בא לי להתאבד

בא לי להתאבד

ככה. חד משמעית. למה? זה בטח ישמע לחלקכם קצת טיפשי, אבל זה יישמע לחלק יותר גדול מכם ממש קרוב. היום הלכתי לשיעור נסיון בג'אז, מחול. נהנתי בצורה מדהימה, קרעתי לעצמי ת'צורה והרגשתי טוב עם זה. במיוחד כי אני דיי שמן ולא עושה שום פעילות מסויימת, זה דבר שיכול מאוד לעזור לי. סיימתי את השיעור, אמא שלי באה לאסוף אותי, בדרך סיפרתי לה איך נהנתי ושאני רוצה להצטרף. היא לא שללה, אבל בהתחלה היא דברה על הכסף, אח"כ היא הביעה התנגדות וכל מיני סיבות לכך. היא אמרה שהיא רוצה שאני אהיה גבר ולא אתעסק בכל מיני שטויות של בנות ומחול ודברים נשיים (למרות שציפיתי ממנה שתבין, כי אח שלי הגדול רוקד כבר 3 שנים) ושזה לא מתאים לי. אח"כ היא אמרה שהיא לא רוצה שזה יפריע לי בלימודים כמו שזה הפריע לאח שלי, ושהיא לא רוצה שאני אדפק כמוהו. אח"כ היא סכמה הכל ואמרה "אתה לא הולך לשום ג'אז! על גופתי המתה!". היה בא לי למות. אח"כ היא גם אמרה לי שהיא מחליטה עלי ואני לא אעשה מה שבא לי. אז פניתי לאבא שלי, שחשבתי שמבחינתו יותר חשוב שזה ספורט מאשר שזה ריקוד, וגם הוא תמיד אומר לי שהוא רוצה לשמח אותי ולתת לי לעשות מה שאני אוהב באמת. אז כשפניתי אליו הוא אמר שהוא לא מסכים בשום פנים ואופן, ושהוא לא רוצה אפילו לדבר על הנושא. הוא השפיל אותי ושאל אותי למה אני חייב להיות חריג ולא נורמלי כמו כולם. בא לי ללכת לישון ולא לקום בבוקר. אני רוצה איכשהו להראות להם שאני רציני ולא מוותר על זה בקלות ושזה חשוב לי ושהם לא יכולים להחליט לי על החיים ושאני מספיק בוגר, אבל מצד שני אני ממש פוחד מההורים שלי. אולי אתם יכולים לעזור לי? מה לעשות?

BiGuy3000

New member
הממממ...

במקרה כזה- לא הייתי מוותר בקלות. אגב, יכול להיות שקרה משהו עם אחיך, שגרם להם להסתייגות מריקוד
בכל מקרה, לדעתי, עלייך ללכת לשם, אם מרשים לך ואם לא. פשוט לקום, וללכת. תעבור את השיעור, ותיקח אוטובוס\תלך ברגל\תיקח מונית, אם זה מסתדר לך. תסביר להוריך שאתה באמת רוצה להתחיל בזה, ושאתה אוהב את זה. תנסה לרכך אותם. אם הם בכ"ז לא מסכימים, בצע את השיטה הראשונה. אם אתה מקבל דמי כיס\עובד, אז אתה יכול אולי אפילו לשלם על השיעורים בעצמך
לגבי הכסף והתשלומים לא עולים לי עוד רעיונות חוץ מהנ"ל, אני אחשוב על משהו ואכתוב אותו יותר מאוחר.

יערה13

New member
תנסה להסביר להם כמה זה חשוב לך,

ותעלה את כל הטיעונים שכבר העלת, ותסביר להם שלמרות שתשקיע בריקוד עדיין תלמד לא פחות טוב ממה שלמדת עד עכשיו... קרה לי משהו דומה, אני מאז ומתמיד אהבתי תאטרון ועכשיו שאני אומרת להורים שלי אחרי 6 שנים של למידת משחק שאני רוצה ללמוד בתיכון תאטרון הם אומרים לי שאין בזה מקצוע ושלא שווה ת'כסף שלהם על זה ושהם מעדיפים שאלך לקולנוע מאשר לתאטרון... אז הסברתי להם, שזה מה שאני אוהבת לעשות יותר מכל וזה מה שאני רוצה להיות ואם יש להם חלומות אחרים לגביי שישכחו מהם כי זו מי שאני!

NoWords

New member
שמע... ../images/Emo8.gif

קודם כל, אהבתי את החתימה
christina rulz
קיצור... אני חושבת שאתה צריך ללכת לעוד כמה שיעורים.. ותלך יום אחד בסוף השיעור למורה לריקוד שלך, תגיד לה שאתה מאוד נהנה ואוהב לרקוד, תספר לה שההורים שלך מתנגדים, חושבים שזה יהרוס לך את הלימודים, הם חושבים שזה לא מתאים לבנים לרקוד ותבקש ממנה שתדבר עם ההורים שלך. שתנסה לשכנע אותם! שתפגיש אותם עם הצדדים החיוביים בחוג ריקוד. אני מניחה שהמורה שלך יודעת מה טוב בריקוד..והיא כבר תסדר הכול עם ההורים. הכי חשוב שאתה נהנה מזה. גם בענייני כספים, היום מורידים מחירים להורים שלא מסוגלים לשלם על ילדיהם.. אז אל תדאג! אם ממש תרצה, תשיג את זה. ב ה צ ל ח ה

LCA

New member
../images/Emo7.gif

הסיפור שלך מזכיר לי את הסרט "בילי אליוט" (ראית אותו? אם לא, כדאי לך!) אם ריקוד זה מה שאתה אוהב ואתה רוצה להמשיך בתחום תדבר עם ההורים שלך, תסביר להם כמה זה חשוב לך, כמה זה מוציא אותך מהשגרה, כמה זה נותן לך שמחת חיים... אם הם לא מוכנים להקשיב ולא לממן, תחסוך מהדמי כיס שלך את השיעורים, תדבר עם המורה שלך לריקוד ותסביר את המצב, תזמין את ההורים שלך לצפות בשיעור שאתה משתתף. העיקר לא להתייאש וכמובן לא לחשוב על התאבדות בגלל זה!! בהצלחה! תעדכן אותנו במה שקורה!

meytar

New member
גם לי זה הזכיר את הסרט נורא!

אשכרה בילי אליוט האמיתי.... גיא בן כמה אתה?? ואם אתה יכול תנסה לממן לבד את השיעור, ואם לא.... תצטרף לכדורסל?? אם אתה לא מתחבר לזה, אתה יכול לרקוד, אבל בחדר לבד, לא בחוג

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אני ממש מזדהה

נורא רציתי לעשות התעמלות אומנותית, אבל לפני שההורים שלי אפילו בדקו את האפשרויות, אמא שלי ישר שללה ואבא, כמו שפוט, אחריה. "זה לא מתאים לאורך החיים שלנו," היא אומרת לי. מה זה לא מתאים לאורך החיים שלהם, זה מתאים לאורך החיים שלי. היא יודעת כמה אני אוהבת תחרויות והופעות, ובכל מקרה היא שללה את זה. לאחר מכן התברר שטכנית זה לא אפשרי, אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שהיא התנגדה לכך גם קודם. גם לפני כמה שנים, רציתי להכנס להתעמלות קרקע בצורה מקצועית והיא לא הסכימה. אז עוד היה לי סיכוי להפוך את זה למקצוע. כיום, לאחר שנה וחצי שאני לא עושה התעמלות קרקע (למרות שהיום אני ממשיכה, אני ממשיכה רק כחוג), אין כבר סיכוי. מקצועי, זה לעולם לא יהיה. אלא אם כן אני אתאמן במהלך שלוש השנים הקרובות 12 שעות כל יום. אני גם מזדהה עם הקטע של השונות. ענה אל תצחקו, אך אם אני, למשל, הייתי אומרת לאחת מחברותיי: "זה לא יכל להיות נפלא אילו הייתי יכולה להיות נהר?" אז הן, כמובן, היו צוחקות. כל זאת רק בגלל שאני חושבת שונה. בגלל שאני שונה. אבל אלו מחשבותיי. אני אכן חושבת שלהיות נהר זהו דבר מדהים. כל החיות שסביבך. הפרחים שצומחים. ואתה, כל הזמן נע בכיוון אחד. ילדים שבאים להשתכשך במימיך. האין זה נשמע דבר נפלא? גם על הכתיבה שלי (אני כותבת הרבה סיפורים) אנשים רבים צוחקים. גם על כל הקטע של הריקודים שלי עם חישוק. כל זה מבדיל אותי משאר החברה. אבא שלך פשוט פוחד שזה יהפוך להיות עניין חריג בקרב השאר, כמו שהרבה אנשים חושבים שהריקוד שלי עם החישוק (אני מבצעת אותו מחר במסיבת חנוכה של החטיבה) דפוק למדי, וכל הזמן יורדים עלי בגלל שזה, נו טוב - חישוק. אפילו המורה לדרמה פחדה שאני אעלה את ההופעה הזאתי, מחשש של תגובות. מחשש שירדו עלי בחטיבה לאחר מכן. אני, לעומת זאת, לא הסכמתי להכנע. אני לא הסכמתי שישתיקו אותי. זאת דרך התבטאות עצמית, ואם מישהו אוהב להתבטא בצורה ששונה מזאת, אז שלא ירד עלי! ואני בכל זאת עושה מחר את הקטע. אני לא הסכמתי שלא להתבטות, ושום תגובה בעולם לא תעצור אותי. זה גם מה שאתה צריך לעשות. פשוט תעמוד על שלך. אל תסכים. גם אם נראה לך שאתה הולך נגד כל הסיכויים, תמיד תתעקש על שלך. אף פעם אל תוותר. בסוף, ההורים שלך חייבים להבין שזה באמת מה שאתה רוצה לעשות וששום דבר לא יכול לעצור אותך. אם אתה באמת מאמין שריקוד זה דבר שנועד לך, כך גם הוריך יאמינו בסוף. אם אתה באמת נועדת לרקוד, אז זה מה שתעשה בסוף. אל תדאג.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifוואו..

מיקי באמת אמרה לך שכדאי לא לעשות את הקטע כי יצחקו עליך
מעט הרבה חצופה, המיקי הזאת..

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif לא בדיוק...

היא אמרה שלדעתה זה ממש מקצועי והכל (היא אפילו חשבה שלמדתי את זה איפושהו! נע - לימדתי את עצמי!...
), אבל היא פשוט חששה מתגובות. היא אמרה שאני אעשה מהשאני רוצה וזאת בחירה שלי והכל, אבל זאת דעתה.

למעלה