בא לי לברר משהו

saritkm

New member
בא לי לברר משהו

טוב, אני בת 16, ומגיל 4 בערך אני רקדתי בלט מודרני והקדמתי ובכיתה ד' גם הצטרפתי לג'אז והתקדמתי ללהקה ואז כשעליתי לחטיבה הפסקתי את כל הריקוד בבום. האמת שזה היה כי הייתי אמרוה לעלות לכיתה של ממש מתקדמים, וגם הכל נהייה יותר קפדני, ובלט קלאסי, ופתאום חייבו אותנו לבוא לשיעורים על בגדי בלט וגרביון, ואני, כשהבנתי שאני צריכה להיות עם בגד בלט גם בשיעורים ושכולם יראו את הגוף שלי, לא רציתי ובגלל זה הפסקתי לרקוד. אני חושבת שאתם יכולים להבין בעצמכם כמה צער היה לי כל השנים האלו [4 שנים] בלי ריקוד. חוץ מזה שהשמנתי ויצאתי לגמרי מכושר, הגעגועים האלו לריקוד פשוט הרגו אותי. לא יכלתי לראות מופעים של מגמת המחול בטקסים של בית ספר אפילו, זה הרג אותי שוויתרתי על זה, והייתי בטוחה שהכל כבר מאוחר מדי. ניסיתי לחזור לרקוד בכיתה ח' אבל תסכל אותי שאיבדתי את הכושר ואת הגמישות שלי ולא חשבתי על זה שזו רק ההתחלה ואני עוד צריכה לעבוד על זה בשביל לחזור לעצמי, אז פשוט וויתרתי, ואמרתי לעצמי שאני יכולה לשכוח ממחול. השנה החלטתי שאני חוזרת לרקוד, ולא אכפת לי כמה זה יהייה קשה. אני מתכוונת ללכת לסטודיו שיש בישוב שלי, ואני מקווה שזה יעבוד. השאלה שלי אם יש פה אנשים שגם עשו פעם הפסקה, וכשהם חזרו אם הם הצליחו לחזור לעצמם, או שהם נשארו בפיגור אחרי כולם.

אני

גם למדתי מגיל צעיר, ובלשב מסויים הפסקתי לרקוד למשך שנתיים והשנה חזרתי לרקוד קלאסי והייתי מאחורי כולם ואני גם לא רקדנית מעולה כמה שאני מנסה אני לא הכי טובה, ואני חייבת להגיד לך שהשתלבתי יפה מאוד בקבוצה גם מבחינה פיזית וגם חברתית. אם תחזרי ותשקיעי ותעשי את זה כי את באמת אוהבת ורוצה להתקדם בזה את תצליחי, אני בטוחה שתצליחי, גם אם כבר אין לך כושר את תחזרי ואת יכולה גם לעבוד בבית. ואני ספר לך עוד משהו, השנה הצטרפה לסטודיו שנאי לומדת בו אחת בת 17, בכיתה יא' שמעולם לא רקדה קודם ואפילו היא אומנם לא מגיעה לרמה של הבנות המקדמות אבל היא השתלבה יפה והיא מצליחה לאט לאט! אני חושבת שאם את תאמיני בעצמך ותאמיני שאת יכולה להשתלב ולהגיע לרמה המיוחלת את תגיעי! בהצלחה :)

גם אני!

אני רקדתי מגיל 6 והפסקתי בגיל 11. כלומר שרקדתי רק 5 שנים אבל התאהבתי בבלט הקלאסי! ואז מסיבות נורא דומות לשלך הפסקתי... השנה אני בכיתה ח' והתחלתי ללמוד במגמה למחול בבצפר שלי. כשבכיתה ז' ראיתי איך הבנות במגמה מופיעות זה גם אכל אותי מבפנים ולא יכולתי הייתי חייבת לרקוד גם. הלכתי לאודישן למגמה ולמרבה הפלא התקבלתי למרות שאני בהחלט בפיגור אחרי שאר הבנות ככה אני מגלה השנה! אבל אני לאט לאט מתקדמת ואני משתדלת מאוד ומקווה שאני אחזור לרמה שבה הייתי. אני בטוחה שגם את תחזרי! שמעתי פעם מן כזו אמרה לא זוכרת במדויק אבל: מי שרכב פעם על אופנים והפסיק יוכל לרכב עליהם גם בעוד 10 שנה." כי ככה זה מה שידעת ומה שעשית לא נמחק בכמה שנים. אין דבר כזה. ואת ואני וזו שכתבה מקודם (פשוט אני חדשה אז אני לא כל כך יודעת ת'שמות) עוד צעירות ונוכל להתקדם לאט לאט גם לרמה של שאר הבנות שמסביבנו וגם אפילו אם נרצה ונתמיד-לעבור אותן. מאוד מקווה שעזרתי לך והאמת שגם עזרתי לעצמי לפרוק קצת...

Miss shokolit

New member
אני....../images/Emo9.gif

רקדתי בגיל 6 עד גיל 7....כן, זה לא הרבה, אבל ממש אהבתי את זה.... ואז זה התחיל להיות קצת קשה ויותר קפדני, אז יצאתי.... ובכיתה ד' בגיל 10 חזרתי לרקוד, ועבדתי קשה עד שחזרתי לכושר, ולגמישות שהייתה לי, ועד עכשיו אני רוקדת באותו בצפר למחול (זוז במחול) והרמה שלי פשוט ענקית, כאילו, חזרתי לעצמי, ובגדול....חחחחח...

Dark Amy

New member
זה אתם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עם ה...

זוז במחול מהההה זוז במחול אההההההה נכון?

ליאל 16

New member
זוז במחול הלהקה של מודיעין

בפסטיבל כרמיאל הלהקה של מודיעין לא הפסיקו לשיר את השיר הזה אני כבר זוכר אותו בעל פה מה (מחיאת כף) מה (מחיאת כף) מה (מחיאת כף) מה (מחיאת כף) מה (מחיאת כף) מה (מחיאת כף) זוז במחול אההה זוז במחול אהה זוז במחול אהההההההההההההההה דרך אגב אני ליאל נעים מאוד

Dark Amy

New member
כןןן ו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש חשוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שמעתי לפחות 3 אנשים מכל להקה שהיא לא זוז במחול שרים את השיר הזה בהתלהבות ופריחיות מוגזמת
דרך אגב! הנצל"ש היו בכרמיאל להקה שהגיעה גם לגמר, הם לבשו בגדים שחורים עם עיגולים כחולים... להקת "באלאנס" מגבעתיים! אני מחפשת מישהו משם שדיברתי איתו במסיבה לפני התוצאות ומאז אבדו עקבותיו... אז אם מישהו מכיר אותם צרו קשר

ליאל 16

New member
חחחחח כן נכון! גם אצלי זה קרה

בכרמיאל היו רגעים שגם מצאתי את עצמי פתאום לזמזם לעצמי זוז במחול אהה זוז במחול אהה זוז במחול אההה

ליאל 16

New member
חחחחח כן באמת פירסום

אבל את האמת הם כבר דאגו לעצמם לפרסום בכרמיאל

ליאל 16

New member
חחח איך אפשר היה שלא לשמוע את השיר?

ולמה לא היית בכרמיאל השנה?

ממ..../images/Emo110.gif

אני התחלתי לרקוד מגיל חובה נראה לי.. ואז בכיתה א' באמצע ככה עברתי דירה ואז הפסקתי ללמוד שנה ואז המשכתי..

אההה....מוכר

אני רקדתי כל הנים עד כיתה ז' בכיתה ז' החלטתי שהריקוד תופס לי המוןןן זמן מהחיים ושלא בא לי יותר ברור של השנה התחרטתי שהפסקתי כי זה כבר היה חלק מהחיים שלי בכיתה ח' חזרתי לריקוד השקעתי המוןןןןןן כדי לחזור לעצמי ועכשיו אני חושבת שאני יותר טובה ממה שהייתי קודם!

למעלה