בא לי סקר..

N o l o g o

New member
בא לי סקר..

למי יש רעיון..? הכל שיוציא אותי מהמבחנים המעצבנים האלה..

r e u t 123

New member
אין לי רעיון...

וואי אגב
היום היה את התחרות ריצת שדה, ואחרי הריצה מזה הייתי מאושרת שסיימתי עם זה והכל... אבל אז התברר לי שעלינו למחוזי
לאאאאא, אין לי כחחחחחחחחח לרוץץ

הנה

יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? ניסו לתקוף אותך מינית? נשארת ער כל הלילה? . לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? . מעבר לנשיקה? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? 'חתכת'? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית סקס? . עשית סקס יבש? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? ירדת למישהו? בלעת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? . שיקרת למישהו? היית מאוהב? הורדת שיערות מהרגליים? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? . נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? עשית גבות? שחית? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? עשית קרב גרעפסים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? . שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? . ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? . התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? . ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? ראית ריקי לייק? קיבלת מחזור? השתמשת בטמפון? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

N o l o g o

New member
מורי אהובתי..../images/Emo140.gif

יצאת מהמדינה? נופ..אני ילדת הארץ בלבד חח אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אממ נראה לי שגרר איכס אבל להקיא..?לא.. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא, אין כמו הבית..:) התחילו איתך? כן צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן..:) לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? אממ התת מודע נחשב..? נישקת מישהו מאותו מין? סתם נשיקה על הפה ואת חברה שלי מעבר לנשיקה? נופ בגדו בך? יאפ הרגת חיה בטעות? לא! הרגת חיה בכוונה? לא! גנבת משהו? חח הסוכריות עם השוקולד נחשבות..? פגעת בעצמך? כן 'חתכת'? אממ משהו כזה רצית למות? יותר מדי פעמים עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? השתייה לא משפיעה עליי..אבל שתייה+ חברים שילוב מנצח ומטורף..אז כן עשיתי שטויות בזמן הזה חח התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא הולכת לפי הגדרות..אז יכול להיות ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? נופ ירדת למישהו? נופ בלעת? נופ עשית או תכננת לעשות פירסינג? מתכננת בגבה..גאד הכי יפה!! יאללה שגיל 18 יגיע..! עשית קעקוע?לא הסתפרת? כמו כל בנאדם..נראה לי..חח אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אממ סביר להניח צללת עם דולפינים? כל פעם זה נדחה מחדש..יום אחד זה יקרה חח קפצת כתה? לא, אני לא עד כדיכך חכמה היית ערום בציבור? מעדיפה שלא להתעלל באנשים המסכנים היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? שנה של פרידות וחזרות נחשב..? 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? נופ קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? בינתיים הגעתי ל 400 בואו נקווה שלא יהיה יותר גבוה (וגם שלא יגיע לזה חח) נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? אולי חכמה..?חח לודעת רצית להיות בן המין השני? תכלס יש להם חיים קלים יותר..אבל לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? ברור עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא.. שיקרת למישהו? סביר להניח..משתדלת שלא היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? ברור חח התעלפת? לא כמה שזכור לי נשברה לך שן? כן (מה שגרר עקירה אחרכך..איי כואב) עשית למישהו היקי? לא עשו לך? אחרי איומים לא חח נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? נראה לי שכן חח בפיזיקה (
) שברת עצם בגוף? נקעתי את היד..זה נחשב? עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן הכי שולט! רכבת על סוס? כן..:) רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חח שתייה וסיבובים עד אין סוף גרמו לנפילה ואפילו לריחוף קל באוויר חח עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? שיחקתי כן..קלעתי זה כבר משהו אחר חח שיחקת כדורגל? כןן הכי כיף..:) הלכת מכות? ברור..זה הכי שולט שיחקת טאקי? חח אני וחברים שלי התמכרנו מסוכות מה שהפך להרגל כל פעם שאנחנו נפגשים..
שיחקת מונופול? כן..המשחק יכול להעיק לפעמים שיחקת שש-בש? לודעת איך משחקים..:/ הוצאת מלא כסף על שטויות? מלא כסף לא נראה לי, אבל כן הוצאתי על שטויות:) הברזת מבצפר? חח כמעט כל יום אני מבריזה לטובת השינה התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן (3 משהוים..עכשיו נשאר 1) היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? משתדלת להתנצל כל פעם כשאני טועה היית מכור למשהו? כן ועדיין לקולההה..
היית כל הלילה על המחשב? חח כן יותר מדי פעמים התקלחת עם מישהו? לא נראה לי קמת באמצע הלילה סתם ככה? יאפ זכרת חלום? הרבה פעמים נרדמת בשיעור? חח כן העברת פתקים בשיעור? כן..אבל עכשיו עברנו למחברת..:) תפסו אותך? לוזוכרת.. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא..לא אוהבת את כל הקטע הזה של הנה תראו! אם אני רוצה לעשות משהו אני אעשה אותו בשקט.. ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? חח סביר להניח..כל החיים שלנו הם טיפשיים הברזת למישהו בלי להודיע? לא כמה שידוע לי, אבל אם כן..סליחה התחרפנת? כל יום אני מתחרפנת מחדש..
נכנסת למצב כפית? חח כל יום ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אני עדיין טוענת את זה אבל אפאחד לא מאמין לי בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? ברור..! הייתי השנה ב 13 הופעות..:) שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן..השלום רקדת בגשם? חח עם החברים המטורפים שלי בים..:) צרחת מפחד? לוזוכרת אבל כנראה שכן.. ראית ריקי לייק? כן, כנראה שהיה לי ממש ממש משעמם..! קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע? חח כשאני רוצה צומי אני פשוט אומרת צומי
אבל כנראה שכן.. שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? לא אוהבת את התכונה..משתדלת לא להשתמש בה. היית גאה בעצמך? כןןן..:) הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אממ בטוח שכן מתישו אבל אני ממש לא זוכרת.. בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? יותר מדי דברים כאלה.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? משתדלת להגיד לאנשים קרובים אליי את זה כל יום..ואני לא אומרת בלי להתכוון.. הופעת בציבור בפיג'מה? אולי בכיתה ג'.. בכית בסרט? לוזכרת מתי ואם בכלל אני מניחה שכן היית על במה? בעע אבל כן חח כיתה ו' או ז'..מאז העדפתי להתרחק משם
היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? אולי הייתי מחוייבת לרגשות שלי אליו, לא אליו ספציפית. התעלמת ממישהו בכוונה? רק אם הוא ממש אבל ממש עיצבן אותי סיננת מישהו בטלפון? כן..כמה פעמים אפשר להתקשר ביום כשאתה רואה שאני לא עונה..
ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? אם רציתי סביר להניח שגם עשיתי..:) נשבר לך הלב? כן שברת לב? נראה לי שכן..לודעת השם שלך הופיע בעיתון? כן..או איפשו במקום דומה חח מורי זאת הייתה הסחת דעת פשוט נהדרת..
שיראל

r e u t 123

New member
../images/Emo13.gif

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה? .כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא, לא נראה לי הרגת מישהו? לא
נישקת מישהו מאותו מין? .לא מעבר לנשיקה?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?נופ הרגת חיה בכוונה? נופ גנבת משהו? יאפ
חמצוצים
פגעת בעצמך? לא זכור לי 'חתכת'? לא רצית למות? בשלב מסוים כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? יאפ השתכרת? יאפ התנשקת? כן עשית סקס? .נופ עשית סקס יבש? נופ ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא... ירדת למישהו? לא בלעת? לאאאאא, מזה השאלות האלה?! אני בת 14!!!!!. עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע?לא הסתפרת? כן, מן הסתם אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? בהחלט צללת עם דולפינים? אכן קפצת כתה?לא היית ערום בציבור? לא שזכור לי
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? .לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?ללללללללאאאאא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אין לי שמץ נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אולי פעם התביישת בהורים שלך? . לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים?להההההה התעלפת?לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? . לא נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה?לא שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא זוכרת עשית קרב גרעפסים? חחחחח כן
אחחח נוסטלגיה
שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? יאפ! הלכת מכות? בהחלטטטט שיחקת טאקי? . מן הסתם שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא, אין לי כח ללמוד גם איך לשחק.. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן, משום מה זה קורה הרבה פעמים! היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? . לא ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? .לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן
התחרפנת? כל הזמן! נכנסת למצב כפית? . ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?אני לא אבל חברות שלי כל הזמן אומרות לי.. בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? ככככככככככככןןןן שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? בהחלט קיבלת מחזור?כן השתמשת בטמפון? כן היית 'צומי' במודע? כל הזמן
שנאת את עצמך? לא הרבה פעמים צעקת על מישהו? יאפ קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? הרבה פעמים! הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח כן
בכית בסרט? כן, בעיקר בסרטים מצוירים
היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא זכור לי רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב?לא שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון? כן..

בלופ

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אולי לאנשים מסויימים שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן בטח לא אכלת יום שלם? כן בטח דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? כן, כמה ג'וקים יתושים נישקת מישהו מאותו מין? כן מעבר לנשיקה? חיבוק נחשב
בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן טייפ מבי"ס בכיתה ז' בערך וזה יותר השאלה כי גם החזרתי פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? שו??? רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? . כן עשית סקס יבש?
מה??? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? כן בחדר, באוטו בכתה יש מלא מקומות עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן העברתי שיעורים שלמים על מלפפון צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? . לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים?כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? . כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? .כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? . כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? מתי אני לא נכנסת למצב כפית? . בטח ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? אוי אחד המשחקים האהובים עלי שיחקת חבילה עוברת? בטח חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? כן היית 'צומי' במודע? ברור שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן
בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון?כן

ואי,בא לי פתאום...

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חח כן שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה?כן,יותר מדי פעמים לא אכלת יום שלם? לא נראה לי דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן,חברה וזה היה בצחוק מעבר לנשיקה? ממממ..אולי במשחקים שכאלה בגדו בך? לא שאני יודעת הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן 'חתכת'? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? .לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? יאפ היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא איכס עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן,תיכננתי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן :) השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? .לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? ממממממ...לא ממש קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? יותר מידי פעמים רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא,אבל היום קונים לי |מזל טוב| הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? . לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? כן התעלפת? הייתי קרובה נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? כן נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? .כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? רק היום הברזת מבצפר? כן,היום התחרטת על משהו שעשית? כן,היום היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? הייתי מכורה למישהו היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? איכס לא ביצעת אקט מיני בשירותים? . איכס איכס לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כל כך הרבה. ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? חחח כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן :) קיבלת מחזור? לצערי השתמשת בטמפון? לרבע שעה בערך,זה מפריע לי היית 'צומי' במודע? אוי כןןןןןן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? המון פעמים היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן ,רק אתמול הייתי באמפי :) היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב?כן שברת לב? נדמה לי השם שלך הופיע בעיתון? כן

למעלה