בא לי להקיא גם

בא לי להקיא גם

הפורום ירד לשפל חסר תקדים . אתם אולי עיוורים אבל אנשים מצביעים ברגליים. פעם היה מה לקרוא פה דברים עם מחשבה או רגש. היום זה רק זיבולי שכל . אולי זה רק החום וזה יעבור ואלי הפורום משתנה באופן סופי והופך לצ´ט רדוד.ואל תגידו מי אתה ואתה יכול ללכת ושאר התגובות הרגילות שלכם כי אני הייתי חלק מכם וזכותי להצטער על מה שקורה למה שהיה פעם הבית שליגם כן. עדיף שתתעלמו מההודעה הזאת מאשר שתתחילו עם ההתגוננויות המטופשות. ולמה החלפתי שם? כי מי שלא אתכם הוא האויב שלכם.אתם לא באמת יודעים לקבל ביקורת.אני את שלי אמרתי.

אני נורמלי מאוד

רק שלא ממש אוהב את הניקים המשונים אם יש לך משהו להגיד בכבוד, תגידי אותו בגלוי ואז תקבלי התייחסות רצינית אי אפשר להתחבא ולצפות לייחס רציני ואם יש לך משהו להגיד לי אישית יש לי את תיבת המסרים

מו שיקו

New member
עופייייי

זכותך לא לאהוב את הניקים המשונים אבל למה אתה לא מתיחס לטענה? רק מהסיבה שמישהו לא רוצה להיזדהות ? אנשים כואב להם,לא נהנים,ואומרים מה שהם חושבים וחותמים בניק משונה,אז מה קרה?לי זה בכלל לא מפריע הרבה יותר מפריעה לי העובדה שהם צודקים והפורום הזה נראה מאוד מאוד לא רציני ,

m i c h a l i

New member
קבלו ../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

אוהבת אתכם.... תמשיכו ככה.... לפחות עד ששחר יחזור.... הוא כבר יראה לכם....חחחחח אינדיאני... אין איזו קריאת קרב? סחתיקה.... ממשיך להתעלם?! טאקי.... יאללה תערכי את התותחים...אני אביא את הפצצות

מסכים איתך .. אבל...

למה להיתחבאות אחרי מסכה ..?? אם באמת היה חשוב לך , היית מופיע בשימך האמיתי , אולי אז היו לוקחים אותך ברצינות .כי על אנשים יקרים לא מוותרים בקלות . זה לא נורא כ"כ להגיד את דעתך .. גם שאחרים חושבים אחרת .. מי שלא יודע להיתמודד עם ביקורת ... לא יודע להיתמודד כלל. חושב על המחר .. אבל חי את היום

tot15

New member
סחטיקה

הרי מי כמוך יודע שעל אנשים יקרים לא מוותרים בקלות לא?

תותי....

על אנשים יקרים לא מוותרים .. אלא אם כן ... הם מותרים עליך . חושב על המחר .. אבל חי את היום

tot15

New member
סחטיקה

אם הם באמת יקרים לא מוותרים עליהם ומסים לשמור על הקיים במיוחד אם אותו אדם יקר מתנצל ומנסה להחזיר את המצב לקדמותו

yafit75

New member
כנראה שאני עומדת באמצע בין

תות ליאללה סחטיקה... אין לי בעיה, אני יכולה ללכת, אין לי בעיה,,, רק תגידו. תות, ויאללה סחטיקה... באמת לא התכוונתי להידחף לכם באמצע... סליחה

למעלה