בא לי לספר משו...

גוגי=GUGI

New member
בא לי לספר משו...

בזמן האחרון עשיתי משו ממש לא בסדר.. זה שיגע לי ת`מוח והמצפון.. אמש בשעה מאוחרת ניהלתי שיחה עם בחורה אחת בעלת נשמה טובה ורגישה!(גם שכל לא ממש חסר לה!!) סיפרתי לה מה מציק לי! רוב הזמן היא הקשיבה..ואני דיברתי הרבה.. בסוף היא אמרה לי משהו שנתן לי אומץ לעשות היום משהו שפחדתי מאוד לעשות! עשיתי הבוקר מה שהיא הציעה לי..(יצאתי גדול..או לפחות מיזערתי ת`נזק) אם היא תבוא לכאן פעם...אני רוצה רק להגיד לה תודה!!

מיכי

New member
אז מה כל החבר`ה הטובים מתרכזים כאן?

תראו איזה בחורים מסתובבים במקום הזה, כאלה שכותבים שירים כאלה שרוצים יותר מזיון והכי הכי כאלה שיודעים להכיר בטעות ולמצוא את הכלים להתמודד איתם גוגי, כנראה שאתה באמת גברררררר!

taltallim

New member
מיכי... נא להתעורר...

את בהזיות או מה??? תלתלים (שלא מבינה על מה ומי מיכי מדברת????)

גוגי=GUGI

New member
תאמיני לי תלתלים...

כנראה שאת באמת חרא של בנדם!! לא סתם אנשים מלכלכים עליך!!! גוגי..(הדביל שחשב שהיא אחלה בחלה)

אור-לך

New member
אז...

כנראה שהייתי צריכה לכתוב משהו על הצביעות (והמבין יבין...) אור (שכנראה שגם היא דבילית שחשבה שמישהו פה הוא אחלה בנאדם...)

גוגי=GUGI

New member
אור יקרה..

את בהחלט יכולה לרשום גוגי בן זונה..במקום כל מלל הרמיזות

אור-לך

New member
לא יעזור לו כלום...

לרמה הזו אני לא יורדת!!! אני צריכה פידבק...ואצלו אני פשוט לא מוצאת את זה.

אור-לך

New member
שמתי לב...

רק שלפעמים אנשי תפוז מחליטים שזה לא מתאים להם...ומשאירים אותי ככה עם האש בפנים והלשון בחוץ...

taltallim

New member
גוגי...

מנסיוני למדתי שמה שאנשים בדר``כ מנדבים ומעידים על עצמם... זה נכון!!!! אז אם אתה מתעקש על כך שאתה דביל - אין לי אלא לקבל זאת. לגבי ליכלוכים... זה קיים בכל מקום שבו יש אנשים וכל שנותר לנו זה לבחור את אלה שמספיק נקיים עבורנו... מאחלת לך בהצלחה וקצת יותר נקיון אצלך. תלתלים (שמייד מוציאה את האקונומיקה...)

אור-לך

New member
אם זה...

מה שאני חושבת שזה...אז כל הכבוד!!! כבר רציתי לכתוב כאן משהו על צביעות אך נראה לי שאין צורך... אור.

taltallim

New member
אולי תפסיקו...

לדבר ברמזים???? או שתגידו או שלא!!!! תלתלים (שלא אוהבת .... אמביוולנטיות!!!!)

אור-לך

New member
נ.ב.

נהניתי מהדיאלוג אתמול אך כנראה שהאנשים בתפוז לא כ``כ נהנו... הסעיף פשוט עלה לי למוח כשהייתי צריכה לרשום כל הודעה מליון פעמים. ולגבי הפחד...יש לי עוד מה להוסיף... אור.

taltallim

New member
אור-לנו.. דרור לנו...

ושאר שירי החנוכה... חומד... אני שומעת שיש לך מה לומר, גם אני נהנתי וכן מכירה את התסכול של הודעות ``נעלמות``... אבל תמיד אפשר בפרטי!!! אז... לשיקולך תלתלים (שגם היא מהמחליטות...)

למעלה