בא לי לפחות נושא

stevo32

New member
בא לי לפחות נושא

בא לי לפחות נושא שבכלל בכלל לא קשור לפורום ולחיים שלו אבל פשוט בא לי לנסות לגרום לכם להיות איתי ולעשות פורום כזה מי שבעד לעשות פורום נגד הדוסים רק תגידו...תכתבו למה והכל יהיה סבבה תודה

eb182

New member
לא יודעת כמה זה רעיון טוב

כי זה יכול לפגוע באנשים ומותר להם מבחינתי לעשות מה שהם רוצים(כל עוד הם לא כופים עלי לעשות אותו הדבר) גם אני לא ממש אוהבת את הדוסים כי אני חושבת שרוב המצוות זה די שטויות אבל לא צריך ממש ללכת נגדם.

blinknetta

New member
לא חושבת שכדאי../images/Emo104.gif../images/Emo124.gif

אם אתה רוצה לפתוח פורום נגד דוסים שיהיה לך לבריאות אבל (וזה ישמע קיטשי) בימים כאלה עם כל הפיגועים והמלחמות אנחנו ציכים להיות עם מאוחד ולא לפתוח תנועות אחד נגד השני PEACE

הוא רן

New member
הפעם, לשם שינוי, הודעה רצינית-

אני בכלל, אבל בכלל לא מבינה מה הקטע שלך. אני אשתדל לא לקרוא לך בשמות וכל זה במשך כל ההודעה, אבל אתה פשוט דורש איזה הומו או משהו בסיגנון(רן ושירה, אל תמחקו, פליז) אבל אני אשתדל לא. עכשיו- מה הקטע שלך? מה הדוסים עשו לך? אז הם מאמינים בדבר אחר ממך, בדרך שונה ממך, מה זה מפריע לך? תן להם להאמין במה שהם רוצים ואיך שהם רוצים. אתה פשוט טיפש (רן ושירה, כנ"ל) אני לא באה לרדת עליך(גם שזה דורש את זה) אבל זה ממש מגעיל מה שאתה עושה. "יאללה אנשים, בואו נפתח פורום נגד אנשים ששונים ממנו, ומאמינים בדברים אחרים, בדרך אחרת ולא חושבים כמונו. אסור שיהיו חילוקי דעות בעולם הזה. זה לא בריא ולא טוב. צריך להרוג את כל מי שלא חושב כמו שאנחנו. אתם באים??" עזוב שטויות, אתה פשוט טיפש(רן ושירה, כנ"ל) אני יכולה להמשיך לכתוב עוד ה-ר-ב-ה אבל אני כמעט בטוחה שרן או שירה ימחקו את זה, יש להם משהו נגדי.

ּpine appleּ

New member
מצטרפת../images/Emo13.gif

זה די היה דוחה הקטע הזה באמת אם כבר אז לפתוח פורום נגד הכפייה הדתית זה כבר משהו אחר

הוא רן

New member
כתבתי כמה הודעות והן לא נשלחו..\:

ואין לי כוח לשחזר אותן, אז אם הן יופיעו.....

xero1

New member
אין על מה לעשות דיון על זה אפילו

גם ככה לא יאשרו לך לפתוח כזה פורום.

מאיה182

New member
אני לא חיבבתי דתיים כל הזמן.....

אבל הם כמונו.ישראליים.....וחלק מהם אולי חברים שלכם.......

למעלה