בא לי למות,

kiss 18

New member
מה קרה?

לא מדליקה נר!

kiss 18

New member
הווו יופי...

אתה לא מת! חזרת אלינו...
זה ענוותן המקורי...

kiss 18

New member
../images/Emo27.gifמסטולי...

תיכנס לכרטיס האישי שלי, בדיוק ראיתי השבוע משפט יפה אז הוספתי אותו... כרגע הוא בול בשבילך! ממני

קייסי,

את לא מכירה אותי, אבל אני אחד האופטימים הגדולים בשוק. רק יש גבולות לאופטימיות וגם אם יהיה טוב, עכשיו לא.

kiss 18

New member
נשמע כמו בעיות עם האישה...

חחח סתם סתם... כניראה שהמצב שאתה נמצא בו כעת עדיין טרי אצליך, לכן אתה ככה מגיב... חכה כמה ימים, ותיראה שזה יעבור לך, שוב- הזמן היא התרופה הטובה ביותר ...
חכה כמה ימים...(או יותר) תיראה שזה יעבור לך..רק זמן! אחרי הכל- הכל אבל הכל לטובה, עכשיו זה קשה לראות את זה...אבל עם הזמן תיראה שזה היה לטובתך... לא סתם קרה לך מה שקרה... בהצלחה !

kiss 18

New member
דבר נוסף-

ואתה מדבר פה עם מישהי עם ניסיון...
בהצלחה חבר, בעז"ה יהיה בסדר...

את צודקת,

לא חשבתי שמישהו יכול לעזור זה סתם היה כדי לפרוק באנונימיות את מה שאני מרגיש. בקשר לזמן, אני מקוה שלא יהיה מאוחר מידי, למרות שהכל מה`!1

kiss 18

New member
אתה בשלבי התאוששות...

עוד תיראה שזה יעבור לך, רק זמן! ואם זה יהיה מאוחר מידי..אז זה מה'...וזה הכי טוב בשבילך! תאמין לי, למדתי כמה דברים על בשרי... הכל לטובה, ותכניס את זה טוב לראש שלך... (גם את זה לומדים עם הזמן...) מחזיקה לך אצבעות! יהיה בסדר...

נראה לי

שהחבר`ה פה שכחו לאחרונה איזה פורום זה.להודעות מסוג זה יש פורומים מיוחדים!!! פה זה נטו פורום שידוכים.וכבר טחנו את זה מספיק.חבל שלא כולם הפנימו את זה..

זה בסדר,

אני זוכר והפנמתי את סוג הפורום, מבחינתי שחרדיפרנט תמחוק את השרשור כתבתי בעיקר כדי לכתוב.

דווקא השרשור הזה ממש במקומו.

כל מי שנמצמא בתקופת שידוכים יותר מיום מבין כמה זה יכול לתסכל ולהכאיב, שלא נדבר על אלו שכבר נחשבים ל"רווקים זקנים" ועברו כמה שנים בתקופת המעבר הזו.

סורי...

אבל אם זה באמת קשור לשידוכים אז זה המקום אבל בפעם הבאה שיבוא לך למות תפרט האם הסיבה היא בגלל שידוכים או לא..............|

למעלה