בא לי למות :&#39

snir 932

New member
בא לי למות :&#39../images/Emo7.gif

שיחה שלי עם שחר חברה שלי מה אני עושה אני רוצה למות נשבע לכם למות לא משהו אחר רק למות :&#39
CHACKA אומר/ת: תקשיב, אולי זה לא זמן טוב עכשיו, אני לא אהיה על המחשב וגם שמה את הטלפון בצד ומעדיפה לא לדבר היום. לא קשור אליך, אלא אליי שניר אומר/ת: מה קרה יפה שלי? CHACKA אומר/ת: עזוב את זה בצד שניר אומר/ת: למה לעזוב? אני לא עציץ, אני רוצה להקשיב לך שניר אומר/ת: אני יוכל לעזור ואם לא אני אנסה שניר אומר/ת: אני תמיד עומד לצידך ולא משנה במה אל תשימי בצד ותדברי איתי, זה לא הפיתרון להשאיר את זה בצד ולנסות לעביר את זה ככה שניר אומר/ת: אני יודע שתקשי עליי ולא תהיי מוכנה כמו תמיד שאת מחליטה קשה לשנות את הדעה שלך אבל הפעם אני לא מתכוון להשאיר בצד כלום, אין לי את האוטו אם את מתנתקת ממני ללילה הזה אני פשוט לוקח את הרגליים ובא אלייך ברגל זה יקח לי אולי 4-5-6 שעות אבל זה יהיה שווה אין מרחק שיעמוד ביני ובינך ולא משנה מה תמיד אני יהיה לצידך! שניר אומר/ת: אז תגידי לי מה את מחליטה? את רוצה לבוא ואני אעזור לך ונדבר על הכל כמו שני אנשים מבוגרים? או שאת מעדיפה שאני אצע עכשיו ויבוא אלייך?(ברגל) CHACKA אומר/ת: מה נסגר איתך? מה זה אני אבוא ברגל? שניר אומר/ת: אני אבוא ברגל שניר אומר/ת: איכפת לי ממך ואני לא מתכוון להשאיר אותך בבאסה ככה CHACKA אומר/ת: מה קורה איתך? אני לא אמרתי שאני לא רוצה לדבר?? שניר אומר/ת: לא מקובל עליי CHACKA אומר/ת: מקובל עליי שניר אומר/ת: טוב עלייך זה לא עליי CHACKA אומר/ת: אם אני אמרתי זה לא מספיק חשוב? אתה חייב להגיד מה אתה חושב שאני צריכה או לא צריכה? CHACKA אומר/ת: אני יודעת מה אני רוצה ומה טוב בשבילי שניר אומר/ת: יודעת מה שחר תעשי מה שבא לך לי נישבר מזה שאת מסתגרת בתוך עצמך שיש משהו CHACKA אומר/ת: אני מאוד מצטערת שכזאת אני שניר אומר/ת: שיהיה לך לילה טוב ותודה! אני רואה עד כמה את מעריכה אותי ועד כמה את יודעת שאני לצידך תמיד CHACKA אומר/ת: תודה על מה? שניר אומר/ת: ומצידי תסיימי את זה עכשיו ולתמיד כי לי נישבר! מצטער שחר אבל לי אין לב מאבן ושאיכפת לי מבן אדם שאני אוהב אני אלחם על זה שיהיה לו רק טוב ושיהיה שמח! אבל לך לא איכפת, בישבילך עדיף להיות לבד בלי אף אחד שניר אומר/ת: תהני לי נמאס באמת ביי לילה טוב הלכתי לישון אם תרצי לדבר בכל זאת את יודעת את המס' ביי CHACKA אומר/ת: אבל אתה כל כך מתעקש, וחושב שאתה יודע מה לעשות... אתה לא מבין שאני לא כמו כולם שניר אומר/ת: גם אני לא כמו כולם CHACKA אומר/ת: אתה בנאדם נשמה ואני לא יכולה להיות כמוך שניר אומר/ת: זה כי את לא רוצה CHACKA אומר/ת: לא יכולה שניר אומר/ת: שחר אני אוהב אותך למה את לא יכולה לנסות ולהיפתח והכל? CHACKA אומר/ת: כי אני לא יכולה שניר אומר/ת: נשבע לך שחר אני כותב לך וכמעט בוכה אני פשוט מחזיק את עצמי שניר אומר/ת: אבל לך בטח זה לא משנה שניר אומר/ת: ולך בטח לא איכפת CHACKA אומר/ת: אין לי מה להגיד לך חוץ ממה שכבר אמרתי שניר אומר/ת: שחר את אוהבת אותי בכלל? CHACKA אומר/ת: למה אתה שואל? שניר אומר/ת: כי אני רוצה לדעת את זה CHACKA אומר/ת: למה זה קשור? שניר אומר/ת: לא קשור לכלום פשוט אני רוצה לשמוע אותך אומרת את זה שניר אומר/ת: או כותבת את זה שניר אומר/ת: ולא אומרת גם אני גם אני גם אני CHACKA אומר/ת: אף פעם לא התאהבתי במישהו. היה לי רק אנשים שהיה לי כיף להיות איתם. איך מרגישים כשאוהבים? CHACKA אומר/ת: אני לא כמו כולם. כולם אוהבים אז גם אני... CHACKA אומר/ת: אני לא יודעת להיות גם ככה שניר אומר/ת: תתני לי לנסות ואני אראה לך ואסביר לך איך מרגישים שאוהבים ומה עושים כשאוהבים שניר אומר/ת: אני נראה לי שמבין מה הולך פה ושאת לא אוהבת אותי בכלל אלה אוהבת להיות איתי ולא מעבר לזה CHACKA אומר/ת: אז אולי אני לא אהיה החברה האוהבת "כמו בסרטים" שניר אומר/ת: לא רוצה שתהיי כמו בסרטים CHACKA אומר/ת: אני לא יכולה לשנות את זה או לעשות משהו בנידון שניר אומר/ת: אני רוצה שתהיי את! CHACKA אומר/ת: אבל אתה לא מסתדר עם איך שאני באמת. CHACKA אומר/ת: אתה אומר לי "למה את לא יכולה להשתנות" שניר אומר/ת: כי את סגורה איתי זה אישית אותי משגע CHACKA אומר/ת: אני לא יכולה להיות אחרת. אף פעם לא הייתי אחרת שניר אומר/ת: טוב אז אני מבין שאת מוכנה לוותר על הכל? CHACKA אומר/ת: על מה אני מוותרת? שניר אומר/ת: בישבילך בטח זה כלום כי את לא מרגישה אליי כלום שניר אומר/ת: אבל בישבילי עולם שלם התפוצץ CHACKA אומר/ת: עצוב לי שאני לא יודעת להיות כמו אנשים אחרים CHACKA אומר/ת: בשביל לרצות אנשים מסביב שניר אומר/ת: את מוכנה לנסות? CHACKA אומר/ת: מה לנסות להיות מישהו שהוא לא אני? שניר אומר/ת: לא שניר אומר/ת: אם חס וחלילה יקרה לי משהו בצבא ואני אלך לתמיד לא תהיי עצובה? לא יהיה איכפת לך שאיבדת מישהו שכן אהבת והרגשת אליו משהו? CHACKA אומר/ת: למה אתה חושב שלא? ואיך בכלל הגעת לזה? שניר אומר/ת: סתם כי את אומרת שאת לא יכולה לאהוב ולא יודעת מה זה באמת אהבה שניר אומר/ת: אז זה מה שעלה לי בראשד שניר אומר/ת: בראש CHACKA אומר/ת: אני מצטערת שאני לא יודעת לאהוב שניר אומר/ת: אין דבר כזה לא יודעת לאהוב שחר שניר אומר/ת: את אוהבת את אמא שלך את אוהבת את אחיות שלך את אוהבת את אח שלך את אוהבת את המשפחה שלך והחברים שלך אין דבר כזה לא יודעת לאהוב

snir 932

New member
זה ההמשך...:&#39../images/Emo7.gif

CHACKA אומר/ת: זה לא אותו הדבר CHACKA אומר/ת: שניר אומר/ת: זה כמעט אותו הדבר CHACKA אומר/ת: כמעט אבל לא שניר אומר/ת: אני לא מאמין שאת השלת אותי ככה שניר אומר/ת: את אפילו לא אוהבת אותי שניר אומר/ת: לא מרגישה אליי כלום שניר אומר/ת: שאת שומעת את השם שלי אין לך כלום בלב או בבטן CHACKA אומר/ת: מה אתה רוצה שאני אעשה? שניר אומר/ת: תגידי לי ביי ותעזבי אותי שניר אומר/ת: את הלב והחיים הייתי מוכן לתת לך כדי שתהיי הילדה הכי מאושרת שיש אבל את זרקת לי את הכל בפנים, כאילו מה שהבאתי והייתי מוכן להביא לך זה זבל! וכלום עבור

ע ו פ ר ה

New member
שניר, אם תמות יהיה לי עצוב

קראתי והתרגשתי מהדיאלוג הזה. הרגשתי שהבחורה מבקשת משהו והבחור לא קשוב ולא מאפשר לה. שניר קח את השיחה הזו עם שחר ותלמד ממנה משהו. כשבחורה אומרת שהיא רוצה להיות בשקט, תאפשר לה. אחר כך תנהל את השיחה. אתה לא אפשרת לה את מה שהיא רצתה. קראתי והרגשתי שבאהבה הענקית שלך אתה חונק אותה ולא מאפשר לה. היא לא יכולה להיות כמוך. היא לא יכולה להיות כמו כולם. גם אתה לא כמוה ואתה יודע מה? אתה גם לא כמו כולם. אתה שניר ואתה מיוחד כמו שניר, כי ככה אנחנו. האם זו סיבה למות? מה פתאום? אף אחד אינו סיבה מספיק טובה בשביל למות. תלמד להקשיב לה. היא נשמעת לי נשמה טובה ודרך השיחה שהבאת פה, גם אני כבר מאוהבת בה. היא מאוד רגישה ולא יודעת להביע ואתה לא מאפשר לה להיות כזו. האם מילים זה הכל בחיים? לדעתי לא. אני שולחת לך חיבוק ומקווה שאתה לא כועס עלי שאני לא אומרת לך: יאללה , לך תמות. אתה נורא מסכן כי שחר לא אוהבת אותך. אני בתחושה שהיא אוהבת אותך גם היא לא אומרת במילים. אז זה הנאום שהאצבעות שלי כתבו. אני שולחת לשניכם אהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

snir 932

New member
וואי אני כל כך טיפש!!!!

איך אני לא רואה את זה? אני עיוור? עופרה תודה על הכל!!!! הצלחת לפתוח לי את העיניים ואני מחר אבקש סליחה כמו גדול! כי זה לא מגיע לה היא באמת נשמה טובה ואני ממש אוהב אותה ואיכפת לי ממנה יותר מידי. אני אבקש ממנה סליחה ואלבן את הכל איתנו. שוב תודה עופרה!!!! חג שמח ותהני מחר בעל האש

ע ו פ ר ה

New member
אתה לא טיפש ולא עיוור

אתה פשוט צעיר וחסר לך קצת נסיון בחיים. זה טבעי וזה נפלא וזה הזמן ללמוד דברים. שתהיה לך שבת נפלאה. אני לא עושה על האש. הבן החייל שלי ביקש שאבוא לבקר אותו בבסיס היום אם זה יתאפשר לו ואביא לו אוכל של פסח, כי לא הייתי בבית בחג וזה חסר לו. אז חג שמח באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

snir 932

New member
אני כן!!!

תמסרי לו חג שמח. ואני לא חושב שאני חסר ניסיון בלהיות במערכת יחסים, החזקתי שנה ו-8 עם החברה שלי לשעבר וממש לא היה עם זה בעיה אבל כשניפרדנו נהייתה בעיה כי היא הייתה אובסיסית אליי בצורה מגעילה! אני אנסה לסדר את הכל עם שחר היום לדבר כמו שני אנשים בוגרים ונקווה לטוב! תודה עופרה חג שמח!

עופרה את מדהימה!

ואת כ``כ צודקת.אני בדיוק כמו אותה בחורה.והיה לי חבר מאוד דומה לשניר שחונק מאהבה(וכל הזמן מדגיש כמו הוא נותן וכו`.) וממש מכריח אנשים להגיד שאוהבים אותו.גם כשזה לא מהבטן.ולי שאין בטחון ואני סגורה רגשית.היה קשה לאמר.וכן.גם אני לא הרגשתי אהבה כי מרוב נתינה הוא לא עצר לקבל והרגשתי מיותרת בקשר.עד שפשוט ניתקתי את הקשר בפתאומיות.הרגשתי לא עומדת בזה ה``אהבה`` הזו הגעילה,הרתיעה ולא ידעתי איך להגיב לה .לא היו לי הכלים(בדיוק כמו החברה שלו).היום הכרתי מישהו שהכיר בחסרון הזה שלי(קושי בהחשפות רגשית)ולקח את זה כמו שזה ולרגע לא ניסה לשנות.רק דיבר בעדינות איך הוא היה רוצה שאגיב.ולאט, לאט לימד אותי כמו ילדה קטנה להמליל את הרגש שלי.זה היה תהליך ארוך ומיגע עם המון משברים .(הייתי פורצת בבכי תמרורים שלא הצלחתי לאמר מה שעל ליבי)עד שנפרץ המחסום הקשה..מה שאני מנסה לאמר הוא שלעולם אל תנסה לשנות אדם.אל תאמר לו כמה אתה נותן ומוכן לעשות באהבה מרגישים את זה בלי מילים.אם אתה באמת אוהב אותה תהיה סובלני,מחבק ואוהב,תהיה קשוב לרצונותיה שלה בלבד.ועוד דבר שהכי זעזע אותי בתגובות שלך.בחיים אל תעשה מבחני אהבה אם אני אמות .תהיי עצובה? וכאלה.זה מציב את הקשר במקום מאוד נמוך בעיני.בכל מקרה את חמוד,שניר.ושיהיה בהצלחה!וגם תזכור תמיד שנסגרת דלת אחת ,דלת שניה נפתחת..אז אולי לפעמים צריך לתת לדלת להסגר,,ושוב.בהצלחה!

למעלה