בא לי ל#$% אותו

S U R P R I S E

New member
בא לי ל#$% אותו

אחרי חודשים שאני מנסה לדבר עם הסתום הזה. ואחרי שסופסוף הגענו להסכם פתאום הוא החליט לא לחתום. פתאום לא מתאים לו שהילדים ישארו איתי עד שיגדלו ויהיו בני 18.ואז הם יוכלו להחליט עם מי הם רוצים לגור. פתאום הוא לא מוכן שהכסף ממכירת הבית ילך בחלקו למשכנתא ומה שנותר הולך אליי כדי שאוכל לקנות בית לי ולילדים. פתאום הוא לא מוכן להמשיך לשלם לי את שכה"ל לאוניברסיטה והכי מרתיח אותי שפתאום הוא חזר הביתה. אחרי שכבר הצלחתי להוציא אותו ומצאתי לו דירה שכורה להתגורר בה הוא חזר הביתה. חוצפן!!! מה הוא חושב לעצמו? הוא מסתובב סביבי כל היום ומוציא אותי מדעתי!
פפפפפפפפפפפ..... שלום לכם, סורי שנפלתי עליכם ככה בא לי לצרוחחחחחחחח

Rtitan

New member
באמת חצוף הנבלה!!!

גם לא נותן לך את כל הכסף שנשאר ממכירת הבית כדי שתקני לך דירה (והוא יגור במלונה בחצר?...), גם רוצה שתהיה לילדים אפשרות לבחור היכן לגור (ע"ע החלטת שר המשפטים מהיום...), גם לא מוכן לממן לך את הלימודים וגם חזר לבית (אני מניח שהוא גם שלו...)? באמת חוצפן. אבל הוא לפחות לא אידיוט (למרות שחשבת שהוא כן...), תתנחמי בזה. מה שלא ברור לי הוא למה הוא מסתובב סביבך כל היום, אבל גם זה יעבור לו - נראה שהוא מגדל מוח.

עוקצני

New member
מה את רוצה?

חודשים שלמים שאת מדברת עם הסתום..לא חשבת שבסוף יפול לו הפקק? תאמיני לי, עם סתומים לא מדברים. זאת הטעות שלך.

rrredshay

New member
חחח הייתי שולח אותך לאח הגדול עכשיו...

התפנו שם השבוע שתי משבצות של הזויות..... את לא כועסת שהוא לא הסכים גם לשאוב את כל הדם שלו למקרה שפעם תצטרכי?

את כבר לא יכולה לזיין אותו.

נראה שהוא חמק בלילה פתח את התיק שלך והחזיר לעצמו את הבולבול ושני החמינדוס שלקחת והחרמת לו במשך השנים... סופרייס אינדיד !!

kenvlo1

New member
צודקת, הוא ממש סתום.

אני הייתי נותן יותר בכדי להפטר מאחת כמוך.

S U R P R I S E

New member

מה אתם מתקיפים אותי?!?! אתם לא מכירים אותי ולא מכירים אותו. ואתם לא מכירים את החיים שהיו לי איתו. זה לא חיים זה מוות. שנים שהוא דאג רק לעצמו. להכל אני דאגתי, לבית לילדים, לעסק שלו. אם לא אני מי הוא בכלל? עד שסופסוף אני עומדת על זכויותי ועומדת על שלי אחרי כל השנים האלה. וחוצמיזה הוא הסכים להכל, כשדיברנו וסיכמנו בינינו מה יהיה. פתאום תפס תחת, אני אראה לו מה זה!!!!!!!!!! דרך אגב, אכן שום דבר לא יכול להפתיע אותי. גם אתם לא

אני דווקא כן מופתע.

למה הסתום חזר אליך הביתה.. אני הייתי מוציא לך צו למכור את הבית,נותן לך חצי,ומעיף אותך בבעיטה למקום שממנו באת. מההתנסחות שלך ומתוכן הדברים עולה אישה שאיש לא ירצה להיות בקרבתה. אל תתפלאי אם רבים מאלה שיכירו אותך בחייך החדשים יברחו בבעתה וללא הסברים מקסימום זה לא את זה אני... תתחילי לעבוד על עצמך.

yf50

New member
כן כן, צודקת. תראי לו מזה, לכלב... חושב שיש

לו זכויות כלשהם. שישלם מזונות, שישן בתחנה המרכזית, ושלא יראה את הילדים עד שיהיו בני 18 ויחליטו לאן הם רוצים ללכת. (אחרי שניפחת להם את המוח כל השנים איזה כלב אבא שלהם). תמשיכי ככה, תראי לו, תנתקי אותו מהילדים, תעשי עם העו"ד שלך חלוקת רכוש.... מה אגיד לך, מזל שלו שהוא מתגרש מברקודה כמוך... גם אם היה בעל זבל ומחורבן, עדיין יש לו זכויות. תפנימי מהר לטובת הילדים שלך, ואת יודעת מה, גם לטובתך....

Rtitan

New member
אנחנו יודעים לקרוא...

לפי מה שכתבת יש שתי אפשרויות: 1. את חבר/ת הפורום הזה, פתחת ניק חדש והחלטת לעשות קצת קטעים - וזו האפשרות שנראית לי יותר הגיונית, קשה לי להאמין שיש מישהו אמיתי כמו שאת מצטיירת מההודעה הראשונה, אני מקווה שאין. 2. אם האפשרות הראשונה אינה נכונה - בלי להכיר את הסיפור שלכם, הגיהנום נראה לפחות נחלת שניכם. לא באמת יודע מה היה ביניכם, אבל כמו שחשבתי - מה שאני הכי לא מבין הוא מה יש לו לחפש עם מישהי שכותבת את מה שכתבת בהודעה הראשונה.

S U R P R I S E

New member
אני קוראת כאן כבר זמן מה

ושמתי לב לכך שיש לכם נטייה להשתלח אחד בשני, ובכל זאת ציפיתי לאיזושהי אמפתיה מצדכם. כנראה שטעיתי. אבל זאת לא אשמתכם, אתם יודעים רק את מה שכתבתי ברגע של כעס, זאת לא התמונה המלאה, כמובן. א' יש לו דירה - לי אין חוץ מאשר זאת עם המשכנתא. ב' הוא פיתח את הקריירה שלו, בזמן שהעדיף שאגדל את ילדינו, כלומר אשב בבית.ומנע את כל נסיונתיי לצאת לעבוד. עד שהצלחתי להגיע איתו להבנה שגם אני רוצה ללמוד וב"ה, כשהילדים יהיו קצת יותר גדולים גם אוכל לעבוד בעבודה מכובדת. ג' הוא לא רצה משמורת משותפת ונוח לו יותר שהילדים יהיו איתי, ברור שאני שמחה על כך. ממילא לא הייתי מוותרת עליהם, ובטח שלא מונעת מהם את קרבתו. ד' כסף לא חסר לו, ואני לא ביקשתי ממנו מעבר למזונות ולבית שום דבר , רק שילך כבר. ה שלא לדבר על יחסיים אינטימיים.- עד שזה קורה זה פחות מקצר ובטח לא קולע. אחרי שנים שבהם הוא מסית את הילדים נגדי, כי בחר לחזור בתשובה ואני עדיין חילונית למרות שהכריח אותי לשמור שבת, להתלבש צנוע, כלומר חנוק, ולקרוא תהילים. והוא מקלל אותי ומשפיל אותי בפניהם, אז כן , נשבר לי, אני לא יכולה יותר, ושילך קיבינימאט. אתם לא חייבים לגלות אמפתיה אם לא בא לכם.

את מתה

לקצת אמפתיה ולחיבוק מנחם,חמודה. אחרת לא היית מסבירה ומפרטת שוב וביתר שאת. קטונת מלשפוט את התגובות שלי ושל אחרים שהגיעו ממקום של בוז והתקוממות לאור הפוסט הפותח שלך. בשביל לקבל תגובות עינייניות ולא מתלהמות תלמדי לא לכתוב ברותחין. מקווה בשביל שניכם ובשביל הילדים שלכם שתשכילו לא לצאת למלחמות סרק מיותרות שיפגעו בכולכם בסוף. בהצלחה.

כל עוד

לא שתיתי יין אדום זה יכול להיגמר בחיבוק....
מודה ועוזב ירוחם.
תרגישי חופשי לשתף ולהתייעץ ולשמוע זוויות כיוונים ודעות אחרות מאלה שלך. קחי את הטוב ביותר לדעתך ותיצלחי את הדרך בצורה הרבה יותר טובה וחכמה. שוב בהצלחה לכם.

כשאת אומרת

שאת קוראת כאן כבר זמן מה את מתכוונת לכמה ימים שפתחת את הכרטיס שלך או שאת קוראת כאן הרבה קודם? ואם קראת מהימים האחרונים השתלחויות כדברייך אחד בשני זה ממש לא מייצג דיונים אחרים שבהם את יכולה למצוא מגוון רחב של דעות, הצעות, הבנות ואף אמפתיה כמספר המשתתפים כאן כל אחד ודעותיו הוא לכל אחד יש זכות לכתוב את מה שהוא חושב על הנושא צר לי אבל גם כשאת מוסיפה עוד פרטים לנסות ולהשלים את התמונה אני עדיין חושבת שהמניעים שלך לא טהורים בעליל ואת עדיין מחפשת איך להוציא ממנו דברים שהוא ממש לא מחויב אליהם עם כל הקושי שבדבר כשמתגרשים מפסידים גם דברים אחרים שלא בהכרח היו שלך מלכתחילה שיהיה בהצלחה

Rtitan

New member
על זה אמרו רבותינו "החיים והמוות ביד הלשון".

תקראי את ההודעה הראשונה שלך - ואמרי לנו אם את כל הסיפור הזה יכולנו לדעת מהקריאה שם? או לא? קריאת מחשבות לא נפוצה כמו שנדמה לך... מה שמחזק את דעתי שמדובר ב-
חבר בפורום הזה שמנסה לבדוק כאן את המצב ולהוכיח נקודה כלשהי
.

למעלה