בא לי להוסיף, להתרגש

זהו! חצי יובל מאחורי. אישה מדהימה אהבה לא חסר. והחיים ללא תלונות מאף כיוון. יחד בנתינה משותפת לזוגיות, להשקיע, לבלות יחד גם סתם קפה, להתרגש, לשמר. ועדיין אני מביט בנשים ומחפש אחת להתרגש איתה.
משהו קבוע ולא יומיומי.. כן בגידה נטו... לא מצליח להתחמק ממחשבות וחיפושים.
אני לגמרי מאלו משקיעים. אוהב לפנק מזר פרחים ועד אוזן קשבת ומסגים שמפליגים איתם למחוזות חדשים.
ואם הגעתם עד לכאן - תודה.
אשמח לשמוע למה. למה אני מתמודד עם הרצונות האלו העלולים לפרק את החלום המדהים שבנינו.
תובנות יתקבלו בשמחה ובאהבה🙏

קבצים מצורפים

• IMG_20250301_110124.jpg
    IMG_20250301_110124.jpg
    4.4 MB · צפיות: 3

ריקי זו אני

Well-known member
זהו! חצי יובל מאחורי. אישה מדהימה אהבה לא חסר. והחיים ללא תלונות מאף כיוון. יחד בנתינה משותפת לזוגיות, להשקיע, לבלות יחד גם סתם קפה, להתרגש, לשמר. ועדיין אני מביט בנשים ומחפש אחת להתרגש איתה.
משהו קבוע ולא יומיומי.. כן בגידה נטו... לא מצליח להתחמק ממחשבות וחיפושים.
אני לגמרי מאלו משקיעים. אוהב לפנק מזר פרחים ועד אוזן קשבת ומסגים שמפליגים איתם למחוזות חדשים.
ואם הגעתם עד לכאן - תודה.
אשמח לשמוע למה. למה אני מתמודד עם הרצונות האלו העלולים לפרק את החלום המדהים שבנינו.
תובנות יתקבלו בשמחה ובאהבה🙏
שמע חביבי לגברת מזדקנת... ומכאן בעלת ניסיון בחיים...
אתה לפי הכתוב בן 25 שחי חיי דבש עם אשה. אבל... ואני מבינה שאתה צועק פה 'הצילו'... כי היא מושלמת עבורך ואתה חושב שאתה רוצה יותר, ובאמת הרצון ליותר זה הכי סבבה בעולם.
אז מאחר שאתה בגיל שיכול לענג אשה שלוש פעמים ביום ולפחות לגמור פעמיים בכל פעם... אני די בטוחה שלא תזדקק בסופו של יום בגברת נוספת ואת זו המושלמת תעשה לעוד יותר מאושרת... או הרבה יותר מאושרת.
אבל... אם אתה פרח שנבל ליד פרח שנובל...ואתה רוצה לשמר את האוכל הטעים שהיא מכינה... או שאתה מבסוט שלצידך אשה נקיה שמריחה שושנים... קח הפסקה יזומה (רק תודיע לה) תתנזר... לתקופה שתרגיש חזק חזק איך ההורמונים משגים אותך ואז אחרי כמה חודשים תיכנס לבקר אותה... תראה איזה אקסטזה תעבור לך במערכת, אבל תבדוק מסביב... אולי הפכת לטייס משנה???

אבח"י

Well-known member
בטוח שהשלמת את כל הפנטזיות, המטרות - האם אתה מרגיש כמו אתלט אולימפי אחרי שהשיג מדליית זהב?
מהתיאור שלך, השיעמום חוגג במחוזותיך. אין קשיים, אין אתגרים - כלום.
אז קצת פלפל, אני מבין, להרעיד את הספינה השטה לה על מי ים רגועים.
אני לא ממליץ על דבר וחצי דבר.
אתה מחפש ריגושים, אולי תצא להרפתקאה בג'ונגלים בסגנון "שרידה"?
אבל, היי, אם כלכלית אתה מסוגל לממן גירושים ולהישאר ללא מחסור כלכלי, לך על זה.

נערך לאחרונה ב:
לא קשור לכלכלה. נשוי לאישה של חיי. אחרי עשרות שנים אני בר מזל. בוחר בה כל בוקר מחדש. לא פעם אנחנו משוחחים, מחדשים, מתרגשים, וגם שוחים ערומים בכנרת (חוף פרטי של חקלאי) . אין עליה (חוצ ממני חח) . ועדיין יש בי דחף.. לא ההיגיון, לא השעמום, לא האהבה הם המכשול כאן

קלייטון.ש

Well-known member
לא קשור לכלכלה. נשוי לאישה של חיי. אחרי עשרות שנים אני בר מזל. בוחר בה כל בוקר מחדש. לא פעם אנחנו משוחחים, מחדשים, מתרגשים, וגם שוחים ערומים בכנרת (חוף פרטי של חקלאי) . אין עליה (חוצ ממני חח) . ועדיין יש בי דחף.. לא ההיגיון, לא השעמום, לא האהבה הם המכשול כאן
זה כמו אלה שאומרים "כמה אפשר לאכול ביסלי בצל, לפעמים בא לך ביסלי פלאפל".
אני אומר על זה שאני טוב לי עם ביסלי בצל ואפילו שאני רואה בחנות על המדף גם ביסלי פלאפל, לא עולה בדעתי לקחת.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זה כמו אלה שאומרים "כמה אפשר לאכול ביסלי בצל, לפעמים בא לך ביסלי פלאפל".
אני אומר על זה שאני טוב לי עם ביסלי בצל ואפילו שאני רואה בחנות על המדף גם ביסלי פלאפל, לא עולה בדעתי לקחת.
בעבר כתבת כבר יותר מפעם אחת דברים שלא עלו בקנה אחד עם מה שאני חושב אבל זה בסדר (גם לך מותר לטעות לפעמים).

אבל להעדיף ביסלי בצל על ביסלי פלאפל ??????

קלייטון.ש

Well-known member
בעבר כתבת כבר יותר מפעם אחת דברים שלא עלו בקנה אחד עם מה שאני חושב אבל זה בסדר (גם לך מותר לטעות לפעמים).

אבל להעדיף ביסלי בצל על ביסלי פלאפל ??????
לכן אני שומר את הנטיה הזו בסוד מוחלט.
אף אחד ממכרי לא יודע שאני אוהב ואוכל ביסלי בצל.
כשהאשה בעבודה אני יורד לשרונה, משיג שקית ביסלי בצל גדולה, יושב ומחסל אותה תוך צפיה באימהות הצעירות עם התינוקות שבאו לבלות בגינה.
אם היא תשאל איך עבר היום שלי אין סיכוי שאספר על החלק הזה.

סופהו 1

Well-known member
לכן אני שומר את הנטיה הזו בסוד מוחלט.
אף אחד ממכרי לא יודע שאני אוהב ואוכל ביסלי בצל.
כשהאשה בעבודה אני יורד לשרונה, משיג שקית ביסלי בצל גדולה, יושב ומחסל אותה תוך צפיה באימהות הצעירות עם התינוקות שבאו לבלות בגינה.
אם היא תשאל איך עבר היום שלי אין סיכוי שאספר על החלק הזה.
וואו, קלייטון, חתיכת סוד.
איך אתה מתמודד עם סודות כאלו לאורך החיים?
ישן טוב בלילה, או שזה מדיר שינה מעיניך?

למעלה