בא לי על משחק תפקידים א
ר?

moon flower

New member
בא לי על משחק תפקידים א../images/Emo62.gifר?

אתה מסכים??? אני מתחננת תארגן את זה כדי שזה יהיה לגאלי... *פליייייייז* (אני ינדנד לך, אני מזהירה אותך מראש!) *תודה שהקשבתם לנאומי הכת ועכשיו אנא מכם החזירו את שקיות ההקאה (גם המלאות) לקופה (טינג) תודה!* ^-^

מבחינתי סבבה

אבל אני לא יכול לארגן את זה גם כי אין לי זמן (תקופת מבחנים
) וגם אין לי ניסיון בדברים כאלה... אז אם את מעוניינת או כל אחד אחר אתם יכולים להיות אחראיים על משחק כזה. כל יוזמה מבורכת.

moon flower

New member
תודההההה!

*ממשיכה את האההההההההההה ונחנקת* בכל מקרה בא לי קצת על פארודיה אז בכל מקרה אם אני אחת מהמנהלים (
) אז אני היא אםםםםםםםם לטיאס עם עיוורון צבעים (מתאים לאור להיות לטיאוס דיסלקט הלא כן???
) טוב כל משתתף יקבל 5 מאסטר בולים להתחלה, לכל אחד יש פוקמון התחלתי רגיל (כולל החדשים) וזהו! המטרה העיקרית היא לתפוס אותי ואת אור בעזרת רובי בול/ספ'פיר בול שיש רק 20000000 ממינם (אתם עוד תראו ממני זו תהיה פארודיה גרועה יותר משל צ^אצ^אם! גו שפירסו!) אה עוד בקשה צ^אצ^ם תפרסם יותר מהר בישראמון מתתי על הפרק עם בר רפאלי XD

האחת niki

New member
אני רוצה להשתת בפארודיה!

לי מתאים להיות מדענית מטורפת שנתקעה במחשב הנייד של הגיבור.כל זאת בגלל תאונה מצערת בה ערכתי ניסוי ליצור פאלאפון שמותאם ללטיאוסים דיסלקטים כשהגיבור של הסידרה נכנס לחדר עם הלפ-טופ שלו פתוח,הבהיל אותי,אז הוספתי כמות כפולה שך כימיכל איכס לתוך תא הסוללות(כדי שהפלאפון ידבר עם הדיסלקטים ויקריא להם)ונשאבתי למחשב.נו,מה דעתך? אני יכולה לעוות כל דבר אפשרי,עיוותתי את כל השירים שאני מכירה! נכון שאני גאונה מטורפת? חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה
שוב נגמר לי הקול כמו בפורום של דרגון בול זי!

moon flower

New member
בולבההההאהאהא!

או.קיי בולבי לצערך הרב במשחק לכל אחד יש פגם...
ואם אני קצת ירחם עלייך ואני ייתן לך בחירה: א)אסטמה ב)הפרעות פסיכיות (מומלץ בחום) ג)התמכרות כרונית לקוק/גראס ד)ולבסוף שזפריניה (מחשבה שלא נגמרת) ה)מיזוג של הכל ביחד (הכי הכי הכי מווומלץ) *זהו ^-^*

למעלה