בא לי קרמבו! למה נגמרה עונת הקרמבו? כבר עונת התותים והענבים נמשכת יותר זמן!
R ReiKo New member 16/4/07 #1 בא לי קרמבו! למה נגמרה עונת הקרמבו? כבר עונת התותים והענבים נמשכת יותר זמן!
R ReiKo New member 16/4/07 #3 עזוב אותך לקינלי לפחות יש חיקויים, פאנטה וכל זה... איזה חיקוי יש לקרמבו ? חוץ מה"בולי" המגעיל הזה! שימות מי שהמציא את הקרמבו המגעיל הזה....
עזוב אותך לקינלי לפחות יש חיקויים, פאנטה וכל זה... איזה חיקוי יש לקרמבו ? חוץ מה"בולי" המגעיל הזה! שימות מי שהמציא את הקרמבו המגעיל הזה....
M mor4ges New member 16/4/07 #5 ממתי אתה לא אוהב תותים? אפשר לעשות עם זה שימושים יפים, תפעיל את הראש...
M mor4ges New member 16/4/07 #8 אתה טוען שזה נמאס לך... ואתה מוכן כבר להחליף מחשב? אחרת אני אחבל בו! אוציא מאוורר אחד או משהו :/
J JamicaniT New member 17/4/07 #10 בא לי במבה .. בואנה! יש למישהו במבה? ארטיק, קרטיב, יש למישהו קרטיב? קרח.. אפשר קולה? יש עוד קינלי, רמי? שורפות לי העיניים ...
בא לי במבה .. בואנה! יש למישהו במבה? ארטיק, קרטיב, יש למישהו קרטיב? קרח.. אפשר קולה? יש עוד קינלי, רמי? שורפות לי העיניים ...
פ פוטיק New member 18/4/07 #13 טעמתם את ה"לקבו" !? זה ממש רעיון אדיר וגאוני.. קרמבו גלידה.. ממש טעים !! (אני נשמע כמו פרסומת.. נו מילא)
טעמתם את ה"לקבו" !? זה ממש רעיון אדיר וגאוני.. קרמבו גלידה.. ממש טעים !! (אני נשמע כמו פרסומת.. נו מילא)