בא לי לצלם...

Arcane

New member
בא לי לצלם...

הנה פאזל 2000 חלקים של אדוקה שסיימתי לאחרונה. היה קטן עלי - סיימתי בפחות משבוע בזמן הלימודים! (אני לומד בטכניון) התמונה לא מעולה כי אני לא צלם משהו, אבל לא נורא... הפאזל מאוד יפה. כבר פעמים רבות אמרתי שאני מתכוון למסגר פאזל ותמיד פירקתי, בסוף, אבל הפעם באמת אני הולך למסגר! (הפאזל כבר מודבק) השתמשתי בדבק של Ravensburger אבל הוא לא הדביק יותר מדי... האם עשיתי משהו לא טוב? בכל מקרה, העיקר שיהיה דבוק קצת שלא יתפרק בדרך למסגר, והוא כבר יעשה את העבודה.

Arcane

New member
ועכשיו מתחיל האתגר האמיתי!

ג'וזפין וצדף 5000. לדעתי זה הולך להיות הרבה יותר קשה מהאסטרולוגיה 9000 שהרכבתי פעם. אז הנה, בינתיים יש מסגרת! (שהייה פרויקט לא קטן בפני עצמה) אני אעלה עוד תמונות כשזה יתקדם.

jocie1

New member
שבת שלום, תמונה יפה מאוד.

איזה קצב הרכבה. כל הכבוד. לגבי דבק, מומלץ לעיין בסרגל הכחול בכותרת הפורום לגבי טיפים בנושא הדבקות...בהצלחה.

S h o h a m

New member
OMG

קניתי וסיימתי בדיוק אבל בדיוק אותו פאזל לפני שבוע! קריפי.. =) היה ממש קל.. דווקא חשבתי שיהיה קשה עם הירוק והכל

Arcane

New member
לא עד כדי כך...

בסך הכל כמות הפאזלים שמייצרים די מוגבלת ומוכרים בערך את אותם פאזלים בכל מקום, במיוחד בארצנו הקטנטונת. אז יש סיכוי לא רע ששני אנשים ירכיבו את אותו אחד. אבל התאום מבחינת הזמן בהחלט משעשע!

נורוני

New member
../images/Emo22.gif את הדבק אני מורחת פעמיים (ולפעמים אפילו

שלוש). צריך להקפיד על מריחה לכל הכוונים כדי שהדבק יחדור היטב בין החריצים. לחכות לייבוש מלא בין שכבה לשכבה. יופי של פאזל, בהצלחה בהדבקה.

Arcane

New member
מרחתי פעמיים דווקא

ולכל הכיוונים... לא עשה יותר מדי הבדל...

למעלה