בא לי...

count on me

New member
בא לי...

הרבה דברים...חחחחחחחח לא נפרט..:p אבל אחד מהם זה לאחל לכולם בהצלחה מחר עם היסטוריה... אני מתארת לעצמי כמה חומר זה...ואני בטוחה שכל אחד מכם יעשה את המיטב ויצליח... בהיסטוריה זה פשוט לכתוב, זה ההיסטוריה של המדינה שלנו..הידע הזה הוא גם כוח להמשך... ואני בטוחה שמסע לפולין עזה מאוד בהמחשת החומר, לא ?! טוב אקיצקץץ שיהיה בהצלחה =] אני מאמינה בכם... שחר - בהצלחהההההההה אין לי ספק שתצליח, באמת. גם אם אין בחירה הפעם...זה לא יצור אותך... תראה להם מי אתה :p חיחיחיח חח חנו'ש - חחחחחחחחחחח אז יש כאלה שמוגשים על 100, אנחנו לא בינהם..חיחיח שיהיה בהצלחההההההה יפה שלי =] אני בטוחה שתצליחי...אני יודעת שלמדת ואני גם יודעת שתצליחי. ליטלו'ש - דווקא איתך לא יצא לי לדבר, למדת כמו שצריך.? גם אם כן וגם אם לא...תעשי את כל המאמצים, ואין לי ספק בהצלחה שלך... "חירטוטים"..לפעמים עוזר...חחח טלו'שקה - גם איתך לא יצא לי לדבר...*אהמ*, אבל שיהיה לך בהצלחהה =] זה קטן עלייך, אתה עושה את זה בקלות... אתה משקיע, ומגיע לך להצליח ! אוהבת המון המון... ב=ה=צ=ל=ח=ה !

facundo te amo

New member
יואוו ואדרר תודהההההההההה

סימסתי לך הרגע. נ.ב- התקשרו אלייך בקשר לקייטנה?!?! עוד יום ריגושי!! ב27/6 ... זה יהיה אחרי שאני אתאושש מה כישלון בהיסטוריה ויבין שבגרות חורף זה לא נורא כל כך חיחיחיחיחי

count on me

New member
חחח כע....

התקשרו...בעשר שם =] יום מלא בהתרגשות ביטחון...חחחחחחחחחחחחחחח יופ לפני בגרות בביולוגיה =/

לילי27

New member
אדרייי בהצלחה לךך:]

אולי לא כולם יודעים, אבל יש לך מחר מתכונת בביולוגיה. אני בטוחה שאת תצליחי, תגשי למבחן שאת בטוחה בעצמך ומאמינה בעצמך (כמו שאת תמיד), ואני בטוחה שתצליחי:] אוהבת אותךך מלא3> ובהצלחה לכולכם, אני בטוחה שכולכם תצליחו:] תכתבו לנו איך היה.

count on me

New member
לילו'ששששששש שלי = ]

חמודה שלי , איך את תמיד זוכרת...אוהבת אותך המון..ותודה = ] אני כל כך מעריכה אותך, אולי בגלל שאת מזכירה לי את עצמי לפעמים...
קראתי את זה בבוקר, לפני שהלכתי..וזה העלה לי חיוך ענקי... והיה בסדר גמור =] הלך לי טוב...מקווה שגם הציון יהיה כמו ההרגשה שיצאתי... אוהבתת המון =]

חחח אדרו'ש

את אחראית ממש על עניין ה"בהצלחה" כאן.... אז שיהיה גם לך בהצלחה, בלשון ובביולוגיה.. חח ההודעות שלך האלה ממש מצחיקות אותי, וראית? בסוף נכנסתי חחחח אוהבת =]

count on me

New member
תראי...

אני יודעת שזה עושה טוב על הלב לקרוא את זה, אז למה לא ?!? ולראות שיש מישהו שזוכר, שאכפת לו...מעלה חיוך אצל אנשים רבים..לפחות אצל רובם. ותודה =] עוד שתי בגרויות..וחופששששששש לא מאמינה שהגיע...חח ועכשיו את עושה את הבגרות, בדקות אלו...חעחעחעחעחע

Spotless Mind

New member
דבר ראשון, תודה...

תודה אדר ולכול מי שאיחל בהצלחה... אני מקווה שהלך טוב לכולם... אני חושב שהלך לי מעולה!! כשיצאתי מהמבחן חשבתי אני מקבל 100, הייתי בשוונג... אחרי זה אמרתי לעצמי ולחברים.. אולי 90.. זה גם בסדר... עכשיו לגמרי הביטחון שלי מהמבחן התערער, ואני חושב יותר בכיוון של 80...! אבל לכו תידעו...

למעלה