בא לי לקשקש

בא לי לקשקש

אז ככה - קמתי לצרחותיו של התוכי, יש לנו תוכי קווקר שניקרא קוקו. שחותך לי את השינה, הוא מדבר קצת , לדוגמא , כרגע הוא אומר " בואי קוקו". הוא שורק את שריקת הבחורות, הוא נחמד , רק רעשן. למעשה הוא מדהים, לחשוב שבציפור כזו קטנה , יש רגש , כי הוא אוהב יחס. הוא חושב , מנסה בכל מיני דרכים לפתוח את הכלוב(בדרך כלל הוא פתוח), משחק, לפעמים מדהים לשבת ולהסתכל עליו.עברנו להגיד "בוקר טוב"," למעלה" "למטה"( והוא מזיז את כל הגוף בהתאם). אתמול, לשם שינוי קראתי ספר(החריכו אותי), התחלתי וסימתי,ניקרא "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה", היה טוב , מרתק ומענין. לאחריו לא פיספסתי חדשות,ראיתי סרט ב-DVD , ויצאתי לאסוף ילדה. ומכאן ולשם הלכתי לישון ב-2 . איזה כיף. עכשיו נלך לאכול אצל חברים, כמה טטטוב שיש חברים.

aerox

New member
ואני קמת ב7 סידרנו ציוד אני ועוד 4

חברים עלינו ליערות הכרמל כל אחד וזוג האופניים שלו
היה נפלא.... ועכשיו חזרתי אכלתי צהריים והנה אני פה

בכיף רובי

רובי יש לי מיסעדה בעוספיה חבל על הזמן, וזולה. מול בנין המועצה. מין תבון כזה. הזרתי, חברי פינקו אותי , תענוג, ועוד קבלתי מתנה. עכשיו כולם עסוקים , בלימודים, אומרים לי, שיש בגרות מחר. יש לי עוד שני סרטים ל-DVD , כך שאני הולך להנות. התוכי רגוע. יש שקט.

aerox

New member
אחלה ואני זז לעבודה בעוד כחצי שעה

ומחר יש לי לימודים
בבוקר ללמוד ובערב לימודים במכללה ...אין לי כבר כוח אני מוטש מוטש מאוד אבל אין מה לעשות זה דרך החיים

למעלה