בא לי להרוג מישהו

בא לי להרוג מישהו

כל היום הייתי בעפולה והסתובבתי וכל היום באוטובוסים אני עצבנית ולא מבינה איך אנשים עומדים בזה בלי לרצות לקפוץ מהגג או לצרוח על מישהו

אני עייפה סעמק

מודטחדש

New member
את עדיין מתעקשת

לא לעשות את הדבר הנכון ולהמשיך להתעסק עם כל מה שלא עוזר. אם כל אלה לא עזרו עד עכשיו, למה את חושבת שפתאום, במטה קסמים, הם יתחילו לעזור. חבל לי. יחד עם זה, אני מאחל לך הצלחה בכל מה שתעשי.

כרגע אני לא עושה שום טיפול יש תהליך מסויים

שאני עוברת ואני לא כותבת פה כי זה אישי מידי. מעבר לכך אני לא יכולה לפרט סתם היה יום של פריקת עצבים לא ישנתי בלילה וכל הלילה הסתובבתי אחרי ועדה מסויימת בעפולה בחיפוש אחרי חולצה סגולה וכמו להכעיס באף חנות לא היה מה שחיפשתי פלוס כל הנסיעות והתחבורה חזרתי בחרפון קל עד כבד.
אבל בסדר לא נורא. יש גם ימים כאילו. חבל רק שאי אפשר לצרוח ברחוב כי זה מאוד היה עוזר לפורקן של העצבים באותו יום. בסוף פרקתי אותם על החתול והנהג מונית הסכים שאני אפרוק את זה עליו אז הייתה נסיעה צרחנית לא נורא

s i s u

New member
צוחקת בהנאה מסגנון הכתיבה המקסים שלך

זה נראה כאילו את כותבת כמו שאת מדברת, אל תערכי את הודעותיך! :)

תודה:) האמת אני רוצה דווקא לנסות לכתוב

בשפה גבוהה יותר. אני לא אוהבת להשמע ככה כל כך.
אבל תודה

גם אני בהתחלה כשנתקלתי בכתיבה שלך בפורום נדלקתי עליה

וקשה לי להתחבר לאנשים על פי הכתיבה ( לרב אני מתחברת אליהם כשאני מרגישה אותם וזה פנים אל פנים אני יותר בקטע של אנרגיות פחות כתיבה), ואכן התברר שאת עוסקת בכתיבת ספרים
.
אז זה הדדי :)

אבל אין מה לעשות להרגיש אנרגיות של אנשים זה הכי טוב

אני סלחנית כלפי אנשים שמעצבנים אותי אם יש להם אנרגיה שנעימה לי .

s i s u

New member
הזמנתי אתכם לדירה שלי בעבר, עכשיו הושכרה

יכלת להרגיש את האנרגיות :)

מודטחדש

New member
אני רק שאלה קטנה

באיזה כיוון הכניסה לבית שבו הדירה שלך? פירושו, כשאת עומדת בדלת הכניסה, לאן מופנה הגב שלך?

מודטחדש

New member
זה עוזר להבין את הויברציות הטובות שיש בה

יש אדריכלות עתיקה שמלמדת איך לבנות בית בצורה נכונה. בית שיביא לגרים (או לעובדים) בו רק מזל וחיים טובים, מאושרים ובריאים. כל כיוון אחר למעט המזרח (עדיף) או הצפון (second best) מביא מזל נאחס. כל כיוון עם הבעיתיות שלו. לדניאל יש אתר על האדריכלות הזו. אני מניח שהאישיות שלך גם תרמה לא מעט לטוב שנאגר בבית הזה.

מודטחדש

New member
"טיפול"

"כותבת פה" כל אלה הם רק מלים. האמיני לי שזה לא היה "
פריקת עצבים​
". כי "
פריקת עצבים​
" מצביע על איזה שחרור. פרוק של העצבים. סילוק שלהם. מה שהיה לך זה "עצבים". יש דרך עצומה ל-"
פריקת עצבים​
". עם הדרך הזו, סגול, חנות, ועדה, ישנת או לא, תחבורה, אפילו לצרוח ברחוב... כל אלה לא מצליחים להעיב על האושר הפנימי האינסופי שיש בתוכך והדרך הזו נותנת לםך את הכלי היעיל ביותר להתחבר אליו..

למעלה