בא לי לקפוץ מהגג

מעיין007

New member
בא לי לקפוץ מהגג

אני חדשה פה, אז שלום לכולם. היום בבוקר חברה טובה שלי התקשרה אלי לבשר לי שהחבר שלה מזה 6 שנים הציע לה נישואין. התרגשתי מאוד בשבילה, ואפילו בכיתי לה בטלפון מרוב התרגשות. ואני באמת באמת שמחה בשבילה. אבל לא יכולתי אחר כך לא לחשוב על עצמי. לחשוב על זה שגם אני רוצה את זה. לחשוב מה יהיה איתי. אני בת 24 כבר!!! לפני כמה חודשים הכרתי מישהו ממש מקסים. וזה הלך לכיוונים הרצויים.. הכרנו אחרי שאני וחבר שלי מזה 5 שנים נפרדנו, הוא וחברה שלו מזה 3 שנים נפרדו גם כן, והתחלנו לדבר סתם, בתור ידידים. אבל זה התפתח משם הלאה, לכיוון של התאהבות. הוא גם אמר לי שהוא אוהב אותי, ורוצה להיות איתי. אני מצידי, רציתי בכלל לחזור לחבר שלי, אבל לאט לאט התחלתי להתאהב בבחור החדש. ואז זה התחיל לדעוך. ואפילו יזמתי ניתוק הקשר. עד שהוא שלח לי מכתב וכתב שהוא מצטער, ושהוא חושב עלי כל יום, ושאני מאוד חשובה לו. אז הסכמתי לחזור לקשר איתו. ואז היום, הוא אומר לי שהוא חזר לחברה שלו ושהם עומדים להתחתן. אני לא צריכה לתאר לכם מה בדיוק הרגשתי. בדיוק אחרי כמה דקות, החבר לשעבר, שאגב, נשארנו בקשר מצויין, הודיע לי שהוא הכיר מישהי. מה אני אמורה לעשות עם כל המידע הזה עכשיו????????????? אני מאבדת את עצמי ולא יודעת אם לצחוק או לבכות!!! מצד אחד, כל מה שתיארתי פה, אלו בשורות טובות מאוד, אז למה אני מדוכאת כל כך????????????????????????????? בא לי לבכות, אבל במקום זה אני מוצאת את עצמי צוחקת. פשוט מתפוצצת מצחוק. אני מרגישה גרוע, אבל אני צוחקת. מה זה אומר? שאני משתגעת אולי??? תודה למי שקרא עד הסוף

זאת אומרת שאת מישמת את הפתגם

"יצא קרח מכאן ומכאן" ואם זה קרה כך כנראה שזה גורלך. קחי פסק זמן וקדימה לדרך חדשה, טהורה וזכה.

AVI0012

New member
אנשים מוזרים

מה אני יגיד לך...בקשר לבחור שהכרת הוא באמת אהב אותך.אבל כניראה שאת הראשונה יותר.וברגע שהיא רצתה לחזור אליו הוא הסכים.המילים היפות שהוא אמר לך זה בא לשמור עליך...לא נורא יבא לך מישהו יותר טוב ויותר רציני.הכול לטובה נשמה.לילה טוב

מעיין007

New member
תודה...

אני פשוט לא מבינה למה אנשים ישר שולפים את המשפט "אני אוהב אותך". הוא היה אומר לי את זה המון, ויחסית די מהר אחרי שהכרנו... אז למה להגיד סתם? לא עדיף לחכות עם זה עד שבאמת מרגישים שזה זה?? האמת היא שפחדתי מכל זה. ותמיד אמרתי לו שאני לא מבינה למה הוא אומר לי את זה. אמרתי לו אפילו עד כמה זה נראה לי כמו משחק לא רציני, והוא אפילו נפגע מזה. "אני? משחק? מה פתאום, מה שאני מרגיש אליך זה הכי אמיתי שיש"... כן בטח

אומר לך מעיין משהו מהלב.

כשהייתי צעיר ויצאתי עם בחורות לרוב, הרגשתי שאני אוהב כמעט כל בחורה שאני יוצא איתה ועל אחת כמה וכמה כזו שאני שוכב איתה. זו הייתה תחושה אמיתית. לא שיחקתי. והמשפט: "אני אוהב אותך" היה יוצא מפי בלי שום קושי והביע תחושה אמיתית ברגעים של התעלות. ולכן מעיין, אל תייחסי יותר מידי משמעות למילים שנאמרות ברגעי אושר או התעלות. תסתכלי מה עומד מאחורי המילים ותשימי לב יותר למעשים.

qt1

New member
היי מעיין../images/Emo42.gif

את רק בת 24 , לא כבר
. לאחר חברות של 5 שנים נכנסת לקשר חדש ,לא כתבת כמה זמן עבר בין הקשר בן 5 השנים לבין ההכרות עם מס' 2 ... אנחנו צריכים זמן לעצמנו כשאנחנו מסיימים קשרים... חשוב לעבד, להבין, להתאבל וכדומה. אולי לא היית בשלה לקשר הזה? לי זה נראה כך. למה את מדוכאת? מפני שאת סיימת קשר של 5 שנים ולא לקחת פסק זמן, בלי פסק זמן יהיה לך קשה להמשיך הלאה לדעתי הלא מלומדה... אם בא לך לבכות תבכי , יש לבכי הזה תפקיד חשוב את בכלל לא משתגעת את אנושית ואת מתאבלת. בקשר למה שכתבת למטה על המילים "אוהב אותך"... ענו לך קודמיי דברים נכונים , אני אישית חושבת שכשתכירי את ה-1 את תדעי שהוא באמת מתכוון לזה. אנחנו הנשים הרבה מאוד פעמים צריכות לשמוע את המילים האלה , בעיקר כשעצוב או בודד לנו. צאי לבלות עם חברות , תעשי לך סדר יום שונה מזה שהיה לך עד עכשיו ותרקדי כאילו אין מחר... ותני לזמן הזדמנות , הזמן מרפא כל דבר ,את רק צומחת ומתחשלת ממקרים כאלה. יהיה בסיידר. חיבוק

למעלה