בא לי להחליף סקר

בא לי להחליף סקר

כל מי שיש לו רעיונות לסקר חדש בבקשה שילחו אותם אליי או בהמשך להודעה זו או במסר אישי או לאימייל שלי חוץ מזה שיהייה לכם חמשוש נהדר ומקסים

חברים שיתוף פעולה בבקשה ../images/Emo13.gif

מקפיץ

אני צריך לשים לי כחול בשביל זה?

נו חברה לא ליהיות קטנונים קצת שיתוף פעולה
בבקשה|חיוך כמו שסימבה עושה במלך האריות כשהוא מבקש מאמא שלו ומאמא של נלה ללכת לבית קברות של הפילים|

קולאז

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב !-!-!

סוף סוף...!!! מיוזיק מזל טוב ובהצלחה... וסתם שאלה? לאן נעלם מוטי (מיוזיק דוד)?

מוטי עושה חיים עכשיו ../images/Emo6.gif

והוא יחזור אלינו מחר עד אז תאלצו לסבול אותי
חה חה חה (צחוק אכזרי) ויאללה רעיונות לסקר אה ותודה על הברכות
(לפחות מישהו שם לב
) יאללה שיהיה לכולנו שבת שלום ובהצלחה לכולם במשחק השבת ויאללה תארגנו לי כבר סקר "תשיגו לי מקרררררר!"

זיגוטה1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif

המ אפשר מה דעתכם על הפורום? או איזה משחק אתם הכי אוהבים? או מה אתם עושים בחופש?... בלי קשר.. סתם להיות נחמדים..

אני בכלל בעד נחמדות

אפילו לארגן מפגשים זה נחמד אבל רגע לאט לאט בואו נתחיל בסקר תודה על הרעיונות הם נרשמו לפני
אמממ אני חושב שהיה סקר על איזה משחק אתה הכי אוהב אבל מאז התווספו הרבה משחקים (טוב נו נכנסתי חזק לקטע
) אממ אולי ניתן לזה עוד כמה זמן ונעלה עוד אחד פשוט לפני שבועים נגמר אחד כזה

naps

New member
Mim"l!

מזל טוב על חזרתך לתפקיד! רעיונות לסקר אין לי
מצטער. אבל רעיון יש: זה לא ממש קשור ל"משחקי שירים" אבל קשור למוזיקה אז אני לא יודע עד כמה זה קשור לפורום. בכל מקרה, בתאום עם המנהלים, פעם בשבוע מישהו ימליץ על שיר\אלבום\להקה וכדומה, יסביר למה הוא אוהב את זה וכו´. אגב, בדיוק באותה מידה זה יכול גם להתאים ל"זיהוי שירים" וזה יכול להיות משותף לשני הפורומים, בייחוד בהתחשב שאלה אותם מנהלים. סתם רעיון...

d.r.-rock

New member
היי בוקר טוב .-)

תודה
וקצת היסטוריה
פורום משחקי שירים הודקם כנספח לפורום זיהוי שירים משום שהיו תלונות שהמשחקים דוחקים את כל ההודעת של זיהוי השירים למטה הוחלט לפתוח פורום נוסף עם אותה הנהלה שיהיה משותף לזיהוי שירים (בעקיפין זו הסיבה שהוא לא מופיע ברקשימת המפורומים - למרות שאינ לוחץ על המערכת עכשיו...) בכל מקרה בזיהוי שירים אין לזה מקום כל כך אבל כאן בהחלט יש יש איזור כזה שנקרא לוח המועדות בפורום הוא לא נמצא בשימוש יותר מידי נראה לי ש זה יהיה מקום ראוי ביותר בשבילח המלצות מסוג זה מה אתה אומר אולי תעלה ללוח?

naps

New member
כמה דברים.

1. אני יודע שהפורום הוקם כנספח של זיהוי שירים. 2. הפורום כן נמצא ברשימת הפורומים! 3. אני אעלה המלצה\ות אבל לא חושב שהיום. בימים הקרובים. 4. אין ארבע. תודה. שלום. יום טוב.

naps

New member
עוד משהו.

סתם כדי להיות קטנוני. הצחיק אותי שבעמוד של הלוחות יש את המשפט הבא: "ההודעות בלוח על אחריות הגולשים בלבד. העלאת ההודעות ללוח אינה מהווה המלצה|סגדש| מכל סוג שהוא" כשבעצם אצלינו המטרה היא דווקא כן להמליץ. סתם התחשק לי להיות קצת קטנוני.

naps

New member
תיקון הדגשה!

סתם כדי להיות קטנוני. הצחיק אותי שבעמוד של הלוחות יש את המשפט הבא: "ההודעות בלוח על אחריות הגולשים בלבד. העלאת ההודעות ללוח אינה מהווה המלצה מכל סוג שהוא" כשבעצם אצלינו המטרה היא דווקא כן להמליץ. סתם התחשק לי להיות קצת קטנוני.

גם לי מותר קטנוניות?

קצת נו בבקשה... קודם כל הככונה שלי הייתה שהוא לא נמצא במקום הראוי לו באשכול של המוזיקה אלא בבידור ופנאי שככה מי שמוזיקה בעצם מעניינת אותו ויכולל להמשך גם לתחום הזה במוזיקה בעצןם לאיודע על קיומו לכן אני חשוב שהוא צריך להופיע באשכול של מוזיקה (אם לא גם אז במקום) כי שם זה בעצם המקום שלו אתה יכול לחלוק עליי אבל זו דעתי דבר שני בקשר ללוחות קראתי את האותיות הקטנות והאדומות ועכשיו התרגום שלהן אין איסור על המלצות של גולשים מה שההודעה אומרת זה שהמערכת מסירה מעליה כל אחריות בקשר ללוחות היות ויכול ליהיות מצב שבו מישהו יפרסם מחשב ויתן פירוט שיקרי ובן אדם כן יל ויקנה את המחשב על סמך הפירוט שקיבל בלוח אז המערכת אינה אחראית לכך בגלל זה רשמו שם שזה לא מהווה המלצה אבל במודע אנחנו פותחים איזור של המלצות לדיסקים של גולשים ובמודע ידוע לנו מראש שזו דעה של המשתמש אז זה בסדר להמליץ עד כאן קטנוניות להיום
שבת שלום

naps

New member
למה "עד כאן קטנוניות להיום"?

אפשר להמשיך!
טוב, לא....

אמירש

New member
התכוונתי...

שכתוב: בהנהלת: Music is my life. לכן שאלתי איפה מוטי, האם הוא עדיין מנהל הפורום?

למעלה