בא לי לצעוק: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
י יובל 33 New member 23/1/06 #1 בא לי לצעוק: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ל לא נסיך ולא מושלם New member 23/1/06 #3 תלך מהר למיון ../images/Emo206.gif כי להשאיר שם מלפפון תקוע זה מאד מסוכן....
ה הדג נחש 2 New member 23/1/06 #7 קודם כול... דבר חלששששששששש... אתה מבריח ת'שבלולונים... עכשיו ספר לי מה קרה? אני מוסמך... אמנם לא מורה אני מדריך קק"ל... ויערן מחליף בחורשת טל... אז..
קודם כול... דבר חלששששששששש... אתה מבריח ת'שבלולונים... עכשיו ספר לי מה קרה? אני מוסמך... אמנם לא מורה אני מדריך קק"ל... ויערן מחליף בחורשת טל... אז..
ה הדג נחש 2 New member 23/1/06 #11 ../images/Emo3.gif תתעלפי תתעלפי, אחרי אתמול מגיע לך קצת מנוחה... אם את מגיבה אז הכל בסדר.. רק לא לשבור לי את כד החרס של חמורבי...
../images/Emo3.gif תתעלפי תתעלפי, אחרי אתמול מגיע לך קצת מנוחה... אם את מגיבה אז הכל בסדר.. רק לא לשבור לי את כד החרס של חמורבי...
A a girl named tal New member 23/1/06 #12 תגיד לי ככה מגלים סודות ברבים? חחחחחחחחחח עד כאן עד חמורבי איתו , אפילו אני לא מתעסקת שלא יבוא לי חיזקי עם החפיפה, שלא תתחזק עליו נפשו לדבר חלשששששששש אני נרגעת או ברומנית פאצ'ה פיצ'ה רילקסי
תגיד לי ככה מגלים סודות ברבים? חחחחחחחחחח עד כאן עד חמורבי איתו , אפילו אני לא מתעסקת שלא יבוא לי חיזקי עם החפיפה, שלא תתחזק עליו נפשו לדבר חלשששששששש אני נרגעת או ברומנית פאצ'ה פיצ'ה רילקסי