בא לי לעשות מפגש........

Miss Kitty

New member
אחרי סוכות?

אם כבר, בזמן סוכות. בחופש יש יותר סיכויים שאנשים יוכלו להגיע.

N i c k i T

New member
../images/Emo41.gifחדשות.... וטובות...../images/Emo41.gif

לא יודעת אם זה אומר שהם השלימו אבל בפתיחת העונה של הכדורסל של ה-NBA ניק ובריאן ישחקו במשחק כדורסל משותף למען צדקה סוף סוף נראה אותם ביחד אחרי שנים שלא ראינו אני כבר מצפה לזה! מעניין אם הם השלימו או ישלימו בעקבות המשחק הזה...

backstreet girl

New member
הלוואי שישלימו.....

קראתי בפורום בטלויזיה שאם הם ימשיכו לריב אז ניק יעזוב את הלהקה...... אני מתחננת שזה לא יקרה.....

backstreet girl

New member
אם חלילה לחס ניקוש יעזוב......

והבויז עדיין יהיו להקה של 4 , עדיין תמשיכו להעריץ אותם? אני עדיין אהיה מעריצה שרופה אבל בכל זאת זה לא יהיה אותו הדבר.....

N i c k i T

New member
אני לא חושבת שבקסטריט ימשיכו

להיות להקה אחרי שניק יעזוב כי זה או כולם או אף אחד הם תמיד אמרו את זה וחוץ מזה לא נראה לי שניק יעזוב תלוי אייך הדברים יתגלגלו לא צריך לחשוב על זה ונקווה שבריאן וניק ישלימו.

N i c k i T

New member
היה ריב בין בריאן לניק.....

בגלל שניק עשה אלבום סולו לא שמעת על זה? הם לא מדברים כבר כמה זמן...

mya 6

New member
say what!?!?!?

לא ידעתי שהם רבו!!! ידעתי שכול השאר לא היו ממש מרוצים אבל הם פרגנו לניק...ככה קראתי..

N i c k i T

New member
אז"ש (אז זהו שלא) ../images/Emo13.gif

בריאן לא היה ממש מרוצה ואני חושבת שגם אני הייתי מרגישה ככה אבל עובדה עכשיו גם הוא עושה את זה כמעט כל הבנים מוציאים עכשיו אלבום סולו אולי מזה בריאן חשש שכך הלהקה תתפרק וכל אחד יעשה מה שבא לו נקווה שזה לא מה שיקרה...

backstreet girl

New member
אה........

חשבתי שמיה 6 התכוונה לוויכוח ביני לבינך, סיוון....... את מי אתם מצדיקים את בריאן או את ניק..... אני את בריאן......כי ניק יכל לעשות את אלבום הסולו שלו לאחר האלבום של בקסטריט .......

mya 6

New member
לא קוראים לי מיה 6!!!!

השם שלי זה מעיין. אני צריכה להחליף את הניק שלי.. זה לא יכול להמשך ככה!

Miss Kitty

New member
טוב, די! תקשיבו.

כן, לבריאן וניק כן היה וויכוח, בריאן אמר שניק מפרק את הלהקה. אבל מישהי שפגשה את קווין שאלה אותו מה קורה בין שניהם והוא אמר שהעניינים מסתדרים. אז אולי פשוט נעזוב את זה?

N i c k i T

New member
אבל בפעם האחרונה שמישהו הביא

חדשות מקווין וזה נראה לי היה ממך שני הוא אמר שבריאן וניק לא מדברים כעת...אז איך אנחנו אמורים לדעת?! לא משנה העיקר שהשלימו

למעלה