"בא לי להקיא" -

סנטה

New member
"בא לי להקיא" -

אני כותב את ההודעה הזו אחרי ייאוש ותסכול רב ! אני חולה במחלת קרוהן,מאובחן כבר שנה...אבחנו לי את המחלה בצבא ומשם בעטו בי אותו בקצב מהיר לאזרחות כי הצבא לא לוקח אחריות... השובע האחרון היה שבירה לגמרי אחרי שבלעתי 14 כדורים ביום כולל אנטיביוטיקה ( 2 סוגים) כדורים שקשה לבלוע ועוד כל מיני דברים "טעימים". זה לא עוזר,לפעמים כן לפעמים לא. ממש מעוניין לעבור לרפואה אלטרנטבית או משהו אחר יש המלצות ? רופאים ? תודה !

יש המלצות....

ההמלצה שלי היא הומאופתיה. מחברי פורום אחרים תקבל המלצות נוספות.... רופאים? בין המטפלים ברפואה משלימה לא תמצא הרבה רופאים. והיותו של אדם רופא לא בהכרח מעידה על רמת הטיפול. בגדול, לרפואה המשלימה על ענפיה יש יכולת טובה מאד להשאיר את הקרון במצב כמה שיותר רדום. אז מומלץ לקרוא על השיטות השונות, לדבר עם מטפלים ולרוץ לטיפול. כל טוב עירית

קרוהן

היא מחלה כרונית, וקשה לומר שאפשר להחלים ממנה. עם זאת, תזונה נכונה (מותאמת למצב הספציפי), יכולה לעזור, כמו גם שימוש בצמחים. המלצות על תזונה (כדאי לשים לב למה מועיל ומה מחמיר את המצב), תוספים צמחים וכו', כדאי לקבל אצל נטורופת. אני מניח שמיד אחרי יופיעו גם המלצות לדיקור ולהומאופתיה, וכאן המקום שלך להחליט מה אתה מעדיף- כשבכל שיטת טיפול שתבחר- צריך להקפיד גם על הצד התזונתי.

חבר ../images/Emo24.gif

גם אני חולה בקרוהן. אובחנתי לפני פחות משנה. זוהי אכן מחלה אשר מצריכה אותך לכוחות נפש של לוחם מובחר. יש גם משברים והכי חשוב לצאת מהם מחוזקים. אני ממליץ לך לכתוב בפורום קרוהן וקוליטיס ב- YNET. אני כתבתי כאן הודעה דומה לפני כמה חודשים לאחר משבר ותחושותי היו זהות לשלך. גם אני עדיין מנסה ללא הצלחה למצוא מרפא אלטרנטיבי או דרך כלשהיא לצאת מעול התרופות האדיר (גם אני לוקח גרמים ספורים של תרופות מדי יום). הרשה לי לשתף אותך/כם במה שעבר עלי בחודשים האחרונים. לאחר שכתבתי כאן בפורום קיבלתי הודעה מאישה מקסימה (שאולי היא לא יודעת כי לא הודתי לה מעולם אבל אני מודה לה מדי יום על המסר ששלחה לי ) לתיבת המסרים שלי ששינתה אצלי הרגלים רבי שנים בתחום התזונתי. היא גרמה לי להתבונן בהרגלים התזונתיים היומיים שלי - לכאורה הדבר הכי פשוט בעולם אבל אני לא ייחסתי לו מעולם חשיבות בטיפשותי - וגיליתי שבמשך שנים רבות באופן לא מודע הזנתי את הגוף שלי ברעלים אבל לא הייתי מודע לכך. הבטן שידרה ואני לא הקשבתי לה ! חשבתי (ואני חושב שגם נחשבתי) שאני חזק ובריא. עשיתי ספורט כשעה על בסיס יומי. לא חשבתי מעולם שיום אחד אהיה מוגדר כאדם חולה ותלותי בתרופות. אבל יחד עם זאת דע לך שאין פתרונות קסם. אני רוצה לשתף אותך בשטות שעשיתי : בחודשים האחרונים התחלתי טיפול נתורופתי (שעד כה אם להיות כנה אתך אינני יודע אם תורם לי במשהו וזאת בלשון המעטה) ואני ברמיסיה כבר כמה חודשים. לפני כמה שבועות סבלתי ממשבר נוסף עם הטיפול הקונבנציונלי לאחר שהבנתי ואני מבין גם היום שהכדורים לא בריאים לגופי ולאחר ביקורת שתליתי בה ציפיות רבות כי הרגשתי ממש טוב רופא הגסטרו שלי הודיע לי שלאור הבדיקות אאלץ ליטול את התרופות לעוד שנים רבות. הייתי שבור לחלוטין. החלטתי בטיפשותי להפסיק נטילת כדורים על דעת עצמי לשלושה וחצי שבועות. המצב הרפואי שלי לא נהיה יותר טוב אלא להיפך - חלה הדרדרות וכעת שבתי להשתמש בכדורים. לכן אני ממליץ לך להמשיך בטיפול קונבנציונלי עם הכדורים הסיוטיים והכמות האסטרונומית ובמקביל לנסות למצוא לך מטפל אלטרנטיבי שיעזור לך (אני גם בחיפושים יומיים בינתיים ללא הצלחה ורק מתרושש מכך
) המלצה נוספת - חפש לך רופא גסטרו שביקור אצלו זה לא 10 דקות כאשר 3 מטופלים מוזמנים לאותה השעה וממתינים שעה וחצי בתור. יש רופאי גסטרו ששיטת הטיפול שלהם מבוססת על הקשבה אמיתית לחולה ולצרכיו ולא ל-10 דקות. ובקשה אחרונה מיוחדת מחברי הפורום - אנא ספרו והמליצו לנו על שיטות טיפול נוספות ומטפלים להן יש הצלחה עם מטופלי קרוהן וכוליטיס. אנו זקוקים לזה.

RavidAtia

New member
קרוהן

מכיוון שזו מחלה שגם הרפואה המערבית מכירה בה כמתפרצת על רקע ריגשי ושייכת למחלות האוטו אמוניות בהן הגוף תוקף את עצמו, הייתי ממליצה לך ללכת לכיוון הזה. רפלקסולוגיה ופרחי באך נראים לי שני דברים מאוד מוצלחים לעניין זה. בהצלחה!

hal767

New member
ריפוי קרוהן בדרך הטבעונות

לריפוי הטבעוני המדעי "היגיינה טבעית" יש דרך לרפא את הגוף מהמחלה הזאת. אין לשיטה זו יכולת לתקן נזקים בלתי הפיכים. בשלב ראשון עוצרים את התקדמות המחלה, ובשלב השני לייצר תהליכי ריפוי. אין שימוש בתרופות מכל סוג בשיטה זו, אלא סילוק גורמי הבעיה ומתן תנאים לגוף לרפא את עצמו. זה מתבטא בתזונה צמחונית אורגנית המותאמת למקרה והקפדה על קיום אורח חיים מתאים. בהחלט ישנה התייחסות לנושאי הנפש. דברים אלה דורשים מהפציינט מוכנות לשנות הרגלי חיים ותזונה.

למעלה