בא לי להתבכיין...

בא לי להתבכיין...

יום ארוך ומיגיע... אז הבן שלי אתמול עבר ניתוח נוסף בשוק הרסיסים בחלקי גופו נשארו וישארו כהוכחה אילמת לימים קשים שההכלה שלהם בלתי נקלטת תפרו את הבור הענק שנוצר בשוק והיום כבר נאלצו לפנותו מבית החולים לבית חולים 10 עקב הודעה לקבלת פצועים נוספים שלא נדע מה שראו עיני פציעתו של בני הפכה להיות קטנה לעומת הסובבים למען האמת היינו במחלקה חדשה והשירות היה 10 כשהגענו לביה"ח 10 הורידו אותנו 3 קומות במרתף הרגשנו נחנקים החדרים והאוירה היתה נוראית מלוכלך ומריח נורא אסף לא הסכים להשאר על אף שהוא זקוק להמשך טיפול שכנעתי כל רופא שאדאג להביאו כל יום לקבלת טיפול רק שישחררו אותו אחותי היתה איתי מהבוקר השעה היתה כבר שלוש ביקשתי מהאיקס שיקפיץ אותה הביתה רק יצאו וכבר פון האיקס....אילנה קרתה לנו תאונה ככה וכהה ו.... אני נאלצתי לעזוב את אסף לבד ביקשתי שיארגנו אותו לשחרור הגעתי וראיתי שכל הרכב מאוך רציתי רק לראותם אתם כבר מתארים כמה פחד אותי אחז אבל...לשמחתי שניהם שלמים ולא מדממים אחותי בוכה כואב לה פה ושם והאיקס נראה בטוב האמבולס הגיע לא ידעתי לדאוג לאסף למלווה, להצטרף לאחותי לאמבונס ולידע את משפחתנו לתמוך באיקס שנראה לרגע רגוע שלפתע התפרק בבכי הרגעתי את האיקס, נסעתי לעם אחותי לביה"ח כרמל, כשראיתי שהכל רגוע והגיע בעלה נסעתי לאיקס אספתי אותו משם לאחר שנאלץ לתת עידוד וגרירת הרכב לבן אספתי את הבן עם כל התיקים החבילות, כסא גלגלים קביים והגענו הביתה
וואוו יום מטורף של החלק הרע והחלק הטוב שמורן שלי שבאנגולה היום חוגג את יום הולדתו
לך ילד/גבר שלי הפכת עצמאי ובוגר מאחלת לך הצלחה בדרכך אהבתי לשמוע איך ששוחחת עם חבר לעבודה בפורטוגזית וואוו יפה לך הקליטה המהירה ריגשת אך מה שריגש יותר זה ששלחת לאסף לבית החולים דרך חבר תמונה שלך עם כושי אוחזים פתקים "אח שלי אתה גיבור" "אני אוהב אותך, החלמה מהירה" במסגרת שעמדה לה ליד המיטה של אסף יום הולדת שמח לך
אז בכיתי וגם שמחתי

מזל חי

New member
וואלה אילנה עובר עליך

תחזיקי מעמד ושיהיו לך רק שמחות ותתחילי לחייך אל החיים אומרים שמי שמחפש כל הזמן לקטר אלוהים נותן לו גם על מה. יללה לכי לנוח

../images/Emo4.gif

ראשית שאסף שלך יחלים במהרה והסיוט הפרטי שלך יעבור מהר. שנית מזל טוב לבן הגדול. מאחלת לך שהכל יגמר מהר והשקט יחזור לארץ.

° זואי °

New member
צרות באות בשלשות.

חושבת הגיעו כבר השלשו שלך. אולי עכשיו יתחיל להיות לך קצת טוב. החלמה מהירה לכל הפצועים אצליכם.

Rinattt

New member
אוףףףף אחד גדול

החלמה מהירה ויום הולדת שמח לבן השני
ואמן... שנשמע רק בשורות טובות
תחזיקי מעמד...

my sunshine

New member
אחרי

יום כזה, מותר לך להתבכיין כמה שאת רוצה... רק בריאות אילנה לאסף, לאחותך ולאקס. לכולם. והמון ברכות לבן השני. ואת, תחזיקי מעמד

יערית

New member
על כל מה שעובר עליכם

חיבוק גדול,הרבה הרבה בריאות ושאלוהים ישמור עליכם. יום הולדת שמח לגברבר שלך

Dardar63

New member
הרבה כוח דרוש

ליום כזה. הלוואי שתהיי תמיד חזקה. שירגישו טוב , ומזל טוב לבן.

קטי30

New member
../images/Emo24.gif

אילנה היקרה. המון החלמה לאספי שלך
מזל טוב ועד 120 לבן השני שלך
ולך הרבה סבלנות והמון כוחות חמודה את נמצאת בתקופה לא קלה אנשאללה ויעבור לך כל הבלגן הזה במהרה. בהצלחה

מאחלת לך ולבני משפחתך שפע בריאות

ולך המון כח ! וכמובן, מזל טוב לבנך
אלת הים

naama78

New member
החלמה מהירה../images/Emo20.gif

לכולם. שתדעו ימים יפים יותר

d a n i e l s 5

New member
עצב מהול בשמחה.

וואואוו אילנה.....קשה היה לי לקרוא . מאחלת החלמה מהירה לאסף שלך ! ולכל הנפגעים האחרים בתאונה. מאחלת יומולדת שמח לבן הגדול שלך ! ושואלת את עצמי ואותך...... אולי זה הזמן לעבור למרכז.......לקצת שקט מכל האזעקות והקטיושות, שהרי אם הוא זקוק להחלמה (ואת לשקט), אולי הבית בקריות זה לא המקום הנכון....אולי אפשר לעשות את זה בבית חולים או במרכז שיקום אחר כאן במרכז....... ואת כאמא יכולה לבקש שיסדרו לכם מקום שכזה. מאמינה שזה אפשרי...... מוכנה לעזור לבדוק אם תרצי. רק בשורות טובות שיהיו .

למעלה