בא לי למות

מורצוק

New member
בא לי למות../images/Emo7.gif

אל תשאלו לאיזה סיוט נכנסתי.. במטמתיקה ביקשו מאיתנו להביא מחשבון גרפי, זה מחשבון מיוחד כזה ומשוכלל. בכל אופן אפשר לקחת מבית ספר ולהביא פיקדון של 350 שח כי ככה המחשבון עולה. ביום ראשון שעבר היה לי מבחן בכימיה והשתמשתי במחשבון ומאז הוא פשוט- נעלם לי! הפחתי את כל החדר שלי בחיפושים ואני לא מצאתי כנאה שכחתי אותו בבית ספר או שלקחו לי אותו.... סיפרתי להורים שלי ונכנסתים לסרטים איתם, "את לא תצאי, לא תיקני כלום עד שתשלמי על המחשבון"....מחר כנראה אני יברר בכיתות אם מישהו מצא....ואי זה מזה מבאס....
רק רציתי לשתף

OfrikiG

New member
מור ... +שיתוף שלי

כולנו מחזיקים אצבעות שתימצא האבידה...
אם אנחנו כבר בענייני שיתופים, הייתי אתמול בבקו"ם עקב הצו הראשון. הייתי שם 7 (!!!!!!!!) שעות. 7 שעות בוזבזו מחיי על המתנה בתור, מענה על שאלות טפשיות, ישיבה מול מחשב קטן דפוק ושיחות חסרות תכלית עם פקידות לא אדיבות במיוחד... סליחה - - - הייתי צריכה מקום להתלונן בו קצת - - -

היית בצו ראשון??

באמת???? יווו איזה עצבים!! מור- מקווה שתמצאי.. מקסימום נעשה פה יום התרמה בפורום..

OfrikiG

New member
אין לך מושג אפילו ../images/Emo4.gif

חזרתי תשושה לחלוטין...אבל לא נורא חייבים לעבור את זה

לי היו בזמנו צו כל חודשיים

אני ביליתי בבקו"ם עד שסיימו איתי הרבה יותר שעות משיכולתי לספור שעות על גבי שעות בתור מיותר והיום גם הייתי בבקו"ם 7 שעות ליום ראיונות לקראת החזרה שלי לשירות ואני מאוד מרוצה לדעתי הלך לי מעולה

תומררר!!!

תענה לי למסר ואם לא קיבלת אותו- מחר בא לבית ספר שלי מישהו מאגודת "נוער גאה" ואני רוצה לתת להם את הסיפור שפירסמת פה. תברר אם החבר שלך רוצה...אם כן- אני יעשה את זה בשמחה. רק תענה מהר! כי אני צריכה ללכת ללמוד ע-ר-ב-י-ת !!!

למעלה