בא לי למות..

shir23

New member
בא לי למות..

כמעט פיטרו אותי בזה הרגע מהעבודה אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

shir23

New member
ואוו...

אין לי אויר לנשימה, ההיתי פשוט בהלם היא קוראת לי ...תגיעי אלי, ואומרת עשיתי האזנות ושמעתי שניתקת לקוח, לא ידעתי מה לענות, מאיפה את שומעת,? את סתומה או מה? ולבסוף לאחר שאני הסברתי לה מה בדיוק היה היא אמרה טוב , אני אשקול מה לעשות.ויתכן שתצטרכי לקחת את הדברים שלך עוד מעט וללכת מכאן. מה????? אחרי 5 דקות היא קראה לי שוב, חשבתי שזה הסוף שלי , ותביני שאני לא עשיתי שום טעות, אני הולכת בצעדים קטנים וחששות של הלב ואז היא אומרת...טעיתי, אני מצטערת בואי ניישר קו נו לכי תביני מנהלים, וזה עוד בנוסף ליום היפה שלי, אני הולכת לבכות.....

shoshi1

New member
טוב, יותר גרוע כבר לא יהיה..

ודרך אגב , אם כבר מדברים, המון בוסים מקשיבים לשיחות וזה ממש מרגיז!

shooki11o

New member
רק אל תמותי...

ואם היו מפטרים חלילה וחס ? בגלל זה צריך למות ? את יודעת בבדאות שבצד השני טוב יותר ? מה יהה עם הגישה הזאת שרע לנו כאן אנחנו רוצים למות ? מי אמר שכשנמות יהיה לנו יותר טוב ? הרי אף אחד עוד לא חזר משם - כלומר אין דרך חזרה...

J-סיקה

New member
שושי שושי שושי איזה פסימיות

אם לא חזרו כנראה שטוב לבם שם .... לא ככה

shooki11o

New member
או שלא...

זאת לעולם לא נדע עד שנהיה שם... אני בטוח שפשוט אין איך לחזור מהסיבה הפשוטה לא כל האצבעות שוות כלומר גם אם טוב שם לא לכולם טוב ואם לא לכולם טוב אז אילו שלא טוב להם שם בטח רוצים לחזור אבל הם לא חוזרים שלומר אין להם איך.

shoshi1

New member
אני? פסימית????

מי לא חזר ג´ס? אני סמל האופטימיות איך שאני נופלת בוכה וקמה ובוכה וחוזר חלילה - איך את אומרת שאני פסימית ? את רוצה שאני אכנס לפסיטבל שירי המדוכאים של הגששים ואראה לך כמה פסימית הייתי יכולה להיות?

shir23

New member
שוקי מתוק..

ההיתי בלחץ היסטרי אז זה מה שכתבתי, אבל זה רק משפט שכזה אני לא התכוונתי ברצינות שאני רוצה למות עם כל הפסימיות שלי עכשיו(היום) לא שהעבודה שלי היא משהו אבל במצב של היום צריך לשמור על מה שיש לא?

shooki11o

New member
א. בהנחה שיש...

על מה לשמור ב. לפעמים עם כל הציניות והחוסר כוונה זה מה שהיינו רוצים באמת עמוק בפנים... פשוט ללכת מפה ולהשאיר הכללללללללל מאחור.

למעלה