בא לי רעיון לראש

ענת פ.

New member
בא לי רעיון לראש

בהמשך לשרשורים(פיכס, בא לי להקיא מהמילה הזו מרוב שהיא מזכירה לי את שיעורי תנ"ך) הארוכים שהיו בפורום זה על הקאבר של וויקליף(ואני רוצה להבהיר משהו- אני לא חושבת שכשלעצמו בתור שיר עצמאי הוא רע, בכלל לא, אני סתם טוענת שבתור ביצוע לשיר המסוים הזה הוא לא טוב, זה הכל) בא לי
לראש. אם היתה לכם אפשרות לעשות קאבר לכל שיר שהייתם בוחרים, באיזה שיר הייתם בוחרים ולמה? השניים שלי- אומרים עלי(סה די סה דה מי בספרדית) של טיטה מרלו, בגלל ההזדהות האינסופית שיש לי עם השיר הזה לה איסלה בוניטה(האי היפה) של מדונה גם בגלל ההזדהות וגם בגלל שזה אחד השירים הכי יפים שיש ושלכם?

Vixen_June

New member
שלי

Zombie של הקרנבריז כי זה שיר פשוט מדהים מכל הבחינות (ואני אכן מממשת זאת, אני עובדת על זה... ;) וDrop Dead Gorgeous של רפובליקה, כי אני פשוט נורא אוהבת את השיר הזה, הוא מאוד מתאים לאופי שלי, וחוצמזה אמרו לי שאני קצת דומה לזמרת...

Charlotte

New member
let me think......./images/Emo132.gif

october swimmer של JJ72... אבל מצד שני, אין לי קול גבוה מספיק... אז הייתי מסתפקת בלחדש את קאנדי של אש (או לעשות לו גירסה בעברית- אחרי הגיראסות באנגלית וצרפתית...)

rshilkrot

New member
לחדש את...

NO WOMAN NO CRY של האחד היחיד בוב מארלי. שיר ממש מדהים. מעבר לדיסק הCOVERים שעשו על השירים שלו שיצא ממש נפלא (בעיקר השיר עם סטיבן טיילר - ROOT ROCK REGGAE), לענ"ד צריך לחדש עוד שירים מוכרים שלו. בכלל, מוזיקת רגאיי זה אחלה, חידוש או לא חידוש.

epitaph

New member
Genesis - More Fool Me

פשוט שיר יפה ומרגש...וגם את Love of My Life של קווין...

למעלה