בא לי להכין מרק

בא לי להכין מרק

יש רעיונות למשהו קליל, בלי מרכיבים מיוחדים, שאין בבית, בלי בשר/עוף, ובלי אבקות מרק. ???????????????????

pirge

New member
מרק עגבניות וגריסים. או אורז ותפוחי

אדמה. 2 כפות שמן 4 שיני שום כתושות או בצל קצוץ 4 עגבניות גדולות מגוררות גס או לרסק במג'ימיקס תפוח אדמה קטן חתוך לקוביות כף וחצי כפות רסק עגבניות + כף קטשופ רבע כוס גריסים או אורז 2 כפות כוסברה \\פטרוזיליה 7 כוסות מים מלח פלפל לטגן בשמן את השום\בצל. מוסיפים עגבניות. מאדים 5 דקות. מוסיפים תפוח אדמה,רסק,גריסים, כוסברה,בוחשים ומאדים עוד 7 דקות. לבחוש מדי פעם. יוצקים את המים ומרתיחים. מנמיכים להבה ומבשלים 30 דקות. לבחוש מדי פעם. לתבל. לטעום....לשפר תיבול.

רוני471

New member
מרק מלפפונים קר../images/Emo140.gif

3מנות בערך 1גביע לבן או אשל או שמנת 1 כוס חלב קר 1שן שום כתושה מלח מלפפון חתוך דק לערבב הכל, טעים ומרענן ניתן להוסיףשמיר קצוץ או נענע ,

רוני471

New member
מרק אפונה

6 מנות 1בצל בינוני קצוץ דק 4 שיני שום פרוסות 3כפותש מן זית 2 גזרים 2 גבעולי סלרי 1 כוס אפונה 6 כוסות מיים רותחים מלח \פלפל שחור מטגנים בצלבשמן,מוסיפים גזר סלרי מוסיפים מיים חמים לסיר+ האפונה מבשלים עד לריכוך הירקות,מתבלים מרסקים הכל לתערבות אחידה,לא חייבים לגמרי,משפרים תיבול ומבשלים עוד כמה דקות,

תודה לכן!

בסופו של דבר, הכנתי קוסקוס עם מרק ירקות, מכל מה שהיה לי בבית: בצל, שום, תפוחי אדמה, גזר, ברוקולי, כרובית וגרגרי חומוס. יצא טעים מאד!

למעלה