בא לי שוקולד

בא לי שוקולד

אבל לא רוצה לקלל ולהרביץ בשביל לקבל אותו.
מעדיפה לקבל אותו בחיבוקים ונישוקים.

מה הבעיה ללכת לקנות לעצמך?

לא צריך בשביל שוקולד לא קללות, לא מכות, לא חיבוקים ולא נישוקים.
צריך 6-7 שקלים וקיוסק קרוב

niva99

New member
והנה התנצלות של אחד הקוראים מאתר הY- NET

אנחנו מבקשים מכם סליחה. שרית וקובי בן אליהו ובני משפחתכם. אוהבים אתכם. זה לא אתם זה אנחנו. אנחנו שלא יודעים לקבל אתכם כמו שאתם, הרי אתם לא רוצחים. אם לא אתם אז אנשים כמוכם שבטוחים שהכל מגיע להם. שחותכים אותי כל בוקר בכביש. בלי לאותת. שעושים הכל כדי שלא אשתלב בתנועה. שמעשנים במקומות ציבוריים. שמכבים סיגריות על המדרכה ומזהמים את מי התהום. שמשאירים ערימות של זבל ובדלי סיגריות בחוף הים ובפיקניק. שמעיפים בדלי סיגריות בוערים מהערס-מוביל שלכם. שמשמיעים את המוזיקה שלכם בקולי קולות לכל מי שאתכם ברמזור. שמשתינים מאחורי תחנת אוטובוס ומשאירים סירחון לנוסעים בתחבורה הציבורית. שדוחפים בתור. שחושבים שכולם עובדים אצלכם. שגורמים לאתרי תיירות בעולם לא לארח ישראלים. שמעשנים נרגילה ושורפים את גן רצפת הגומי בגן השעשועים. חונים בחנייה כפולה רק לרגע להוריד את הילד המתוק שלכם בגן. שמתחמנים כי אתם לא פריירים של אף אחד. שגורמים סבל לכל השכנים שלכם בזיופי קריוקי. שילדכם מקבל אופניים חשמליות בגיל 8 שצועקים על המורה של ילדכם המלומד. לדעתכם אתם נורמטיבים. הורים לילדים. לפי איזה נורמה אתם נורמטיבים? איזה דוגמה אתם משמשים לילדיכם? ממתי אתם אוכלים שוקולד??? בננות אתם אוכלים! רדו מהעצים. נמאסתם ישראלים מכוערים. הבהרה: לישראלי המכוער אין קשר לעדה או מוצא.

niva99

New member

https://www.youtube.com/watch?v=KgDFkRhqOnA
&nbsp
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=DYHFHPlZmuw
&nbsp
&nbsp
&nbsp

בדד1

New member
את הסירטון הזה

צריך להקרין בכל מטוס שבו טסים ישראלים ביחד עם סירטון הבטיחות
כל אחד שיראה אותו יבין כמה הוא מגוחך
וישב בשקט עד סוף הטיסה

השוקלד כמשל להתנהגות ישראלית מכוערת....

לפעמים צריך לראות בכדאי להאמין
ותודה לניבה שצרפה לינקים

כנראה שביום שאני חוזרת מהאוניברסיטה

עדיף שאני לא אגיב.
המוח שלי עובד לאט בסוף יום לימודים
&nbsp
כבר היתה לי פעם אחת או פעמיים כאלה פה

אני לא יודע מה זה שלוכים ומה זה ערסים, אני רק יודע

שתופעות התנהגתית מעין אלו נראות הרבה, והן מתגברות והולכות בקרב אוכלוסיה שמוצאה מעולי מדינות ערב
&nbsp
אני יודע שזה לא מנומס להגיד דברים אלו, אבל מספיק לבדוק מי היא מירב האוכלוסיה שיושבת בבתי הכלא על עבירות ופשעים חמורים
&nbsp
ושיהיה ברור, שעכשיו ערב בחירות יעשה מאמץ להשקיט את הנושא כל הניתן, כדי שהם לא יעלבו ולא יצעקו שזו אפליה

Rtitan

New member
תענוג איזו הזדמנות נפלה בחלקינו...

לצקצק בלשוננו ולהתלונן על כל הווילדע-חאייעס הללו שעלו ארצה ממדינות ערב, מול התרבות האירופאית.
סרטון וידאו של בהמה והעדר שבתוכו היא חיה מתנפלים על דייל ומשתלחת בו כי היא רוצה שוקולד ועכשיו, כי היא רוצה שוקולד והיא שילמה על הטיסה.
מאז יום ראשון אני קורא את הטוקבקים בנושא, והשיוך האוטומטי שנעשה בין ההתנהגות שלהם ובין מוצאם נעשית ממש כמו מדובר היה בחבורת כלבים באמצע הניסוי של פאבלוב על התנייה: הם מתפרעים = הם מרוקאים = הם מזרחיים = איזה חסרי תרבות הם (מול התרבות האירופאית הנשפכת מאיתנו, חובבי השירה, הפרוזה, מאזיני האופרה, ומדעני המדינה).
&nbsp
מי שמשייך אותם אוטומטית למוצאם אינו טוב מהם - הם התפרעו במטוס בגלל תאווה בלתי נשלטת לשוקולד, והטוקבקיסטים הנ"ל מתפרעים על המקלדת בשל תאווה בלתי נשלטת להוכיח לעצמם שהם טובים ונעלים מהם - מעניין למה, זה נושא למחקר אנטרופולוגי סוציאלי שלם, מהיכן הצורך לשייך אותם לקבוצה "נחותה".
&nbsp
לא, זה לא "לא מנומס" לומר את מה שכתבת - זה מכוער לכתוב את מה שכתבת ובעיקר מעיד עליך ועל רגשי הנחיתות מהם אתה סובל.

נו, אם את מאמינה במה שכתבת, הרי ברור שאין סיכוי לשכנע

אותך כי את מעדיפה להעלב במקום לראות את האמת והמציאות
&nbsp
ורק הערת אגב, אני לא ממש חובב השירה, הפרוזה, לא מאזין אופרה, וממש לא מדען המדינה
סתם אזרח ישראלי שפוחד מאד ממה שקורה במדינה

Rtitan

New member
ומרוב פחד אתה מכליל ציבור שלם רק בגלל מוצאם

שזהה ו/או קרוב למוצאם של המתפרעים.
כל גזענות מתחילה בגלל פחד - הפחד מהשונה.
&nbsp
אתה חושב שאני אינני פוחד מהתנהגויות כאלו?
אתה חושב שלא חוויתי התנהגויות כאלו?
בוודאי שכן, ובתור אדם שעבד על פיתוח בקרת טיסה בכלי טיס, אני גם יודע, סביר מאד להניח שיותר ממך, מה יכול היה להתפתח במטוס ההוא אם הדברים היו באמת יוצאים משליטה - וזה היה מאד קרוב - אדם שקם בסערה ממושבו כמו האביר שקם לאיים על הדייל הוא התחלה לתרחיש שמוביל לאסון של נפילת אווירון מהשמיים כמו אבן ומתפתח בתוך פחות מדקה.
&nbsp
ועדיין - מה שכתבת הוא מכוער ומעורר בחילה על שום היותו מכליל יחד עם אלו את כל מי שמקורו ממדינות ערב.

ובתור אדם שהגדיר דרישות פיתוח לבקרת טיסה בכלי טיס

תרשה לומר לך שיום אחד תתעורר ותזכר בדברי ותבין כמה שצדקתי
&nbsp

לא צודק. אפשר להיכנס להיסטוריה של בהי עדות המזרח בישראל

ולהראות בדיוק מה הבעיה.
&nbsp
הכל בעיני המתבונן
&nbsp
מסכימה עם RTITAN
&nbsp

נכון, כל דבר הוא איך שהוא נראה בעיני המתבונן

זה מה שאני רואה, והלוואי שיבוא מישהו שישכנע אותי שהאלימות והכוחניות אינם ממאפיני המגדר המדובר, ורק קצת שמות שיסברו את עיניך:
דוד אזולאי, שלמה (ג'ורדן) אזולאי, שחר אזולאי, שי אזולאי, טל אזולאי, ברוך אזולאי, ראובן אזולאי, האחים בני ושלום שלמה, איציק בן שלמה, אורי (נור) שלמה, נור שלמה, איציק קיסוס, דוד אטיאס, דוד אטיאס, סמי אטיאס, אברהם (ויוי) אטיאס, ג'וני אטיאס, מאיר אטיאס (עבריין מין), קובי מרציאנו, רועי שווילי, ציון אביטל, אלפרון (יעקב, מוסא, ניסים, זלמן, אריה, אלעד, עומר, דרור, ראובן), גבריאל עוזרי (שוטר), דני חברי (שוטר אלים), יורם קלימי (שוטר), יצחק ומאיר אברג'יל, נואל אברג'יל, אייב אברג'יל (ויש עוד כמה אברג'ילים), יאיר אמסלם (מכנופית דודו אמויאל), פרוספר פרץ, שאול פרץ , שלום פרץ (רצח), שמעון פרץ, יניב פרץ, שלמה פרץ (דתי סוחר נשק), ירון פרץ, יאיר פרץ, שושן ברבי, אליהו חכמון, אבוטבול (צ'ארלי, פליקס/ביזה, לוסיאן תבל, אבי, שלום, אביב, גדי, פרנסואה השחור, פרנסואה הג'ינג'י, לוסיאן, צרלי, אסי, אבי, גיל, אדם), אשר אבוטבול (פגע וברח), כפיר חסן מהארגון של אסי אבוטבול), אלקיים, אלברט סיטבון, שי אביטבול, נתי אוחיון, עדן אוחיון (רצח את גדי ויכמן) רמי מימון, יגאל בוהדנה (רוצח), גילי באשה, יצחק מימוני, ירון סנקר, שי בן אמו, חג'אני, יצחק ג'ורג'י, יוסי בארצווי, יעקב שמעון (עקא), חנוך גמליאלי (משה מגונה במטופלת), משה קיס, אליקים יעקב אלשייך, רועי ניר, חיים שושן, חנן קרקולי, שי מכלוף, שמעון זריהן, שמעון סבאח (רצח), יצחק בנשטרית (רצח), שמה בן איבגי, שמעיה אנג'ל, רוני קלדרון, אליהו בנימין ששון, פליקס חלפון, חיים שאבי, תומר שבת, יצחק זרבי, משה ברדוגו, יוסי (זאזא) צדיק, שלומי זיתון, רונן בן-עדי, דודו אלפאסי, אילן עמר, מיטל עמר (פורצת, גנבת נוכלת וכו'), ישראל עמר, גוזלן, אבי סינה, יגאל ומישל ז'אנו, איתן חייא, ערן חייא (הבן של איתן), מוטי גיגי, אביאל וואהל, אורי לוי, אייל לוי, אבי לוי, בן לוי, רחמים לוי (סתם גנב), שמעון לוי, יניב מגידיש, אהרון לוי, מוטי לוי, יאיר לוי, יחיא לוי, פליקס חלפון, יצחק זרבי, איתן יחיא, ברק צרפתי (רצח), מאיר לוי, שחר הלוי, יואב ואיתמר אליאסי, שי בן אמו, אבי סאייז (סוהר שהבריח סמים), רפי כחלון, יוסי כחלון, יעקב (קוקו) כחלון, אורון כחלון, בן כהן, עמיצור כהן, ליאור כהן, נחמן כהן, עזר כהן, איציק כהן, בר כהן, יניב כהן, יעקב כהן (יאקו), יצחק כהן גדול (עבריין מין), משה כהן, ג'קי כהן, בן סוטחי, נסים כהן, יוסי כהן, יעל כהן (סחר סמים), פטריק כהן (השוחט), דוד כהן, בן כהן, עמוס כהן, שיר כהן, מזל בר-אושר (רוצחת), אלחמן פאלח, דוד אהרון ודור חי (סוחרי סמים), יעקב סימנה (קצין משטרה לשעבר שמכר נשק ותחמושת לעבריינים), אברהם אשכנזי כהן, אליהו כהן (מעשים מגונים בחברה של הבת שלו), אלעד כהן, אורי כהן, מאיר וישראל גנון, מיכאל בן שמעון, ברגיגי (רשת הימורים), מרדכי (מורדי) דיין, אורן בן דוד, רפי ויצמן, חיים דאבול, יצחק אלג'ם, עמוס אוריון, אהרוני, אושרי, דניאל סמרה, אוהד פרנקו, עדן אוחיון, אייל סופר, רמי סבן (סחר נשים), גיא חסיד (סחר נשים), אמיר סנקר, עידן חיים, ציון יעיש, ישראל חמדי, אילן בראמי, שי סימון, ליאור ארביב, אלי ארביב, סולומון אבו, סולומון אבו, עזרא, אסף אטדגי, אהרון מליח, ינון עמרני, יצחק משעלף שמעון סבח, אייל סלהוב, דקר חוגה, אברהם דסוקי, הרצל טאוסי, מאיר צדוק, שחר חבני (רצח), דנינו יוסף ורוזה דהן (רצחים), רמי אמירה ("בויה"), האחים עודד ושרון פריניאן, ירון איפרח, רחל עלוא (פגע וברח), ערן חייא, עמוס ואופיר לביא, ישראל ויהודה עמר, איתן חייא, יוסי אברהם (שמאי נוכל), איציק חיי חדיף (ראש כנופיית פשע), מוטי חסין, יצחק זרבי, אבי דוד, שי דעבול, האחים רפי ומשה אוחנה, שי אוחנה, מרדכי אוחנה (שוטר אלים), חננניה אוחנה (אוחנינה), יוסי אוחנה, רועי אוחנה (רצח את אמא שלו), ניצן בן שושן (כנופיית מזרח ראשון לציון), מיכאל בן שושן (רוצח) אלחנו מאמו, שמעיה אנג'ל, עמוס מסיקה, בני חולי, שלומי אסולין, שמעון הרוש, ניב הרוש, גבי בן הרוש, שמואל הרוש, שמעון יהושע, מוטי אברהמי, אברהם הראל יצחקיאן (עבריין מין), ניר מגדיש, מני עמיאל, צ'רלי (שלום) שיטרית, אלפרון, אלעד צברי (סתם זיין ילדות קטנות) אבוטבול, חני ג'רבי, אייל בליסה, זמנה טשלה, אליהו אקווה, יגאל עמיר, אברהם אלחיאני (רצח), פנחס ויוסי בוחבוט, צחי בן אור, משה גדליה, עזריה, אורן אביטן, הרצל אביטן (שייע), מרדכי חי, חנוך יאסו, שלום דומרני, רוויטל דומראני ( אחות של דומרני), אבי ביטון (מכנופיית דומרני), ניסים כהן (מכנופיית דומרני), אסף לביא (מכנופיית דומרני), מיכאל שמעון (מכנופיית דומרני), ארנון בושארי, מומי קסנטיני, ויקטור אטל, ריקו ושי שירזי, האחים עזרא, יניב בן דוד, סיגל סנאנס, צחי בן אור, ג'קי בניטה, שמעון בניטה (סמים), יגאל ג'אנו, אבי ביטון, אורטל ביטון, אבי ביטון,יאיר ביטון, אבישי ביטון, שלמה אלפסי, דוד אלפסי, יצחק אלפסבי, שי אלמקייס, שמעון אלמקייס, אסף אלמקייס, חיים ראדא, אופיר ועמוס לביא, ישראל עמר, כדורי עזרא, ניסים אלעזר, האחים יניב גיא ואבי אילוז, אברהם בן נעים חכים, אלי נעים (הקוסם), גבי בן נעים, דוד בן-נעים, , דוד נעים, שגיא נעים, מיכאל חזן, יצחק חזן (רוצח), חי ועקנין, בבר מיארה, ארמו מיארה, רוז'ה זפרני, יואב דהן, , אבי רוחן, גיא שם טוב (מהכנופיה של רוחן), גילי כהן (מהכנופיה של רוחן), מאור כהן (מהכנופיה של רוחן), חנן שלום קרוקוקלי (מארגון הפשע של רוחן), משה (צ'יקו) וג'ורג' בית עדה (אחיינים של אבי רוחן), אופיר בית עדה, יורם גבריאלי, יצחק בוהדנה, שמואל קפויה, רונן גבאי, דודו אואנונו, רפי אקלה, ינון עמרני, קסם בן-סימון, חנן מוריס קרקולי, ברוך עידן זוארץ, שימי, רוזה (אמא שלהם) ואורטל (אחותם) ענו, ברו ענו, אלון מימון, דוד חקק, דוד זוארץ, דותן שוקרון, כרמי שוקרון (בני דודים) חנן קרוקלי, דודו אמויאל (כנופיית מערב ראשון לציון שקשורה לאברג'יל), שושן ברבי, האחים רפי משה, חיים שאבי, תומר שבת, ערן ואילרן ואליאס ברנס, דוד שלהם, האחים בבר ודדה עמר, חנניה אלי אלבז, שלומי אלבז, יעקב אלבז, עובדיה מורד (שוחד במס הכנסה), שרון סבן, מנחם דיין, ראובן גבריאלי, יורם אלעל, בן סוטחי, שמעון טוויזר, חזי ואלי ראובן (מכנופיית מולנר), אייל סופר, ויקי עטיה, שלום (לילי) דבש, אליהו עשור, גבריאל עשור, דוד עשור, לירון אוזן, עזרא יצחק נאווי, ליאור רפאל נחמיה, דודו וענונו (מנהל החקירות ברשות המיסוי שלקח שוחד), יוסי סויסה ("חבורת רמת אביב"), רפי אלמקייס, אברהם צצאשב, אמיר אלמליח, יצחק (איציק) ברמוחא, משה ברמוחא, ערן בר מוחא, ליאור אוזן, פאהין יוסף אזבאח, רמי וסמי מישייבאלי ועזרא טיסונה, יחזקאל אסלן, מיכה אסלן, אילן אסלן, דוד בן מרגי, שרון מוסאי, מוטי עזרא, אהרוני, אושרי, סמי זוהר, שלומי קורידו, באדרי מור, מיכאל מור, זוהר מור, שמואל הרוש, רפי בן-שלום, אבנר הררי, רוני הררי, שי הררי, מאיר ז'נו (רצח), ישראל גנון (רצח), יוסי הררי, רועי הררי, משה זריהן, נסים אלימלך, אליהו אלמליח, יהודה שלום-סאקרה, שלומי חזן, מיכאל ג'רבי, מישאל מימון, שלי שושן, משה לוגסי, שמואל ברזילי, דרור דמארי, ציון אבגי, קצב, שלמה בניזרי, אריה דרעי, רפאל פנחסי, עופר חוגי, בבר בן גוזי, אבי בוסקילה, שי דעבול, ירין שאטי, אבי דוד, אלעד דוד, משה נחייסי (כבר מת), איציק גפן, דניאל סמארה, בן צבאן, רון עמר, בועז אדרי, יצחק אדרי (רוצח), קובי אדרי, מור אדרי, הרב ראש ישיבת "בן איש חי" מנחם אדרי, מוטי חסין, דוד מויאל, האחים יוסי ואלי מוסלי, מור אלגרבלי, יניב בן שושן, עדן בסון, ירין שאטי, יוסי ואלעזר דאנוס, בן צבן, סמחייב, ג'יבלי, רועי יפרח, דודו מויאל, לירן בנו, יצחק בן זזון, שמוליק דוד, ניסים טספיה, ואנונו אוחיון, נתי אוחיון, עומרי גורן, לי-אור גבאי, שגיב ולירון טיירי, יהודה קטלן, משה בית עדה, יצחק "חישי" חדיף, שמעון "הרב" חדיף, אייל סלהובשי לריח, חנן נתן, יהודה בן ג'ודי בן עטר, מור אלגרבלי, רמי אמירה, חנן עייאש, אלי בן אבו, אשר זכות, אייל עמר, דוד טויטו, רמי יוסף, האחים רמי טל וגל יוסף, אלי האריש, ציון דאהן, עוז חוטה, נחום בנימין, דודו בן שטרית, יניב בן-דוד, מומי קסנטיני, צ'יקו דהן, למה אמרה, שחר חבני (עצבני שרצח את אשתו) אברהם מאמו, דרור פחימה, שימי פחימה, אליהו פחימה, ערן ברמוכה, דוד שבת, שלמה עזרן, עמרם עזרן, ציון אביטל, בנצי אברמוב, שי שעבול, רמי אמירה, שמואל דוד, ירין שאטי, אבי דוד, משה נחייסי, דוד אמויאל, , מוטי חסין, רון עמר, רפי בן שטרית (רצח את אחיו), ערן קבלו (רס"ן בצה"ל שהבריח סמים), ברוך סעדה, יוסף ואורי לוזון, דוד חנינה, דודו בן שיטרית, לירן בנו, יצחק בן זזון, רועי יפרח, אייל ומשה בן משה, שמה בן משה, ירון בן משה, דוד שם טוב, דניאל וליאורה מלול, רון עמר, בן סבן, ברוך ג'אן, אלי עזרא, יוסי סוויסה, שלומי תורג'מן, מרדכי סניור, שרון דהן, עופר ביטון, דוד חקק, גל יוסף, ליאור אמסלם, זיו דגו, אי

למעלה