בא לי למות

Mrs.Dvash

New member
בא לי למות

בא לי למות

לא במובן הפיזי של המילה, לא במובן המילולי, במובן היותר מופשט - כשרע, אבל כשממש רע אז לפעמים בא למות. אני משערת שאם היה לי האומץ כבר הייתי מסיימת עם זה מזמן, אבל אין לי ואולי טוב שכך. אבל בא לי למות, כל יום כל דקה, וזה לא עוזב אותי אפילו לא לשנייה. לפעמים הפחד גובר, וזה עניין של שניות אך לרוב אני מחליטה את ההחלטה הנכונה או כך אומרים כולם... והנה אני פה. ו. ואני חיה, ואני קמה בבוקר, ואני הולכת לעבודה, ורע לי. ועצוב. וטוב בתוך כל זה, אולי אני פשוט מתרגלת לזה? אני רק רוצה שהמוות יעזוב אותי, ייצא מתוכי. כשיהייה לי רע - יהייה רע. כשיהייה לי טוב - יהייה טוב. אבל שלא תשכון בי הרגשת המוות, שאני לא אחשוב שלפעמים זה יכול להיות הפתרון.

PoshKale

New member
אני מבין אותך.

גם אצלי זה ככה, את יודעת כבר. לא עוזב אותי.... ואת בעצמך אומרת לי - צא מזה כבר. קל להגיד...אני משער שזה יעזוב אותי כשאני אמות. בינתיים אני נשאר בשביל אנשים שאני אוהב ואוהבים אותי. כמוך :)

moran.l

New member
לא מרשה!!! אסור!!!!

פויה!! פיכסה!!!! אסססססססססססססווווווורררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בוקי בוקי חיבוקי גדדדדדוללללללל

moran.l

New member
מכות תקבלי ממני!!! אסור!!!

לא מרשה למות!!! לא לוותר!!! אוהבת מאוד

dafna l

New member
דובשה

מוות הוא פתרון זמני בלבד מחשבה עליו לא מאפשרת לראות את היופי שאכן קיים פושקה הציע שתלכי למתקשרת אולי שווה נסיון לפחות תלמדי לדעת מה הבחירה שבחרת ומאיפה באים התחושות שלך והחשוב ביותר תתחילי לחייך כי כשיודעים מה הבחירה הכל נעשה פשוט ומצחיק ומחייכים הרבה ומוצאים טעם לכל ההתפתחות יש בך הרבה רגש והרבה אהבה תני אותם במתנה לכל איש ואישה לכל חי וצומח וחכי ראי מה תקבלי בחזרה הרבה הרבה אהבההההה ומרקי אל תתוכח איתי . צוחקת

Mrs.Dvash

New member
אני משתדלת דפנה...

אבל זה כאילו טמוע בתוכי... תודה על מילותייך הם עזרו במקצת.

אוסי

New member
דובשנית...

חיפשתי אותך כל כך הרבה היתה פגישה ביום חמישי ואני כל כך...רציתי לראות אותך אנחנו חייבות להיפגש.. ואל תהיי עצובה לנסי לחייך תמיד לא משנה מה יקרה את צריכה להיות שמחה ... אוהבת אותך אוסי.

אהובה.א

New member
דיר

באלאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אפילו לחשוב על זה השתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת? תראי איזה עולם יפה ומקסים? תראי את השמש כל בוקר את הכוכבים בלילה את החברים והמשפחה את האהובים והנאהבים מה קרה לך??????????. יש דברים הרבה יותר חשובים וטובים לחשוב עליהם מאשר זה... אני לא מסוגלת אפילו לאמר את המילה... קומי בבוקר... הרגישי את האוויר הצח נשמי עמוק ואמרי לעצמך כמה טוב לי למדי מהרע להעריך את הטוב למדי לקבל את הרע ולעשותו טוב למדי להעיף את הרע מקרבך ולהעדיף את הטוב ואז יהיה לך רק טוב בחיים שיהיה לך יום נפלא ומקסים אהובה - זו שתמיד טוב לה... (גם כשרע לפעמים...)

moran.l

New member
אהובה

אני ממש ממש מ מ ש אוהבת את השקפת העולם שלך... ריאלית משהו... אופטימית משהו... ועדיין מודעת לכאב. אל תלכי מפה, שמעת??????? אוהבת מורן

tairon

New member
מורני! אנחנו החתמנו אותה פה על חוזה היא לא הולכת לשום מקום אהובה היא הדוברת לעיניני אורטל++

tairon

New member
דובשה ...

אני יודע שלפעמים קשה ורע אבל זה לא מספיק טוב בשביל לרצות למות יש תקופות לא טובות והן חולפות האמיני בזה אל תתני למחשבות שלך להגיע למוות עוד לא הגיעה העת לכך..

למעלה