בא לי להתרחק....

בא לי להתרחק....

לגור רחוק מההורים... מתה לעשות את השינוי הזה אבל קשה לוותר על העזרה שלהם... הנה הם לא בארץ אני מרגישה כמה הם חסרים... אני גרה במרחק של 10 דק' הליכה מהם אבל תמיד יודעת שאם אני צריכה משהו הם באזור..... ברור לי שאפשר להסתדר גם בלי העזרה (אני כבר חודש מסתדרת לבד והעולם לא התהפך) אבל הכי נוח בעולם שהם לצידי.... פעם הפריע לי שמתערבים לי בחיים היום הם נותנים לי לנהל את חיי לבד (הבינו שאין להם ברירה) הם לא באים אליי ולא מציקים לי אולי זה קשור לרצון שלי להתחלה חדשה ולא אליהם...לא יודעת.... פושה מחפשת את הדרך....

r o n i t 3 7

New member
מחייכת לעצמי

את כותבת את אשר על ליבי, הקרבה להורים, העזרה שהם מגישים כשמבקשים... הרבה פעמים אמרתי - אני עוזבת רוצה התחלות חדשות רוצה משהו אחר, לצאת מהמעגל של המוכר, הקיים לחוות דברים חדשים במקום אחר... אבל הכל עניין של בחירה בחיים, אנחנו בוחרים היכן להיות, אצלי הבחירה היתה שכרגע נוח שהם קרובים אליי, ובו בזמן רחוקים ממני, עדיין צריכה את הידיעה שהם במרחק צעידה ממני... אבל זה עכשיו.... מה יהיה יותר מאוחר - אי אפשר לדעת, עכשיו נהנית... שבת שלום

החלק הכי גדול של העזרה

הוא שהילדה חוזרת מהבי"ס אליהם שם אוכלת צהרים ומשם הולכת לחוגים עד שאני מגיעה מהעבודה... אני חושבת שכשאנחנו לבד הרבה יותר קלה הקירבה להורים...

פ נ ט i ם

New member
אומרים ש...

הכי טוב זה לגור במרחק כזה שאמא יכולה לבוא עם הסירים אבל לא בחלוק...
מה שלומך יקירתי ?

אף פעם לא ראיתי את אמא שלי

עם חלוק... היא צעירה מדי לחלוקים..... בדר"כ תמצא אותה עם ג'ינס צמוד...

maof

New member
אמאאאאאאאאאאלההההההההה איזה ../images/Emo79.gif

במיקרה הורדתי שיר של דוד דאור שבמקור הוא של יוסי בנאי המילים לא הותרו לפרסום באינטרנט,מי שרוצה יכול להוריד באימיול את השיר.
ידענו אש ידענו רע ואהבה בת 20 ברחנו זה מזו לא פעם אבל היינו חוזרים וחדר זה עודו שומר זכרון דברים ימים יפים יותר בעקבות סופה שחלפה לה. כאן שום דבר אינו דומה לאשר עבר לאשר חמק לאשר ילך איתנו הלאה אני מכיר את כישופיך את השקרים את הסודות, צריך תמיד לפקוח עין להשמר ממלכודות. ובלילות הכי קרים וודאי היו גם אחרים שאת גופך הסתירו נחת ואחרי ככלות הכל היה לי כשרון להזדקן איתך ביחד. יפה שלי את יחידה מכושפה שלי מאור השחר עד יבוא לילי אוהב אותך...אוהב עדין
לא אמשיך בגלל זכויות יוצרים, מי שרוצה יכול להוריד ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מעוף

שיר מדהים שזה למגוון מבצעים

שהמרגשים בינהם הם של משה בקר וכמובן יוסי בנאי ז"ל

maof

New member
אני יכול לדבר רק בשם עצמי...

איזה שהוא חלום שהתרסק לרסיסים... אחת שתצעד איתי לצידי לאורך כל הדרך אחת שיחד נעבור ונתמודד מול הקשיים ונצא מחוזקים. מעוף

יערית

New member
ואני פעם שרתי

מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמא {שלומי שבת ויוסי אזולאאאאאאאאאי} אז ...היא שם תאמין בטוב וברע:)

אתה מדבר גם בשמי....

בדיוק דברתי על זה עם חבר השבוע על החלום של ללכת יד ביד יחד בזקנה ולהנות יחד מהנכדים.....

ואני לא מפסיקה לשמוע שוב ושוב ...

את השיר - של שי גבסו "ארים ראשי" ואוו המנגינה בפתיחה ובכלל שיר נוגע "הולך אני כעת במשעול ההווה כילד ההולך לו לאיבוד כפות ידי הן מושטות מבקשות את העזרה להמשיך איתך את המסע ובצדדים הפרחים כאילו איבדו את זהותם מחפשים עוד קרן אור שתעזור עוד לגימה קטנה של מים ממעייני החוכמה תביא להם את התקווה" ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי"

ב ו ע ו ת

New member
ואם כבר זכויות יוצרים

השיר במקור הוא של ז'ק ברל, אבל נעמי שמר שתרגמה בהחלט עשתה עימו חסד. שיר נפלא ואני מעדיפה אותו על בנאי ולא על דרדקי כוכב נולד, יש לי תחושה שכדאי לעבור את הארבעים לפני שאתה שר אותו. נעמה

maof

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo141.gif ממממממממ אמרת 40 ../images/Emo35.gif

ב ו ע ו ת

New member
יפה שלי, את יחידה ומכושפה שלי

צודקת. אבל עם סייגים, לא כל אחד שעבר ת'ארבעים. הוא צריך עוד כמה מעלות איף יו נו וואט איי מין...

למעלה