפילוט יש לי קשרים.

Sודית

New member
אהלאן יא שייך.....

תיקון קטן.... את המים מטורקיה מביאים כדי.... שנוכל סוף סוף להשתמש בברזים שלהם. סודית....רק כחול לבן

magy

New member
אשמח להשתמש בקשרייך

לי אין אפילו קשר אחד........ אבל יש לי איזה פלונטר רציני....... הם מטפלים גם בזה?

חט(צ)איות - המצאה פרטית שלך?

וחטאים מחו"ל מיבאים לנו בצורת בלונדיניות מאוקראינה וממלכות נוספות ומעבירים אותן כאן מיד ליד בצורה נפשעת, שעליה באמת אין כפרה.

magy

New member
כן, ברח לי פתאום......הביטוי....

ועל היבוא אין כפרה ואין כפירה...... אבל יש דווקא פרנסה......אפילו היום שמעתי סיפור.......על "הכפרות" הבלונדיות האלה...... כל מי שרוצה להדגיש את גברותו, מציין סיפור אוקראיני מעברו...... בתקווה להעלות את מניותיו הזקנות עם הסחורה הצעירה....... מה שמורידה את מעט המניות שנשארו לו..........

אפי לוג

New member
החטאים הבלונדים

האלה, מגיעים מתוך רצון "בולט" ומתוך כוונה טובה וברורה...(לעצמן). הספורים על העברה מיד ליד מנופחים מעט.

magy

New member
לא אתאפק ואשאל.....ואל תכעסי......

מהי השאלה הבאה?????.
PPP

למעלה