בא לי למות

PixieBlushie

New member
בא לי למות../images/Emo7.gif

לא כותבת פה הרבה...אבל אני פשוט חייבת להוציא את זה... נכשלתי עכשיו טסט ראשון בגלל לחץ. עשיתי את הטעויות הכי גדולות שאפשר לעשות (וברור שבגלל זה היה לי מלא נגיעות בהגה)-כמעט נכנסתי בנתיב נגדי פעמיים, לא ראיתי תמרור ז. קדימה, עברתי את המהירות...הייתי פשוט בלחץ נורא ואיום...ולא רעדתי, אלא פשוט הייתי נורא נורא לחוצה, בלחץ אטומי, ואני פשוט מרגישה נורא עכשיו...כאילו אני לא אוכל עוד ללמוד נהיגה/לגשת לטסט יותר בגלל הטראומה שהלך לי כל כך כל כך רע. אם למישהו יש עצות לגבי הלחץ או דברים אחרים זה ממש יעזור לי. אין לי ממש הרבה לעשות עכשיו חוץ מלשבת ולבכות על זה. סיון.

hagitamir

New member
אהלן סיון

אל תדאגי יהיה טוב, טסט הבא פשוט אל תחשבי על כלום חוץ מהנהיגה ומהכביש, תנהגי בבטיחות, אל תפחידי את הטסטר ותראי לו שהוא בטוח איתך באוטו כשאת נוהגת, זה מה שצריך לעשות בטסט. ותגידי לעצמך תמיד שזה רק טסט מזדיין ואין שום סיבה בעולם שתלחצי מזה, הטסטר הוא בנאדם בדיוק כמו כול אחד אחר ואין סיבה להילחץ ממנו או מעצם העובדה שהוא בודק איך את נוהגת. גם לי היה טסט ראשון לא מזמן ונכשלתי כי עשיתי המוןן שטויות, גם התרגשתי מאוד והייתי קצת לחוצה, אבל נכשלתי בגלל שלא שמתי לב להרבה דברים שקרו על הכביש והיה מגיע לי להיכשל, למדתי מהטעויות שלי ואני מקווה לעבור טסט שני. אין צורק בתרופות הרגעה למיניהן, זה רק טסט עלוב שאפשר לעשות עוד הרבה פעמים, כול מה שצריך זה לנהוג כמו בשיעורים עם ביטחון ובזהירות בהצלחה בטסט הבא!!! :)

PixieBlushie

New member
תודה

תודה רבה...ברור שהטעויות שעשיתי גרמו בצדק לזה שנכשלתי, ושהפסיקו לי את הטסט באמצע(וזה ממש עושה לי רע)...את השטויות שעשיתי לא הייתי עושה בחיים בשיעור(ששם כמו שאמרת זה עניין של ביטחון)...ואני מסכימה עם כל מה שאמרת. מבחינתי הבעיה זה הלחץ, כי לא משנה כמה פעמים אמרתי לעצמי להתרכז רק בכביש פשוט לא יכולתי- ושניות אחרי שהתחלנו הוא שם לי ברקס. אני מנסה עכשיו לא לחשוב על זה אבל זה קשה. תודה בכל מקרה, ובהצלחה גם לך.

madrid7

New member
נשמה אל תדאגי פשוט תהיי...

תהיי רגועה זה יעבור תחשבי שטסטר שלך ערום חחחחחחחחחחח סתם לא יודע מה תעשי נשמה.... אבל את צריכה להיות רגועה או להתחיל לקנות חופשי חודשי

M o l

New member
אין צורך לשבת ולבכות על מבחן נהיגה

שלא הלך, לא משנה בגלל מה לא הצלחת בו. זה סה"כ מבחן, לא פשוט, מלחיץ, אין פלא שנלחצת בו ולחץ כידוע זה לא מתכון טוב לנהיגה (או לכל מבחן אחר). אין צורך להכנס לטראומה מזה. תקחי עוד כמה שיעורים, תנסי לעבוד קצת על הצד המנטלי עם המורה (אולי עוד החלפה או שתיים) והמבחן הבא ילך לך הרבה יותר טוב
. שבת שלום
.

dandisc

New member
גם אני עשיתי היום טסט

והיה על הפנים..התחלתי טוב..וגם הטסטר היה טוב...אבל הוא לקח אותי לכביש מהיר מוזר כזה עם פסים צהובים(לא של תחבורה ציבורית) ולא ידעתי מה זה בדיוק והתבלבלתי(הוא נגע בהגה) ואז זה הוביל לעוד מלא טעויות..בקיצור בדוק נכשלתי ועוד איזה מוזר זה שאחרי הטעויות אתה ממשיך בטסט כאילו מזה מועיל ממילא נכשלת...ועוד משהו מעצבן:בשיעורים אתה נוהג בלי טעויות והמורה לא נוגע בכלל בהגה רק בשיעורים הראשונים אבל בטסט אתה פתאום עושה את כל הטעויות שאפשר..ואני יחסית לא היתי לחוץ אבל הטעות הראשונה הובילה לעוד 10 וגם כן עשיתי הרבה שיעורים..

MrJacKasS

New member
לי ההיפך

כל שיעור המורה התערב לי בנהיגה (כמובן שמשיעור לשיעור ההתערבות הופחתה) ודווקא בטסט לא התערב.

yany11

New member
חח בדיוק כמוני

כל שיעור היה משהו אחר אפילו בשיעור לפני הטסט קיבלתי ברקס אבל אבל הטסטס עבר חלק.

לא קרה כלום.

זה חדש לך ומלחיץ ואלף ואחד דברים ולא ידעת איך לאכול את זה. פעם הבאה בטוח יהיה יותר טוב

PixieBlushie

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo140.gif

עכשיו זה די בהדחקה...אז אני מרגישה יותר טוב.

למעלה