בא לי לספר משהו...

בא לי לספר משהו...

אני בפרויקט מיכא"ל...אם מישהו לא מכיר אז זה פרויקט שנותן לנו כלים להצלחה בהמון תחומים! עזבו חח בקיצר עשינו היום סדנת צלילה...זאת חוויה חד פעמית! שאנטית כזו...שכל אחד היה צריך לעשות עם עצמו כמה דקוןת חושבים ואז לכתוב מכתב לאדם שהוא מרגיש הכי צורך לדבר אליו כרגע... תאמת...רשמתי תמכתב לחברה שלי שאני מאוד מתגעגעת אליה והיא עברה לצפון...אבלללל כשהגענו לשם... נזכרתי בסבתא רבא שלי ונורא נזקקתי לדבר אליה! אז את המכתב שקראתי לכולם...היה אליה! כשקראתי אותו...ממש נחנקתי..מכירים את זה...בטוח! שאתם לא יכולים להמשיך לדבר כשהבכי עומד לצאת אז ככה היה לי...נורא התרגשתי וחשתי עצב אתם לא תאמינו כמה התרגשו מזה...וגם בסוף כשעשינו תסבב..אז העלו תשם שלי ואמרו שזה ריגש אותם חחחח לא חשבתי שעד כדי כך זה יצליח אבל תאמת?! אני מאוד אוהבת צומי כזה חח היי שלא תחשבו שזה היה לשם צומי אבלנ אם כבר נהייה אז למה לא.... כאילו "דיי דיי תמשיכו חח" בקיצורררררררררררררררררררררררררררר אנשים תכתבו מכתבים! זה מרגש בטירוף וזו דרך מעולה להפתר מהמון מועקה שבלב אוהבת אתכם משצים יקרים!

asafsho135

New member
אוי מיכא"ל ../images/Emo10.gif

עשו אצלנו הגרלה לפרוייקט, ומתוך 100 שהציעו מועמדות קיבלו 32
לא הלך לי.. =\ גם אצלנו עשו את הסדנה הזאת [לא בטוח בקשר לצלילה, אבל אני זוכר שהם היו צריכים לכתוב מכתבים]...
הרגת אותי עם ה"די די תמשיכו" חחח.. מזכיר לי את עצמי :]] ...ומצטער על סבתא רבא שלך :((

חחחחחחחח שמע

לא נורא...בתשלום קטנטן של 1700 ש"ח תוכל לעשות תפרויקט כשתהיה גדול... אבלללללללללללללללל אין לך מה להצטער סבתא שלי חייה חחח חמודה קטנה שלי בת 80!

maork2

New member
בגדול-----> לא ממש תרם

בקטן----> היה שווה ללכת אבל לא היה שוה את הכסף !!

שילמת 1700 שקל בשביל זהההההההההההה?

דוגרי גמני לא היתי משלמת ככה!! מזה אצלינו זה חינם כי הבצפר שלי צכה במשו אז נתנו לנו מן מלגות כאלה למיכא"ל חחחחחחחחחחחחחח אבל יש לי מזל אז יצאתי בהגרלה! מגניבבXD

חחח איך התגעגעתי אליך =]

זאת השני שאני מכירה חחחחחחח גם אצלנו יש את הפרוייקט הזה, מיכא"ל, אבל אף פעם לא הבנתי מזה... אתם יכולים להסביר? (לוואי, נושא, נשוא, מושא, לוואי, תמורה, תיאור ויתור, לוואי, לוואי, לוואי, לוואי... נושא, נשוא, מושא?) { יש לי מבחן משווה בלשון... תגידו לי אם רשמתי נכון פליזוש P: } ומאור... 1700 שקל בשביל מה? לא הבנתי מזה בכלל. ושני... יש מקומות שזה לא נחשב יקר. אם זה מחיר שנתי אז זה סבבה... הייתי לפני שנתיים במחנה קיץ בירושלים שעלה בסביבות ה1300-1500 שזה היה רק עשרה ימים.... אז שוב... תלוי מזה ואם זה באמת שווה את זה.

maork2

New member
שמעי אני אגיד לך משהו

בתכל'ס זה עזר אבל ממש לא נהניתי מזה...... ובשביל רון זה מעשיר ידע כללי , נותן כל מיני עזרים בשביל זיכרון, נותן לך כל מיני טכניקות בשביל לזכור, לדעת, לפתור כל מיני דברים... חשיבה חיובית ועוד... אבל וזה אבל גדול מאוד!!!! זה מ-ש-ע-מ-ם!!! פעם בשבוע 4 שעות אחרי הלימודים למשך אני חושב חצי שנה.... ד"א: במבחנים בסוף הציונים שלי עלו די הרבה יחסית למבחני התחלה.

אני נורא אוהב לכתוב מכתבים ...

לפעמים שאני רב עם מישהו\מישהי אני פשוט כותב להם מכתב רב עמודים ומדפיס אותו אבל זה רק עם אנשים שאני נורא נורא קרוב אליהם האמת שעכשיו אני דלוק על מישהי ואני חושב איך לעזאזל אני הולך להתחיל איתה זו גם אופצייה ורון מי המורה שלך ללשון ואני הוצאתי בבגרות 85 חיחי

הגם עם זה ממישהו שאת בקושי מכירה?

חחחח ונחמד לדעת שיש בנות שאוהבות לקבל את זה אני חושב שכתבתי עד היום 12 מכתבים סה'כ פחות או יותר אין לי מושג עם הן קראו את הכול כי זה לא מהדבר שאתה יכול לבוא למישהי ולהגיד לה אהה קראת תמכתב שלי?? איך היה אבל הבנות שכן קראו יכלתי לראות את זה עליהן

למעלה