בא לי למות עכשיו

בא לי למות עכשיו

תמיד רק לי יקרו הדברים האלה... וזה לא בכוונה... שלחו לי באימל משהו יפה משהו שקשור לאמא, שלבי הגדילה על פי אמא משהו כזה, וכמו כל דבר העברתי את זה הלאה לכל הרשימת כתובות שלי באימל. ובלי לשים לב העברתי לבן דוד שלי שאמא שלו(דודה שלי) ניפטרה לפני 4 שנים בערך, לא חשבתי על זה. והוא החזיר לי תשובה וכתב לי "האם נכון לשלוח את זה לאדם שאין לו אמא?" כשראיתי את זה התחלתי לבכות... וגם עכשיו אני עדיין בוכה בערך אני לא יודעת מה לענות לו.. מחר אני אמורה לפגוש אותו אצל סבתא שלי... אני מרגישה לא נעים... אני לא יודעת מה לעשות... וזה אחד הבני דודים שאני אישית הכי בקשר למרות שגם לא ממש... וזה לא שהוא יריב איתי או משהו הוא גדול בן 31, אבל אני לא מרגישה נעים ממנו ולא יודעת מה לעשות... בנתים לא עניתי לו ואני לא יודעת מה לענות לו... ומחר אני לא מעיזה לפגוש אותו בכלל.. בקיצור בא לי למות עכשיו..
אולי הסיפור הזה נישמע לכם "אי אי אי מה כבר קרה" אבל אצלי זה לא ככה.. תאמת שאחרי שכתבתי את זה יותר טוב אבל עדיין לא יודעת מה לעשות!!!

קריקי

New member
תראי זה די הגיוני

שהוא קצת נעלב... אבל את לא צריכה לכעוס על עצמך. את לא עשית שום דבר עם כוונה רעה, ובתור מישהו בן 31 הוא צריך להבין את זה. תבקשי ממנו סליחה ותסבירי לו שזה באמת היה בתמימות...אני בטוחה שהוא יבין. בהצלחה לך...

ע ד י ד ע

New member
תקשיבי מתוקה../images/Emo13.gif

את צריכה להסביר לו, פנים מול פנים. שזה קרה ללא כל כוונה, ואת לא רצית להלעליב, לפגוע, לזרוע מלח על הפצעים (אנא-ערף כבר מה לתאר). את לא אשמה בטעות שקרתה. (אולי מבחינה תכנית.) אבל בסך הכל, לא התכוונת. ואם הוא נבון הוא יבין, גם הגיל 31, זהו גיל שבו הוא יכול להבין טעות של נערה. ואם לא, יקח לו זמן, כי זה האלה בו זכרונות וכאלו. כתהיה פגישה משפחתית, תסבירי לו, שלא התכוונת, ואת מאוד מצטערת. ואני לא חושבת שזה סתם דבר. זה לא סתם דבר שחשוב לך. אז.. שתפי אותנו איך זה נגמר.
עדי.

קריקי וע ד י ד ע תודה

אז ככה אחרי שחשבתי וזה כתבתי לו ככה אתה צודק. אתה אצלי ברשימת התפוצה, שלחתי לכל הרשימה.. אני מצטערת!!! סליחה! זה מה שכתבתי לו ולא ידועת בנתיים הוא לא ממש החזיר תשובה בטח לא ראה את זה... מחר אני אמורה לראות אותו אצל סבתא שלי(של שנינו כאילו) אבל אין מצב שאני ידבר איתו על זה אני גם לא בטוחה שאני ילך בגלל זה... תודה בכל זאת... איזה חמודות

כן ניקול אח אח

מקווה שיהיה טוב... ד"א הכל בסדר עם אח שלי היינו בבי"ח דיי מעט... שעתים חחחחח

אוף ניקוללל

חבל שאת לא מחוברת למסנגר... אני לא יודעת מה לעשות מחר אני אמורה לסוע לסבתא שלי הוא אמור להיות שם אבל אמרתי לאמא שלי שאני לא נוסעת בגללו.... אני רוצה לסוע אבל לא יסע אם הוא לא יחזיר לי תשובה במייל... וגם ראיתי שהשארת לי הודעה סורי לא הייתי בבית.. מתה עליך

לא חשוב

אני הולכת להתקלח ולישוןןןןן אני גמורה זהו אני לא הולכת מחר מצידי אני ימות... נימאס לייייייייייייייייייייייייייי

ODana

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

נראה לי שאת ממש קשה עם עצמך סה"כ דבר כזה קורה... מה בדיוק היה במייל? אני בטוחה שהוא מבין, זה בטח צבט לו בקטנה בלב, והזכיר לו את אמא שלו... אבל זה היה הכי בטבעי שהעברת לכל הרשימה של המייל, זה לא חוסר רגישות באופן אישי... לדעתי תלכי מחר, ודברו על זה, ותעיפי את זה מעלייך, כי אם לא תעשי את זה סתם תמשיכי לחשוב על זה כל הזמן ויהיה לך לא נעים... רוני, מה את אומרת? (עינב אני לא יודעת אם את יודעת שאמא של רוני גם נפטרה)

יו דייייי../images/Emo7.gif

עכשיו בכלל בטח יהיה לה עצוב לקרוא את זה... היא בטח תבין אותו... אני מעדיפה לא להגיד כלום יותר... וכתבתי לו שאני מצטערת והכל והוא כתב לי תשובה ורשם ככה: "כל החיים הם בי"ס" כאילו שאני ילמד לפעם הבאה ככה הבנתי... לא יודעת אבל לא ניראה לי שאני ילך היום לא בא לי לראות אותו.. יותר נכון לא נעים לי...

ובקשר למה שהיה במייל

רציתי לעלות זה גם משהו חמוד וגם שאלת מה היה במייל... אולי עדיף שאני ישלח לך באימל או משהו??? לא רוצה שזה יפגע בעוד אנשים...

Roniii

New member
עינבי, בואי רגע../images/Emo13.gif

זה אולי נשמע כמו קלישאה, אבל טעויות קורות. לפעמים אנשים מדברים לידי, או אפילו איתי על אמהות, וזה באמת צובט בלב, אבל אני יודעת שזה נובע מחוסר תשומת לב רגעי. אני מאמינה שבן דוד שלך יודע שלא התכוונת לפגוע בו. כשהוא קיבל את האימייל זה בטח העציב אותו, ולכן הוא ענה לך כמו שענה. אבל אני די בטוחה שזה כבר עבר לו, ושהוא לא כועס, ושהיחסים שלכם לא נפגעו. בכל מקרה, דברי איתו בטלפון, או אצל סבתא, כדי לפרוק את זה מהלב, ואני מאמינה שתגלי שהכל בסדר. בהצלחה, חמודה!

דיי לא נעים לי..

אני מכירה את ההרגשה הזאת ולצערי הרב אני מכירה המון אנשים שאיבדו מישהו כמו אמא ואבא... כתבתי לו באימל היה לי יותר קל שאני מצטערת והוא ענה לי החיים הם בית ספר... כאילו מכל דבר לומדים נריאה לי שזה מה שהוא התכוון אני נוסעת עכשיו אבל אני לא מתכוונת לדבר איתו על זה... אני ישתוק כאילו כלום הכל אמרתי לו כבר במייל... אבל בכל זאת לא נעים מיללא היה עובר זמן וזה אבל יומיים אחרי שהוא כתב לי את זה...

חזרתי עכשיו

והכל בסדר אמ.. ניראה לי לא יודעת אולי ככה זה תמיד אבל אני הרגשתי כאילו התרחקנו כזה רק להיום אבל בפעם הבאה בטח שנינו נשכח את זה וזהו... יהיה טוב

ע ד י ד ע

New member
זה קורה. מותק!

אני נורא שמחה שאת מנסה להתגבר על זה. זה נראה קשה, כי את לא מוצאת את עצמך, וכאילו משו נשבר ביחסים. אבל לא.. ואם הוא פגוע, אז יש לו שריטה. כי בן אדם נורמלי, היה מבין שזו הייתה טעות, והיה סולח. באמת, אל תתעצבי. תעדכני אותנו, מתוקה.

זהו אין לי במה לעדכן כל כך

ניפגשנו היום אצל סבתא שלי וזהו.. היה בסדר לא דיברתי איתו על זה אבל הרגשתי מה זה לא נעים ממנו אבל בסדר... הוא אמר שמרו על קשר במיילים ומסנגר כאילו רגיל... הוא מבין אני כמעט בטוחה אבל אני זאת שעושה מזה סיפור כזה... יאלה עבר...יהיה טוב תודה לכולן פה

סתיו מם

New member
שמחה לשמוע שהכל מסתדר

זה באמת ממש מבאס שיש כאלה פדיחות עם אנשים קרובים. אבל זה לא היה בכוונה. תקראי מה שרוני כתבה. זה באמת תלוי מי הבנאדם. אני בטוחה שהוא יודע שאת אוהבת אותו ולא רוצה לפגוע בו. אני בטוחה שבפעם הבאה כבר תשכחו מזה!

חח תודה

כן נישכח אבל אצלי הבעיה שכל דבר אצלי סיפור רציני יכולתי לעבור על זה בחפיף אבל הרגשתי מגעיל כי הוא צודק וגם אני צודקת באיזשהו צד לא משנה חח לילה טוב

סתיו מם

New member
למה בחתימה שלך כתוב

שעם קצת מזל אין חברים של אמת? חשבתי שעם קצת מזל יש חברים של אמת...

למעלה