טוב, רק עכשיו יצא דאל פליים, יש להניח שיקח עוד זמן עד ההוצאה הבאה, והרי הוא גם כל כך מצליח שצריך להתאושש ממנו קצת. נקווה שעוד השנה ונקווה שיש שם את IOSQ.
כמו שהיירלום כבר אמר, אתמול השתחרר הסינגל של דאל פליים, וניתן לקנות אותו בOLI, במחיר מופקע של 18$[כמו את כל הסינגלים שלה]. חוץ מזה, all is full of love התברר כמקום השני, ולא הרביעי. לפחות לפי האתר של הגברת.
כל הסינגלים מעידן וולטה הם ויניל. וואט דה פאק איז דה קטע עם הויניל? אין לי פטיפון, זה שאת נולדת בשנות ה-60' ואת זקנה לא אומר שלי יש פטיפון. ובתוך כל הבוקס סטים האלו, כל פעם זה בוקס סט, יש גם דיסקים - אבל כאילו ש-OLI ישימו אותם למכירה בנפרד. עזוב, ביורק סתם עלובה.
סינגלים לא כל-כך עושים לי את זה[אלא אם כן זה PP, שאותו הצעת להחלפה בשרשור הקודם! יו, אתה כה מקסים. אביא לך את הסינגל של היהודים וחן קליין(ככה קוראים לה?) במקום]. אגב, מחירים לא מופקעים ואפילו שערוריתיים-התו השמיני השתגע באופן סופי. סופי! בחיים לא ראיתי מחירים כלכך נמוכים לדיסקים, מאז שזהבה בן הוציאה את הקודם שלה. מומלץ לקפוץ לירושלים לבדיקה.
גם בדיסק סנטר חצי חנות היא עד 40 ש"ח. הפעם נפלתי על החצי הנכון. בכל מקרה, בקשר לסינגלים - הם גזעיים, כשהם דיסקים וברי השמעה. זה פשוט מגניבי, ובעוד חמישים שנה כשביורק תמות אני אמכור אותם במיליוני דולרים.