בא לי לברוח....

Bananit84

New member
בא לי לברוח....

להיעלם... אם לא לנצח, לפחות לכמה ימים. ללכת להתאייד באיזו ארץ קרירה. בלי פלאפון, בלי אינטרנט, בלי לדעת את השפה, ללכת לאיבוד אי שם..... נמאס לי מהחיים הריקים האלה שאליהם אני מתעוררת כל בוקר, נמאס מהלילות שנועדו רק כדי להביא אותי לעוד יום של רדיפה אחר הזנב של עצמי. עוד יום ללא תכלית. עוד יום ריק ומשעמם.

Bananit84

New member
אחחח.... אין כמו עופר לוי....

דרך מפתה עופר לוי מילים: דוד זיגמן לחן: מומין סטלר תפילה לאלוהי תן דרך לחיי אבדה בי השליטה בדרך מפתה פוגש בחברי מדברים כולם עלי הרסתי את חיי מדוע אלוהי אתמול הכל היה יפה כל כך סביבי היום אני לבד לא מבין מה איתי היה לי כל דבר איבדתי הכל שקעתי בסמים הסבל גדול ביום אביב של שמש קר לי בתוך הנפש בלב קפא הרגש אהובתי בלב קפא הרגש נשמה שלי ניסיתי לדבר רציתי לספר על הכאב המר שבגופי עובר חשבתי עד מתי הסבל לחיי הפרתי נדרי אלייך אלוהיי אתמול הכל היה יפה כל כך סביבי היום אני לבד לא מכיר את עצמי היה לי כל דבר איבדתי הכל שקעתי בסמים הכאב גדול ביום אביב של שמש קר לי בתוך הנפש בלב קפא הרגש אהובתי בלב קפא הרגש נשמתי כמה טוב שיש את עופר לימי סגריר.....
אה... גם את זוהר... כמובן....

אiר1

New member
הממממ

חיבוק יעזור?
ויעזור לך אם תדעי, שכמעט כל אמא מרגישה ככה לפעמים?

Bananit84

New member
לא עוזר ../images/Emo7.gif

וזה לא קשור לאמהות...... דווקא הילדים לא איתי תקופה ארוכה.... אולי מה שאני צריכה זה..... אותם.... הרי הם הסיבה היחידה שלי לקום בבוקר, וכשהם לא כאן...... אין סיבה לקום

הריקנות הזו לא נעימה..

אבל כמה פעמים קורה לנו שאנחנו רוצות חופש? הרבה
אז הנה הזדמנות, קחי את הימים הללו ותנצלי אותם לבטן גב, חברים ובטלה טהורה

Bananit84

New member
אבל אני לא רוצה חופש!!!!!

נכון שלפעמים רוצים חופש מהילדים. אז אוקי. קיבלתי. אבל אני לא מחפשת חופש. ולא מהם. אני מחפשת את ההיפך הגמור. לא רוצה יותר לקום לימים ריקים, בלי תכלית, בלי מטרה. לקום, רק כי לא מצליחה להרדם מחדש. לא רוצה את השקט, את החיים הריקים האלה. לקום לעבודה שהמטרה היחידה שלה, כי צריך פרנסה. להיות עבד של מישהו, לציית לו, ושוב לחזור לריקנות, ולשרוף את הזמן עד הלילה, וללכת לישון, ולקום, ולעבוד, ושוב לחזור לריק ולשיעמום, ולשקט, ולישון, ולקום ושוב ככה כל יום. לא! רוצה! את! זה!!!! פשוט לאאאאאאא!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףף

mosho35

New member
כשריק בפנים

באמת קשה למצוא עיניין ומשמעות.אנחנו כ`כ רגילים למרוץ האינסופי עד ששוכחים להכין בשביל עצמנו תחומי עיניין ליום שאחרי המחר.אבל אף פעם לא מאוחר. מה את חולמת לעשות ועוד לא עשית.רק לעצמך.וזה לא חיב להיות משו גרנדיוזי ויקר.רוצה רעיונות?

סאני42

New member
קבלי../images/Emo201.gif ובעיקר חשבי איך

לשנות את ההסתכלות על חייך-נסי ללכת על הסבה מקצועית בתחום שאת אוהבת... (זה מה שאני עושה בימים אלו....) הרי הילדים לא יהיו איתנו צמוד תמיד וחובתנו למלא מצברים למען עצמנו!!! ולסיכום חברה כיפית ומעניינת עושה פלאים.

mosho35

New member
לא חיבים לעשות הסבה מקצועית כדי

להתמלא.אדם מלא הוא אדם שיש לו תחומי עיסוק וענין,שונים.

סאני42

New member
חיבים לעשות הסבה כשמרגישים שהולכים לעבודה

רק כדי להתפרנס ומתבעסים מזה....

mosho35

New member
בשיגרה ורוטינה יש גם סזיפיות השאלה

מה יוצקים לחיים עוד.איך ההסבה מרוצה?

Bananit84

New member
הסבה מקצועית??? חחחח

קודם שיהיה מקצוע כדי שיהיה מה להסב.... חברה כייפית? קודם שתהיה חברה....

../images/Emo201.gif מזדהה איתך לגמרי

מרגישה לפעמים ממש כמוך. מה אנחנו עושים כאן בכלל? קמים בבוקר, עובדים, מעבירים את אחה"צ, ישנים וחוזר חלילה. שעמום אחד גדול. והמסקנה שלי שצריך לשבור את השגרה כי זו הדרך היחידה לשמור על שפיות וגם להיות עסוקים כל הזמן רצוי בדברים שאנחנו אוהבים. ואם את קופצת לסופ"ש בחו"ל אני מצטרפת!!

Bananit84

New member
את בטוחה???

לא אמרת שהתחלת לעבוד??? כי אני רצינית לגמרי!!! עוד 300$ ואני מתאיידת מכאן.....

למעלה